Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yabani Oyuncuları Dizi Kadrosu Now TV

Now TV ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümünden itibaren herkesi ekranlara kilitleyen Yabani dizisi ile ilgili birçok konu merak ediliyor. Neslihan Soysalan sonunda oğlu Ali'ye kavuştu. Peki, Yabani dizisi oyuncuları kimlerdir? Yabani dizisi karakterleri kimlerdir? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2024 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2024 00:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yabani Oyuncuları Dizi Kadrosu Now TV

Serhan Soysalan ve Neslihan Soysalan çiftinin oğlu Ali yıllardır kayıptır. Ne kadar arasalar dahi bulamazlar. Birgün Yaman gelir ve eve girer, annesinin evinde ki fotoğrafı görünce kendisinin olduğunu anlar. Birçok izleyen yabani dizisi ile ilgili birçok bilgi araştırıyor. Peki, yabani dizisi oyuncuları kimlerdir? Yabani dizisi karakterleri kimlerdir? Yabani dizisi oyuncu kadrosu? İşte detaylar...

Yabani Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

Yabani dizisi Yaman (Halit Özgür Sarı)

Yabani dizisi Yaman (Halit Özgür Sarı)

Hayat, bu kişiden birçok şeyi geri almıştır, ancak bu onun sahip olduğu en küçük değerlere bile büyük bir değer atfetmesini engellememiştir. Dostlarına olan bağlılığı, onun için dünya anlamına gelir ve hiçbir zaman bu bağlılıktan vazgeçmez. Sokaklarda karşılaştığı zorluklar, kalbini karartmamış aksine daha da güçlendirmiştir. Bu nedenle umudu her zaman içinde yeşertmeyi başarır. Yokluk, açlık ve hor görülme gibi acı deneyimler yaşamış olabilir, ancak bu deneyimler onu durdurmaz. Bu kişi için imkansız diye bir şey yoktur. Gücünü ailesi yerine koyduğu, sokaklardan seçtiği kardeşlerinden alır. Onlar için gerektiğinde kendini feda eder ve gerektiğinde onları korumak için her şeyi yapmaktan çekinmez.

Yabani dizisi Rüya (Simay Barlas)

Yabani dizisi Rüya (Simay Barlas)

Hayatı boyunca birçok insan, ona bir rol biçmiş olabilir, ancak o kendi istediği rolü oynamaya kararlıdır. Gerçek dünyanın cazibesine kapılmayacak kadar uyanık biri olarak, çevresindekilere göre farklı bir yerde durur. Ailesi ve çevresi içinde bir tür yabancıdır. Farklı olmak, hem şansı hem de zorluğu olabilir. Ancak o, tek aradığı şeyin samimiyet olduğunu bilir. Farkında olmadan içine girdiği bu yolculukta, aradığından çok daha fazlasını bulabilir.

Yabani dizisi Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)

Yabani dizisi Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)

Serhan, Neslihan ile evlendiğinde Soysalan ailesinin başına geçeceği umuduyla yola çıkmıştı, ancak bu aile içinde beklediği mutluluğu bulamamıştır.

Yabani dizisi Neslihan Soysalan (Dolunay Soysert)

Yabani dizisi Neslihan Soysalan (Dolunay Soysert)

Yabani dizisi Alaz Soysalan (Bertan Asllani)

Yabani dizisi Şebnem (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

Yabani dizisi Cesur (Sezer Arıçay)

Yabani dizisi Asi (Rojbin Erden)

Yabani dizisi Çağla Soysalan (Seray Özkan)

Yabani dizisi Umut (Ramiz Mullamusa)

Yabani dizisi Rüzgar (Bartu Dilmen)

Yabani dizisi Ece Soysalan (Aleyna Al)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.