Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalı Çapkını Halis Ağa'nın Torunu Kimdir? Tarık Emir Tekin Geliyor

Yalı Çapkını dizisinden yeni sezon bomba gibi geliyor. Halis Ağa'nın yeğeni yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak. En çok merak edilen konulara arasında ise Yalı Çapkını Halis Ağa'nın torunu kimdir? Halisin torunu kim? sorusu gündemi aşırı meşgul ediyor. İşte tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2023 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2023 22:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalı Çapkını Halis Ağa'nın Torunu Kimdir? Tarık Emir Tekin Geliyor

Yalı Çapkını sezon finali ile bomba gibi sezonu tamamlayarak izleyenleri ikinci sezonu heyecanla bekletmeyi başarmıştı. Star Tv ekranlarında yayınlandığı ilk günden itibaren reyting sıralamalarından aşağı düşmeyen Yalı Çapkını dizisi yeni sezona da bomba gibi gelmesi bekleniyor. Yeni sezon da Halis Ağa'nın torunu ekran karşısına çıkacak. Merakla beklenen o torun kim olduğuna dair birçok şaibeli soru yer alıyordu. Soru cevabını buldu. Yalı Çapkını Halis Ağa'nın torunu kimdir? Halisin torunu kim? sorusunun cevabı ve tüm detaylar konumuzun devamında...

Yalı Çapkını dizisinden ayrılanlar

Baran Bölükbaşı'nın canlandırdığı Tarık karakteriyle birlikte Ediz Akşehir'in hayat verdiği Saffet karakteri, yeni sezonda aile hikayesinde yer almayacaklarına dair haberler ortaya çıktı. Saffet ve Tarık, dizide ağanın genç torunlarını başarılı bir şekilde canlandırmışlardı. Halis Ağa'nın torunu ile ilgili ifadesi geçmesi dahi korkutucu gelirken, yeni sezon da Halis Ağa'nın torunu ekran karşısına çıkması bekleniyor.

OGM Pictures tarafından üretilen dizinin ikinci sezonu için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, sürpriz bir ayrılık haberi daha geldi. Geçtiğimiz sezon izleyicilerin beğenisini kazanan Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman'ın, yeni sezon öncesinde ekipten ayrıldığı öğrenildi.

Yalı Çapkını Halis Ağa’nın torunu kimdir?

Yalı Çapkını Halis Ağa’nın torunu kimdir?

Tüm bu ayrılıkların ardından, kadroya yeni bir yüzün katılacağına dair bilgiler geliyor. Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru diziye katılması beklenen Halis Ağa'nın (Çetin Tekindor) torun karakteri için Tarık Emir Tekin ismi geçmekte. Yeni sezon başladığı zaman ekranlara izleyicileri kitleyecek dizi de Halis Ağa'nın torunu birçok olaya sebep olması bekleniyor.

Tarık Emir Tekin kimdir?

Tarık Emir Tekin kimdir?

Tarık "Taro" Emir Tekin, 15 Haziran 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş Türk oyuncudur. Oyunculuk kariyeri, Sadakatsiz ve Bir Peri Masalı gibi dizilerdeki rolleriyle geniş tanınmışlığa sahiptir. Drama alanında Oxford School of Drama'da eğitim almıştır.

Hayatı ve Kariyeri Tarık "Taro" Emir Tekin, ünlü sanatçı Şevval Sam ile futbolcu Metin Tekin'in oğlu olarak İstanbul'da doğdu. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk alanına ilgi duyan Tekin, University of Arts London'ın PaPA derecesini almak üzere Cambridge School of Visual & Performing Arts'ta eğitim gördü. RADA Foundation kursunu tamamladıktan sonra Oxford School of Drama'nın tiyatro bölümünde eğitim aldı. Bir dönem İngiltere'de yaşadıktan sonra Türkiye'ye geri dönerek oyunculuk kariyerine başladı.

Oyunculuk kariyerindeki ilk adımlarını 2020 yılında attı. Netflix dizisi "Rise of Empires: Ottoman"da rol aldıktan sonra, internet dizisi "Çıplak"ta Bulut karakterini canlandırdı. 2020-2022 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan "Sadakatsiz" dizisinde Selçuk Dağcı rolüyle önemli bir çıkış yakaladı ve performansıyla dikkat çekti. Aynı zamanda BluTV yapımı "Bir Peri Masalı" dizisinde de başrol oyuncusu olarak izleyici karşısına çıktı.

Oyunculuğunun yanı sıra, amatör düzeyde müziğe de ilgi göstermektedir. Tarık Emir Tekin, genç yaşına rağmen başarılı oyunculuğu ve dikkat çeken performanslarıyla Türk televizyon dünyasında önemli bir yer edinmiştir. Yalı Çapkını dizisinde merakla beklenen Halis Ağa'nın torunu yeni sezon da ekran karşısına çıkması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.