Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akmeşe’den alkışlık hareket! Görme engelli öğrenciler için seslendirme yaptı

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Yalova Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret ederek, atölye çalışmalarına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2024 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2024 11:57
Kaynak: Murat Can Aytemur
Akmeşe’den alkışlık hareket! Görme engelli öğrenciler için seslendirme yaptı

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Yalova Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret etti. Akmeşe, Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinin ve öğrencilerinin atölye çalışmalarına misafir olarak hazırladıkları birbirinden güzel etkinliklere katıldı.

Öğrenciler ile birlikte şiir okuyan ve görme engelli öğrenciler için kullanılmak üzere hikâye seslendirmesi yapan Akmeşe, öğrencilerden piyano ve rebap çalgısını dinledi ve bateri çalma deneyiminde de bulundu. Atölye çalışmalarının ardından Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Güzel Sanatlar Lisesi okul yönetiminden Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi (YEGES) kapsamında devam eden çalışmalar ve okul hakkında bilgi aldı.

Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe kısa bir açıklamada bulunarak, okulun sanat ve kültür alanlarında yaptığı başarılı çalışmalardan övgü ile bahsetti devamında ise, “Yalova Güzel Sanatlar Lisesi, ilimizin örnek okullarından biri. Burada öğrencilerimiz hem akademik hem de sanatsal ve kültürel anlamda kendilerini geliştiriyorlar. Okul yönetimi, öğretmenleri ve öğrencileri ile gurur duyuyoruz” diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.