Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalı Çapkını oyuncuları ne kadar kazanıyor? Yalı Çapkını Oyuncu maaşları ücretleri? ( Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir Emre Altuğ )

Son zamanların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını dizisi konusu ile gündemden düşmüyor. Her hafta yayınlanan ve izleyicilerin büyük ilgi gösterdiği dizide oyuncuların aldığı maaşlar merak konusu olmuş durumda. Birçok kişi arama motorlarında Yalı Çapkını oyuncu maaşları hakkında bilgiler aramakta. İşte Yalı Çapkını oyuncularının bölüm başı aldıkları ücretler...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2023 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2023 15:00
Kaynak: Öznur Yıldız
https://www.yalovahayat.com/
Yalı Çapkını oyuncuları ne kadar kazanıyor? Yalı Çapkını Oyuncu maaşları ücretleri? ( Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir Emre Altuğ )

Yalı Çapkını dizisi son zamanların en çok izlenen dizileri arasında yerini almış durumda. Konusu ile oldukça dikkat çeken dizi aşk, dram konusu ile herkesi hem ağlatıyor, hem de aşka boğuyor. Seyran ile Feritin yaşadığı dolu dizgin aşk ülkenin gündeminden düşmüyor. Peki Yalı Çapkını dizisi oyuncuları maaşları ne kadar? Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ ve diğer oyuncuların bölüm başı aldığı ücretleri araştırdık. İşte detaylar...

Yalı Çapkını Oyuncu Maaşları Ücretleri

Dizi başladığından bugüne kadar oldukça ilgi ile izlenen nadir diziler arasında yer alan Yalı Çapkını dizisi oyuncuları ve gerçek hayatları ile de merak konusu olmaya devam ediyor. Birçok oyuncu Yalı Çapkını dizisine veda ederken, birçok oyuncu da diziye yeni giriyor. Yalı Çapkını yayınlandığı gün izleyenler televizyon ekranlarına kilitleniyor. En çok ise yalı çapkını dizisi oyuncu maaşları dikkat çekiyor. Peki yalı çapkını oyuncuları ne kadar kazanıyor? İşte detaylar:

Yalı Çapkını Seyran maaşı

Yalı Çapkını Seyran maaşı  ( Afra Saraçoğlu )

Afra Saraçoğlu'nun Yalı Çapkını dizisinden aldığı maaş ile ilgili farklı görüşmer bulunuyor. Fakat Mynet'in haberine göre Yalı Çapkını Seyran bölüm başı 75 bin TL kazanıyor. Bu da oyuncunun aylık 300 bin TL'yi bulan gelir elde ettiğini gösteriyor.

Yalı Çapkını Ferit maaşı  ( Mert Ramazan Demir )

Yalı Çapkını Ferit maaşı  ( Mert Ramazan Demir )

Birçok oyuncunun yanı sıra Eylül ayında tekrar yayınlanmaya başlayan Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Ferit karakteri sosyal medya dan edinilen bilgiye göre bölüm başı 70 bin TL kazanıyor. Bu da Mert Ramazan Demir'in aylık olarak 280 bin lira kazanç sağladığı anlamına geliyor.

Yalı Çapkını Orhan maaşı ( Emre Altuğ )

Yalı Çapkını Orhan maaşı ( Emre Altuğ )

Hem sesi ile hemde oyunculuğu ile mükemmel bir kariyer yaşayan Emre Altuğ Yalı Çapkını dizisinden ne kadar maaş aldığı merak konusu olmıuş durumda. Sosyal meyda dan edinilen bilgilere göre Yalı Çapkını Orhan bölüm başı 55 bin TL alıyor.

Yalı Çapkını Hatice maaşı ( Şerif Sezer )

Dizinin Hattuç'u olarak anılan ve eski oyunculardan olan Şerif Sezer edinilen bilgilere göre bölüm başı dizi den 40 bin TL kazanıyor.

Yalı Çapkını Gülgün maaşı ( Gözde Kansu )

Birçok yapımda yer alan Gözde Kansu Yalı Çapkını dizisinden edinilen bilgilere göre bölüm başı 40 bin TL maaş alıyor.

Yalı Çapkın dizisinde oynayan oyuncular ile ilgili aldıkları maaşları konusunda birçok doğru yanlış bilgi yer alıyor. Bu bilgilerin en doğrusuna ulaşmak için en doğru ve güvenilir siteleri araştırmanız gerekir. İşte Yalı Çapkını oyuncularının bölüm başı aldığı maaşar:

Oyuncu Maaş (TL)
Hülya Duyar (Şefika) 20,000
Ersin Arıcı (Abidin) 30,000
Şerif Sezer (Hattuç) 40,000
Gülçin Şantırcıoğlu (İfakat) 40,000
Yiğit Tuncay (Latif) 25,000
Öznur Serçeler (Asuman) 35,000
Doğukan Polat (Fuat) 30,000
Gözde Kansu (Gülgün) 40,000
Buçe Buse Kahraman (Pelin) 30,000
Beril Pozam (Suna) 35,000
Emre Altuğ (Orhan) 55,000
Çetin Tekindor (Halis Ağa) 65,000
Mert Ramazan Demir (Ferit) 70,000
Afra Saraçoğlu (Seyran) 75,000
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.