Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müdür Akmeşe, başarılı öğrencileri makamında ağırladı

Çeşitli spor dallarında başarılı sonuçlara imza atan Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi öğrencilerini konuk eden Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, öğrencileri kutladı

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2024 01:55
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2024 01:55
Kaynak: Murat Can Aytemur
Müdür Akmeşe, başarılı öğrencileri makamında ağırladı

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, farklı spor dallarında başarılar elde etmiş Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi öğrencilerini makamında ağırladı. Ziyarette Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi Müdürü Selda Altan da hazır bulundu. Akmeşe, öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbette spor, sanat ve akademi alanındaki gayretlerin daima destekleneceğini belirterek hepsini tek tek başarılarından dolayı kutladı. Gençlerin elde ettiği her başarı ile kendilerinin de mutlu olduklarını ve gururlandıklarını dile getiren Akmeşe, “Sizlerin elde ettiğiniz her başarı bizleri de mutlu ediyor. Farklı spor dallarında elde ettiğiniz bu önemli başarılar, bizlere büyük bir gurur kaynağı oluyor. Sporun sadece bedensel aktivite olmadığını, aynı zamanda bir disiplin ve azim göstergesi olduğunu da biliyoruz. Sizler, bu alandaki başarınızla sadece kendinize değil, tüm gençlerimize de ilham kaynağı oluyorsunuz. Eğitim-öğretim hayatınızda da gösterdiğiniz başarıları takdirle karşılıyorum. Biliyorum ki sizler, sadece sporda değil, akademik alanda da başarılı olmak için büyük çaba gösteriyorsunuz. Bu çabanızın karşılığını da en güzel şekilde alıyorsunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum gelecekte de sizlerden daha güzel haberler bekliyoruz. Unutmayın ki sizler, bu ülkenin geleceğisiniz” dedi.

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe konuşmasının ardından Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.