Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Liselerarası münazara yarışmasının şampiyonu TOBB Lisesi oldu

Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi (YEGES) kapsamında düzenlenen "Hadi Beni İkna Et" Münazara Yarışmasının heyecan dolu finali gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2024 05:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2024 05:48
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Liselerarası münazara yarışmasının şampiyonu TOBB Lisesi oldu

Öğrencilerin özgüven duygularını geliştirmelerine, kendilerini daha rahat ifade edebilmelerine, farklı görüşleri bir arada yaşatabilme olgunluğu kazanmalarına, kanıtlar ve bilgiler yoluyla mantık yürüterek fikirlerini savunmalarına katkıda bulunmak amacıyla YEGES kapsamında hayata geçirilen "Hadi Beni İkna Et" Münazara Yarışmasının finali gerçekleştirildi.

Yalova Halk Eğitim Merkezinde sona eren yarışmaya İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe de katıldı. TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Altınova Anadolu Lisesi, Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi ve Çınarcık Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinin yarıştığı münazarada: TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi 2’nci, Çınarcık Atatürk Anadolu Lisesi 3’üncü, Altınova Anadolu Lisesi ise 4’üncü oldu. Okul takımında yer alarak dereceye giren öğrencilere kupalarını ve katılım belgelerini takdim eden İl Milli Eğitim müdürü Halil İbrahim Akmeşe, tüm öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.