Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İslam Altuğ AİHL öğrencileri bilgi yarışmasında 10 derecenin 8’ini aldı

Server Yaşam Vakfı tarafından organize edilen Geleneksel 11. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasına, Şehit Muhammed İslam Altuğ Anadolu İmam Hatip Lisesi damga vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2024 05:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2024 05:51
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
İslam Altuğ AİHL öğrencileri bilgi yarışmasında 10 derecenin 8’ini aldı

Server Yaşam Vakfı tarafından 81 ilde düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması 11. kez tamamlandı. Unutulanları hatırlatmayı, farkındalık oluşturmayı, yeni ve sürdürülebilir alışkanlıklar kazandırmayı hedefleyen yarışma bu yıl, 11 ayın sultanı “Ramazan” temasıyla gerçekleştirildi.

Bu yıl da dört ayrı kategoride düzenlenen yarışmanın ilkokul kategorisinde “Eyvah! Ramazan Kayıp”, ortaokul kategorisinde “Bir Başka Zaman, Ramazan”, lise kategorisinde “1’e 1000 Yok mu İsteyen?” ve yetişkin kategorisinde ise “Manevi Bahar Mevsimi Ramazan” konuları işlendi.  Online olarak iki aşamada gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Ülke genelinde yapılan yarışmanın sonunda ilk 10’a giren yarışmacılara 3 bin TL, 11-30 arasında yer alan yarışmacılara 2 bin TL, 31-50 arasındaki yarışmacılara 1500 TL, 51-100 arasında yer alan yarışmacılara 1000 TL, 101-300 arasındaki yarışmacılara ise 500 TL para ödülü verildi.

10 DERECENİN 8'İNİ ALAN ÖĞRENCİLER ÖDÜL REKORU KIRDI

Yalova’da, İl genelindeki ilk 10 derecenin 8'ini alan Şehit Muhammed İslam Altuğ Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ödül rekoru kırdı. Okulun konferans salonunda yapılan ödül törenine: Eğitim-Bir-Sen Yalova Şube Başkanı Ahmet Kotçioğlu, Yalova İmam Hatipliler Derneği Başkanı Süleyman Çelebi, Okul Müdürü Metin Bedir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kendilerine bu büyük gururu yaşatan öğrencileri tebrik eden Şehit Muhammed İslam Altuğ AİHL Okul Müdürü Metin Bedir, “İl genelindeki ilk 10 derecenin 8'ini alan öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Katkılarından dolayı Yalova Asiller Spor Kulübüne şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.