Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk “Eğitime her zaman destek vereceğiz”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ile birlikte Nadide Üstündağ Yıldırım Özel Eğitim Ana-İlk ve Ortaokulu’nu ve Hafız Kız İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti. Tutuk, eğitime olan desteklerinin kesintisiz devam edeceğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2023 01:56
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2023 01:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk  “Eğitime her zaman destek vereceğiz”

Tutuk ve Akmeşe, ilk olarak Nadide Üstündağ Yıldırım Özel Eğitim Ana-İlk ve Ortaokulu’nda veli, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Tutuk, eğitime büyük bir önem verdiklerini ifade etti. “Eğitim, geleceğimizin teminatıdır. Biz Yalova Belediyesi olarak eğitime bugüne kadar hep destek verdik. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile uyum içerisinde ve tam bir koordinasyonla çalıştık. Okullarımızın fiziki şartlarını iyileştirdik, ihtiyaçlarını karşıladık, projeler ürettik. Bundan sonra da aynı uyumla çalışmaya devam edeceğiz. Eğitime her zaman destek vereceğiz” dedi. Tutuk, velilerin sorularını da yanıtladı.


Tutuk ve Akmeşe, daha sonra bu yıl eğitim-öğretime kazandırılan Hafız Kız İmam Hatip Ortaokulu’nda incelemelerde bulunarak öğretmen ve öğrencileri derslerinde ziyaret ettiler. Burada da bir konuşma yapan Akmeşe ise, Tutuk’a teşekkür etti. Akmeşe, “Sayın Başkanımız, eğitime verdiği desteklerle tüm eğitim camiasını mutlu etti. Her talebimizi yerine getirdi, her sorunumuzu çözdü. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Eğitimin kalitesini arttırmak için el ele vererek çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.