Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Veda Mektubu Oyuncuları ve Karakterleri

Yeni sezonun yaklaşması ile birlikte dizilerinde başlama tarihleri belli olmaya başladı. Veda Mektubu bu sezon da iddialı bir şekilde izleyenler karşısına gelmesi bekleniyor. Veda Mektubu oyuncuları ise profesyonellikleri ve oyunları ile göz doldurmaya devam ediyor. Dizi de birçok ünlü isim yer alıyor: Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Hazar Motan, Deniz Altan, Elif Uslusoy oyunculardan sadece bazıları. İşte tüm oyuncular...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2023 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2023 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Veda Mektubu Oyuncuları ve Karakterleri

27 Şubat Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayan Veda Mektubu dizisi oldukça güzel bir yapımdır. Oyuncu kadrosunun güçlü olması dizinin başarılı olacağının habercisidir. Yönetmen koltuğunda ise Deniz Dikilitaş yer alıyor. Daha önce başka dizileri de yazmış olan Mahinur Ergun bu diziyi de çok iyi yazacaktır. Yıllar yıllar önce bir mektup ile Alanur ve Ziya'nın birbirinden ayrılan ikili uzun zaman sonra bir araya gelirler. Veda Mektubu oyuncu kadrosu genç yaşı ile gençlik dizisi de denebilir. İki aile arasında ki gençlerin aşkları mükemmel bir hesaplaşmaya sebep olurayrılan yolları çocukları yüzünden beklenmedik bir şekilde kesişir. Ve iki aile arasında genç aşıkların üzerinden nefes kesen bir hesaplaşma yaşanır. Veda mektubu dizisi gençlik dizisi sayılabilecek oldukça güzel bir dizidir. Dizinin başrolü koltuğuna Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım oturuyor. 

Veda Mektubu Oyuncuları

Veda Mektubu Aslı (Rabia Soytürk)

Veda Mektubu Aslı (Rabia Soytürk)

En son Duy Beni dizisinde oynayan Rabia Öztürk İstanbul da doğmuştur. Üniversiteyi Hemşirelik bölümünde okumuştur. Sadri Alışık Merkezinde Tiyatro ve oyunculuk eğitimi aldı. Oyuncu 1.66 boyunda olup 49 kilodur. İlk oynadığı dizi Şahsiyet’tir. Ayrıca Benim adım melek, duy beni adlarındaki dizilerde rol aldı. Son olarak Veda mektubu dizisinde rol alıyor.

Aslı karakteri dizide Alanur hanımın kızı olmakta. Dansa olan merakı oldukça fazladır. Aslı annesinin onu sürekli kontrol etmesinden artık bıkmıştır. Fransa da hukuk okumak için annesi tam yollayacakken Mehmet Karlı ile tanışır ve ona âşık olur. Ziya Karlının oğlu ile yaşayacağı aşk bütün aileyi şoke edecektir. Annesinin Fransa hayalini yarı yolda bırakır ve Mehmet ile evlenme kararı alır.

Veda Mektubu Mehmet Karlı (Emre Kıvılcım)

Veda Mektubu Mehmet Karlı (Emre Kıvılcım)

Emre kıvılcım Veda mektubu dizisinde başrol oyuncularından biri olmaktadır. 1990 doğumlu olan Emre Kıvılcım 2 eylül de doğdu. Kimya bölümü okudu ve Sadri Alışık kültür merkezinde tiyatro eğitimi aldı. 1.82 boyunda olan oyuncu Özbek asıllıdır.

Emre kıvılcım dizi de Mehmet karakterini oynar. Babası ve Alanur arasındaki ilişkiyi bilmez ve Alanur hanımın kızı ile evlenmek ister. Seher ve Ziya’nın oğlu olan Mehmet oldukça yakışıklı bir iş adamıdır. Çok kızla çıkmış fakat gönlünü Aslıya kaptırmıştır. Önceden dayısının kızı ile nişanlı olsa da onu yarı yolda bırakır.

Veda Mektubu Alanur Yıldız (Nurgül Yeşilay)

Veda Mektubu Alanur Yıldız (Nurgül Yeşilay)

Başrol oyuncularından olan Alanur karakterine Nurgül Yeşilçay hayat verimekte. 26 Mart 1976 yılında hayata gelen Yeşilçay Eskişehir üniversitesinde Tiyatro bölümünden mezundur. 1.60 boyunda olan oyuncu 48 kilodur. İkinci bahar dizisi ilk oynadığı dizidir. Ön plana çıktığı dizi ise Asmalı konak dizisidir. Oyunculuk da büyük ödülleri vardır. Kefaret, Gülperi, Paramparça, işler güçler, son nefesime kadar dizileri bilinen birçok diziden bazılarıdır. Necati Kocabey ile evlidir.

Alanur başrol oyuncusu olan Aslı’nın annesidir. İstanbullu bir ailenin kızıdır. Zengin bir aile kızı olarak büyüyen Alanur oldukça rahat bir kadına hayat veriyor. Anne babasından sevgi görmemiştir. İsyankar bir geçlik yaşamış ve isyankar bir yaşlılık da geçirecektir. Çok soğuk ve çevresine mesafeli bir kadındır. Yaşadığı gençlük aşkı onun hayatına mal olmuş ve hiçbir zaman mutlu olmamıştır.

Veda Mektubu Ziya (Selim Bayraktar)

Veda Mektubu Ziya (Selim Bayraktar)

Veda mektubu dizisi başrol oyuncusudur. 17 haziran 1975 yılında doğmuştur. Irak da büyümüş ve orada yaşamıştır. Hacettepe üniversitesi tiyatro bölümünden mezundur. Gaziantep ve Diyarbakır da tiyatrolarda ok uzun yıllar görev yapmıştır. Köprü dizisinde ilk olarak oynamıştır. 1.75 boyundadır. Daha önce Zümrüdüanka, ufak tefek cinayetler, Aşk ağlatır gibi dizilerde oynadı.

Ziya ile Alanur çocukluk aşkıdır. Ziya Alanur’a yıllar önce bir mektup vererek onunla ayrılmıştır. Maneviyata kendini vermiştir. Çünkü Alanur ile ayrılınca hayata tamamen küsmüştür. Geleneksel bir aile yapısına sahiptir. Ailesi Seher ile evlenmesini istemiş Alanur hanımı gelini olarak hiçbir zamna istememiştir. Alanur hanımın kızı ile oğlunun aşkı ona kendi aşkını hatırlatır. Gelini Aslı ile karşılaşınca sürekli eski aşkı aklına gelmektedir.

Veda Mektubu Seher (Bennu Yıldırımlar)

Veda Mektubu Seher (Bennu Yıldırımlar)

Bennu Yıldırımlar 22 kasım 1969 da doğmuştur. Tecrübeli bir oyuncudur. Makedon göçmeni olan oyuncu İstanbul da konservatuar tiyatro mezunudur. İlk tecrübesi Gönülden gönül’ olmakta. 1.69 cm boyunda 63 kilodur. Yaprak dökümündeki Fikret karakteri ile tanınmıştır. Önceden oynadığı diziler arasında sadakatsiz, kusursuz kiracı, kadın, Avrupa yakası, dizilerinde rol almıştır. Son oynadığı dizi ise veda mektubudur.

Seher Ziya ile evlidir. Mehmet’in de annesi olmaktadır. Seher de zengin bir aile kızdır. Yanlarında çalışmakta olan Ziya karakterine aşık olur. Kocasının Alanur hanıma aşık olduğunu her zaman bilir ve ondan nefret eder.

Veda Mektubu Selçuk (Kerem Alp Kabul)

Veda Mektubu Selçuk (Kerem Alp Kabul)

1996 doğumlu olan Alp Kabul veda mektubu dizisinde rol almaya başladı. İlk önce tiyatro oyuncusu olarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. Sevgilisi olan Alp Kabul Selçuk karakterine hayat veriyor. Kerem Alp daha önce Al yazmalım, jet sosyete, nuh tepesi, hedefim sensin dizilerinde oynadı.

Selçuk Ziya ve Seher karakterinin oğludur. Selçuk gerçek aşka inanan bir karakterdir fakat kızlarla çok fazla gezmektedir. Eğlenceli bir karakterdir. Selçuk abisinin Hatice ile evlenmesini istemez. Aşk evliliği ona daha mantıklı gelir.

Veda Mektubu Mina (Elif Uslusoy)

Veda Mektubu Mina (Elif Uslusoy)

29 eylül 1997 de İzmir de doğmuştur. İstanbul da teknik üniversitede mühendislik okumuştur. İnstagramda da Youtube de de aktiftir. Sesler korosu adlı dijital bir dizi de deneyim kazanan oyuncu oldukça başarılıdır. Tv de ise kardeşlerim dizisinde ilk deneyimini yapmış olup şuan veda mektubunda rol alıyor.

Lise öğrencisi olan Mina Seher ve Ziya’nın küçük kızlarıdır. Evin sessiz kızıdır. Fakat küçük bir hırsızlığa karışacak gelinleri Aslı da kurtarıcısı olacaktır.

Veda Mektubu Beste (Hazar Motan)

Veda Mektubu Beste (Hazar Motan)

Veda mektubunda Beste karakterini almıştır. 13 Aralık 1990 Ankara doğumlu olup 33 yaşındadır. Bilkent üniversitesinde güzel sanatlar da okumuştur. Tasarımcıdır. Daha önceden çocuk oyunculuk yapmıştır. Çocuk oyunculuk yaptığı dizi ise yanlış saksının çiçeğidir. Kırgın çiçekler dizisinde Cemre karakterine hayat vermiştir. Kanunsuz topraklar, diğer yarım, can kırıkları, paşa gönlüm dizilerinde oynamıştır.

Beste Alanur karakterinin büyük kızıdır. Beste annesinin sözünden çıkmayan annesinin kontrolünde olan bir kızdır. Kocasından şiddet görür fakat annesine söylemez. Annesi kızının yaşadıklarını öğrendikten sonra kızının boşanmasını ister.

Veda Mektubu Hakan (Oğuzhan Şener)

Veda Mektubu Hakan (Oğuzhan Şener)

1994 doğumlu olan genç oyuncu 29 yaşındadır. Kayıtlı olduğu ajans Selin Boronkay ajansı olmakta. Uludağ üniversitesinde makine mühendisliği bölümünde okuduktan sonra oyunculuk kariyerine atılmıştır.

Hakan karakteri Beste’nin eşidir. Alanur ile yıldızı hiçbir zaman barışmaz. Alanur damadını işe yaramaz biri olarak görür.

Veda Mektubu Nevzat (Hakan Karsak)

Veda Mektubu Nevzat (Hakan Karsak)

1 nisan 1975 yılında Diyarbakır şehrinde hayata gelen oyuncu şimdilerde veda mektubu dizisine dahil oldu. 1.70 boyuna sahip olan oyuncu lise eğitimi alırken tiyatroya merak salmıştır. Çalıştığı menajerlik şirketi Arzu Gamze menajerlik şirketidir. Daha önce ulan İstanbul, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz, mahkum, dizilerinde roller aldı.

Nevzat Seher karakterinin manevi kardeşidir. Ziya karakterinin ise sağ kolu olmaktadır. Hatice Nevzat’ın kızıdır. Nevzat Ziya’dan gizli servis araçları ile uyuşturucu taşır.

Veda Mektubu Firdevs (Ümmü Putgül)

Veda Mektubu Firdevs (Ümmü Putgül)

28 ocak 1982 bodrum da doğmuştur. Okuduğu üniversite Eskişehir Anadolu üniversitesidir. İftarlık gazoz filminde Gülizar karakterine hayat vermiştir. Ümmü Putgül önceleri Avlu, bir annenin günahı yapımlarında rol almıştır.

 Firdevs Nevzat ile evli olmaktadır. Hatice karakterinin kızıdır.

Veda Mektubu Hatice (Hande Eleman)

Veda Mektubu Hatice (Hande Eleman)

Veda mektubu dizisinde ilk oyunculuk kariyerine ayak basmaktadır. Kadir has üniversitesinde tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Şafak Binay menajerlik şirketinde çalışmaktadır. Veda mektubu dizisinden önce deneyimi olmamaktaydı. Tiyatro oyunlarının başlıcası cadı kazanı, Antigone gibi tiyatro oyunlarında okudu.

Hative babası Nevzat’ın biricik kızıdır. Seher kızını çok sever ve Mehmet ile evlenerek eve hanım olmasını ister. Hatice Mehmet’e deliler gibi aşık bir geç kız. Mehmet karakteri ile aynı evde büyümüştür.

Veda Mektubu Zühre (Elif Çakman)

Veda Mektubu Zühre (Elif Çakman)

9 mayıs 1979 doğumlu olan Elif Çakman veda mektubu dizisine yeni dahil olan oyunculardan sadece biridir. İstanbul devlet üniversitesinde konservatuar müzikal bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk eğitimi de alan oyuncu köklü ve tecrübeli bir oyuncudur. 2007 yılında ilk deneyimini Geniş Zamanlar dizisi ile yapmıştır. Elif Çakmak’ın rol aldığı diziler: kardeş çocukları, tatlı intikam, çoban yıldızı, ulan İstanbul

Zühre dizi de ailenin yanında yetişmiş olan bir hizmetçiyi canlandırır.

Veda Mektubu Fatoş (Deniz Altan)

Veda Mektubu Fatoş (Deniz Altan)

26 Eylül 1994 doğumlu olan deniz Altan veda mektubu dizisinde rol almaya başladı. 1.60 boyunda olan oyuncu 51 kilodur. Daha önce oynadığı diziler: kazara aşk, kırmızı oda, aşk ağlatır, kertenkele

Firdevs karakterinin kızıdır. Selçuk karakterine aşıktır.

Veda Mektubu Derin (Asya Kasap)

Veda Mektubu Derin (Asya Kasap)

29 eylül 2001 doğumlu olan oyuncu Asya kasap 22 yaşındadır. İstanbul da oyunculuk eğitimleri almış olan güzel oyuncu harika bir karakterdir. Ege’nin hamsisi dizisi oyunculuğa başladı. İlk deneyimi bu dizidir.

Derin veda mektubunda lise öğrencisidir. Aslı’nın liseden arkadaşıdır.

Veda Mektubu Melih (Ahmet Hamdi Kaynak)

Veda Mektubu Melih (Ahmet Hamdi Kaynak)

Ahmet kaynak 14 Aralık 1987 Kocaeli doğumludur. Veda mektubu oyuncusu 1.81 boyundadır. Mimar Sinan üniversitesinde okumuştur. Tiyatro bölümünde okumuştur. Sen de gitme, yasak elma, beş kardeş, bin bir gece dizilerinde oynamıştır.

Alanur hanım’ın şoförüdür. Birçok dizi ve filmde yer almaktadır.

İlginizi çekebilir Mükemmel Eşleşme oyuncuları

İlginizi çekebilir Ruhun Duymaz oyuncuları

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.