Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜİK’ten Rektör Bahçekapılı’ya anlamlı hediye

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürü Mehmet Memiş, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı makamında ziyaret etti. Memiş, cumhuriyetin 100. yılı için özel olarak hazırlanan ‘100 Yılın Göstergeleri’ kitabını Bahçekapılı’ya hediye etti

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 01:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 01:46
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
TÜİK’ten Rektör Bahçekapılı’ya anlamlı hediye

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, TÜİK Kocaeli Bölge Müdürü Mehmet Memiş’i makamında kabul etti. Ziyarette, TÜİK’in çalışmaları ve istatistikler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Memiş, ‘100 Yılın Göstergeleri’ kitabını ziyaretin anısına Rektör Bahçekapılı’ya hediye etti. Kitabın cumhuriyet tarihi boyunca Türkiye’nin ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasi gelişimini rakamlarla ortaya koyan önemli bir kaynak olduğunu söyleyen Memiş, kitabın 22 bölüm ve 900 sayfadan oluştuğunu belirtti.

Nazik ziyaret ve anlamlı hediye için Memiş’e teşekkür eden Bahçekapılı, kitabın tarihe not düşen bir eser olduğunu, akademik çalışmalara da katkı sağlayacağını ifade etti. Kocaeli Bölge Müdürü Mehmet Memiş ve Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı bir süre daha istişarede bulundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.