Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köy okullarında "Damla ve Dostları" adlı çocuk tiyatro oyunu oynatılıyor

Yalova İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, çevre bilincinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında köy okullarında "Damla ve Dostları" adlı çocuk tiyatro oyunu oynatılmaktadır.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2024 02:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2024 02:56
Kaynak: Murat Can Aytemur
Köy okullarında "Damla ve Dostları" adlı çocuk tiyatro oyunu oynatılıyor

Yalova İl Özel idaresi etkinlikleri çerçevesinde çevre bilincinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla köy okullarında özel bir tiyatro oyunu sergiliyor. "Damla ve Dostları" adlı çocuk tiyatro oyunu, çocukların çevre konusundaki farkındalıklarını artırmayı ve onları doğa sevgisiyle buluşturmayı hedefliyor. İlk gösteri, Armutlu’da Fıstıklı Ortaokulu konferans salonunda Fıstıklı ve Kapaklı Köylerinden gelen ilk ve ortaokul öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Bu etkinlik hafta boyunca sürecek olup çocuklara su tasarrufunu öğretmeyi hedeflemektedir.

Çocuklar eğlenerek öğreniyor

Yalova'nın köylerinde gerçekleştirilen bu etkinliklerle, çocukların çevre konusundaki farkındalıklarının artırılması ve doğa sevgisinin pekiştirilmesi hedefleniyor. Yalova İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü, çocukların çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmelerine destek olmayı ve gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmayı amaçlıyor. Öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgi gören etkinlik adına, veliler de yetkililere teşekkürlerini ileterek, böylesine anlamlı bir harekette bulundukları için duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.