Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaya ve Akmeşe öğrencileri yeni dönemin ilk gününde yalnız bırakmadı

Ara tatilin bitmesi ile birlikte, ülke genelinde olduğu gibi, Yalova’da da öğrenciler okullarına kavuştu. Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, ara tatilde dinlenerek yeni dönem hazırlıklarını gerçekleştiren öğrencileri okulun ilk gününde yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2024 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2024 13:46
Kaynak: Murat Can Aytemur
Vali Kaya ve Akmeşe öğrencileri yeni dönemin ilk gününde yalnız bırakmadı

Vali Kaya ve Akmeşe, 5 Şubat 2024 tarihinde yeni dönemin ilk günü nedeniyle ilk olarak Safran İlk ve Ortaokuluna konuk oldu. Gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinde derslere konuk olarak öğrenciler ile gelecek planları ve dersler hakkında sohbet ederek keyifli vakit geçiren Vali Kaya ve Akmeşe devamında ise öğrencilere eğitim ve öğrenim hayatında başarılar diledi.

Okulların açılması nedeniyle gerçekleştirilen okul ziyaretlerinde sonra ki durak ise Yalova Güzel Sanatlar Lisesi oldu. Okulda gerçekleştirilen çeşitli etkinliklere katılım sağlayan Vali Kaya ve Akmeşe, aynı zamanda atölyeyi de gezerek bir enstrümanın yapım aşamasına tanıklık etti. Yalova için büyük bir değer olarak görülen Yalova Güzel Sanatlar Lisesi’nin Müdürü Haydar Kılıç, bağlaması ile beraber seslendirdiği türküler ile keyifli anlar yaşattı. Vali Kaya, Yalova Güzel Sanatlar Lisesi ziyaretinde, öğrenciler ile beraber çeşitli faaliyetlere de katılım sağladı.

Ziyaret sonlanırken 12. sınıf öğrencileriyle sınava hazırlık süreçleri ve gelecek planları hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştiren Vali Kaya ve Akmeşe, Okul Müdürü Haydar Kılıç’tan okulla ilgili bilgi almayı da ihmal etmedi. Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe tarafından yapılan paylaşımda, ‘’

Yalova Valimiz Sn. Dr. Hülya Kaya ile 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının 2. Döneminin ilk gününde Safran İlk ve Ortaokulunda öğretmen ve öğrencilerin derslerine konuk olduk. Ardından Yalova Güzel Sanatlar Lisesine geçerek atölyelerde öğrenciler tarafından hazırlanan birbirinden güzel etkinliklere katıldık. Öğrencilerimize eğitim öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum, gençlerimizi iyi yerlerde görmek bizler için büyük sevinç ve gurur kaynağı olacaktır.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.