Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tıp Fakültesi ve afiliasyon süreci konuşuldu

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni ziyaret eden Yalova İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Osman Karakuş ile Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, fakülte çalışmaları ve Yalova Üniversitesi ile Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında devam eden afiliasyon süreci hakkında da bilgiler aldılar

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2024 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2024 10:19
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Tıp Fakültesi ve afiliasyon süreci konuşuldu

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Osman Karakuş ile Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundular. Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca tarafından karşılanan Karakuş ve Ergenç, Tıp Fakültesi'nde yapılan çalışmaları ve eğitimlerin başlangıç hazırlıklarını yerinde incelediler.

Ziyaret kapsamında Tıp Fakültesi'ndeki öğretim üyeleri ile de bir araya gelen heyet, eğitim ve araştırma faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Görüşmede ayrıca Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yalova Üniversitesi arasında devam eden afiliasyon süreci de ele alındı.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne eğitim ve araştırma hastanesi olarak afiliasyonu, sağlık alanında önemli bir iş birliğine imkan sağlayacak. Bu sayede Yalova'da tıp eğitiminin kalitesinin artması ve bölgedeki sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine katkıda bulunulması hedefleniyor.

İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Osman Karakuş ile Başhekim Doç. Dr. Hasan Ergenç’in, Tıp Fakültesi'ne yaptıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı sağlık alanında iş birliklerinin daha da güçlenerek devam edeceğini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.