Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş dünyasının öncüleri Yalova Üniversitesi öğrencileri ile buluştu

Yalova Üniversitesi Sosyal Destek Kulübü ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle düzenlenen "Gençler Gelecekten Ne Bekliyor?" başlıklı söyleşide, iş dünyasının önde gelen isimleri, gençler ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 05:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 05:25
Kaynak: Murat Can Aytemur
İş dünyasının öncüleri Yalova Üniversitesi öğrencileri ile buluştu

Yalova Üniversitesi Sosyal Destek Kulübü ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte, iş dünyasının önde gelen isimleri "Gençler Gelecekten Ne Bekliyor?" başlıklı bir söyleşiye katıldılar. Sosyal Hizmet Paydaşlar Çalıştayının bir parçası olan bu etkinlik, Yalova Üniversitesi öğrencileri ve iş dünyasının tecrübeli isimlerini bir araya getirdi.

Gerçekleştirilen "Gençler Gelecek İçin Neler Düşlüyor?" başlıklı söyleşide, deneyimli liderler, Yalova Üniversitesi öğrencilerine kariyer ve iş dünyasına dair tecrübelerini aktararak, gençlerin kariyer ve iş dünyasıyla ilgili beklentilerini ve geleceklerine dair umutlarını paylaştılar. Öğrenciler bu söyleşi ile birlikte deneyimli liderlerle etkileşimde bulunarak iş dünyasının gerçekleri hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı buldular.

Dijital sertifika takdim edildi

Yalova Üniversitesi Sosyal Destek Kulübü ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle düzenlenen etkinliğin renk kattığı bir diğer önemli unsur ise Grup Sezen'in mini bir konser vermesi oldu. Gerçekleşen program sonunda katılımcılara dijital katılım sertifikaları takdim edildi ve bu anlamlı etkinliğin anısı gerçekleştirilen fotoğraf çekimi ile ölümsüzleştirildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.