Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1.Ulusal Sporda Yapay Zeka Zirvesi’ne Yalova’da katıldı

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ve Dijital Dönüşüm Platformu tarafından düzenlenen "I. Ulusal Sporda Yapay Zeka Zirvesi" 5-6 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Yalova Üniversitesi’nden Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Sema Arslan Kabasakal’da konuşmacı olarak davet edilmiştir.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 13:57
Kaynak: Murat Can Aytemur
1.Ulusal Sporda Yapay Zeka Zirvesi’ne Yalova’da katıldı

Her alanda günden güne gelişmekte olan Yalova Üniversitesi, sadece Yalova içerisinde değil aynı zamanda şehir dışında gerçekleştirilen etkinliklerde de adını duyurmaya kaldığı yerden devam ediyor. Almanya, İspanya, Güney Kore gibi yapay zeka alanında tecrübeli ülkelerden konuşmacıların ağırlandığı İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ve Dijital Dönüşüm Platformu tarafından düzenlenen "I. Ulusal Sporda Yapay Zeka Zirvesi’ne’’ Yalova Üniversitesi’nden de davetli olarak Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Sema Arslan Kabasakal katılım sağladı ve burada bir konuşma gerçekleştirdi. Yapay zeka alanındaki tecrübelerini, gerçekleşen zirvede katılımcılar ile paylaşan Kabasakal; Sporcu Sağlığı Çerçevesinde Görüntü İşleme Tekniklerinin Kullanımı: Evrişimsel Sinir Ağı başlıklı verimli bir sunum gerçekleştirmiştir.

Yalova Üniversitesi'nin, sadece Yalova'da değil ulusal düzeyde düzenlenen etkinliklere de katılım sağlayarak teknoloji ve bilimdeki ilerlemelere katkı sağlamaya devam ettiği görülürken, Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi yönetimi, Arş. Gör. Dr. Sema Arslan Kabasakal’ı konuşmalarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.