Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Açık Lise sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Açık Lise sınav sonuçları hangi tarihte, nereden öğrenilir?

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav sonuçları öğrenciler tarafından en çok araştırılanlar arasında. Açık Öğretim Lisesi 1. dönem sınavları 23-24 Aralık tarihlerinde yapıldı. Sınava giren öğrenciler sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Sınav sonuçlarının ne zaman ve nereden açıklanacağı en sık araştırılanlar arasında. Peki, Açık Lise sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Açık Lise sınav sonuçları hangi tarihte, nereden öğrenilir? İşte merak edilen bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2024 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2024 14:40
Kaynak: Hilal Baldemir
Açık Lise sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Açık Lise sınav sonuçları hangi tarihte, nereden öğrenilir?

2023-2024 AÖL 1. Dönem sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Açık Öğretim Lisesi öğrencileri 1. dönem sınavlarına 24-25 Aralık tarihlerinde girdi. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ise henüz belirsiz. Şu an sınava giren öğrencilerin en çok merak ettiği konu sınav sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağı. Peki, Açık Lise sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Açık Lise sınav sonuçları hangi tarihte, nereden öğrenilir? İşte merak edilen sorunun cevabı…

23-24 Aralık tarihinde yapılan AÖL 1. Dönem sınav sonuçları 24 Ocak 2024 tarihi itibariyle açıklanacak. Öğrenciler, Öğrenci/T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak sınav sonuç bilgilerine erişim sağlayabilecekler. Açık öğretim liselerinde okuyan öğrenciler için sınav sonuçlarını öğrenecekleri sistemin adresi aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx şeklindedir.

Açık Öğretim Ortaokulu öğrencileri ise aionet.meb.gov.tr/OgrenciGiris.aspx adresi üzerinden sınav sonuçlarını öğrenebileceklerdir. Bu platformlar, AÖL öğrencilerin kişisel bilgileri aracılığıyla sınav sonuçlarını öğrenebilecekleri sistemlerdir. Adaylar, belirtilen tarih itibariyle bu adreslere girerek sınav sonuçları hakkında detaylı bilgi alabilirler.

Ayrıca 23-24 Aralık tarihlerinde yapılan AÖL 1. dönem sınavlarının cevap anahtarı 27 Aralık 2023 tarihinde www.meb.gov.tr ve/veya odsgm.meb.gov.tr adresinden erişime açık hale gelmiştir.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.