Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üç Kız Kardeş Oyuncuları Son Bölüm Kıyafetleri, Elbiseleri ve Markaları

Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezonu ile Kanal D ekranların da yayınlanmaya başladı. İzmir de geçen dizide yaşanan olaylar ve oyuncuların giydikleri elbiseler ile dikkat çekmeye devam ediyor. Üç Kız Kardeş son bölüm kıyafetleri çok beğenilip çok araştırılıyor. İşte Üç Kız Kardeş oyuncuları kıyafetleri ve markaları...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2023 21:27
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2023 23:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Üç Kız Kardeş Oyuncuları Son Bölüm Kıyafetleri, Elbiseleri ve Markaları

Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezonu ile Kanal D ekranların da yayınlanmaya başladı. İzmir de geçen dizide yaşanan olaylar ve oyuncuların giydikleri elbiseler ile dikkat çekmeye devam ediyor. Üç Kız Kardeş son bölüm kıyafetleri çok beğenilip çok araştırılıyor. İşte Üç Kız Kardeş oyuncuları kıyafetleri ve markaları...

Üç Kız Kardeş Oyuncuları Kıyafetleri ve Markaları

Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi kıyafetleri oldukça merak ediliyor ve ilgi görüyor. Özellikle her son bölüm yayınlandığı zaman birçok kişi üç kız kardeş son bölüm kıyafetleri aramaları yaparak elbiseler hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Haberimizde her son bölüm yayınlandığı zaman üç kız kardeş kıyafetleri sizler için ekleyeceğiz. İşte Üç Kız Kardeş dizisi oyuncularının giydiği kıyafetler:

üç kız kardeş türkan ceket

Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan'ın giydiği toz pembe ceket oldukça ilgi çekici gözüküyor. Ceketin kolları norlamde uzun olmakla birlikte düğmesiz bir yapıya sahip olması oldukça kendini gösteriyor. Bu Üç Kız Kardeş Türkan kıyafetleri arasında olan bu ceket pazaryerlerinde "Pudra Pembe Kısa Klasik Ceket" olarak bulunmaktadır. 34 ile 48 beden aralıklarında bedenleri de mevcuttur.

üç kız kardeş türkan halası elbisesi

Üç Kız Kardeş Nezahat kıyafetleri arasında yer alan bu gömlek de Üç Kız Kardeş oyuncuları son bölüm kıyafetleri arasında yer almakta. Ekol marka olan bu gömlek "on desenli kısa kol gömlek lila" olarak geçmektedir. Astarsız, ön düğmeli, S, M, L, XL bedelleri mevcuttur.

Üç Kız Kardeş Türkan Kıyafetleri

Üç Kız Kardeş dizisinin baş kahramanı olan Türkan giydiği kıyafetler ile ilgi odağı olmaya devam ediyor. Somer'den ayrılan Türkan kendi yolunda yeni bir adım atmaya doğru gidiyor. Üç Kız Kardeş Türkan kıyafetleri ile göz kamaştırıyor:

Üç Kız Kardeş Türkan Kıyafetleri son bölüm 54 etek

Derin yırtmaçlı olan pazaryerinde satışta yer almaktadır. Bu kombinin eteği "Gül Kurusu Kaşkorse Etek Bluz Kadın İkili Takım" adı ile satışta yer almaktadır. 36, 38, 40, 42 beden aralıklarında bulunmaktadır.

üç kız kardeş gül kurusu etek türkan

Türkan'ın giydiği 54. bölüm de ki elbise tek parça bulunmamakta. Badi, Ceket ve Etek olarak 3 parça olarak bulunuyor.

Üç Kız Kardeş Somer  Kıyafetleri, Elbiseleri

Beyaz Polo Yaka Önü Düğmeli Kısa Kol Triko somer gömlek

Üç Kız Kardeş Somer kıyafetleri 54. bölüm de açıklandı. Bunlar arasında beyaz gömlek kısa kollu ve ince olması ile oldukça dikkatleri üzerine çekti. Satış sitelerinde ise "Beyaz Polo Yaka Önü Düğmeli Kısa Kol Triko" adı ile yer alıyor bu model. Beden olarak ise S, M, L, XL olarak bulunuyor.

Üç Kız Kardeş Somer pantol'u ise birçok site de benzerleri yer alıyor. Somer'in giydiği pantolon ise "Yüksek Bel Toka Kemerli Pileli Kumaş Pantolon" olarak bulabilirsiniz. 28 bedenden 52 bedene kadar bedenleri de bulunabilmekte.

Üç Kız Kardeş Derya Kıyafetleri, Elbiseleri

Dizinin en uçuk kaçık karakterleri arasındayer alan Derya, genellikle siyah kombinler yapsa dahi oldukça güzel elbiseler ve kıyafetler giydiğini söyleyebiliriz. Bu nedenle Derya'nın birçok kıyafetleri bulunuyor:

Üç Kız Kardeş Derya Gömlek

Üç Kız Kardeş Derya elbiseleri arasından ilk olarak gömlek oldukça güzel ve ipek bir gömlek ile karşımıza çıkıyor. Oldukça güzel bu gömlek birçok kıyafet satış sitesinde bulunabiliyor. İsim olarak ise "uzun kollu beyaz pamuk gömlek" olarak bulabilirsiniz.

Üç Kız Kardeş Dönüş Kıyafetleri, Elbiseleri

Dönüş'ün giydiği kıyafetleri oldukça sade ve boydan kıyafetler yer alıyor. Bu kıyafetler oldukça eski tür kıyafetler olsa dahi şuanda modern elbiseler olmaya başladı. Üç kız kardeş Dönüş elbiseleri arasında birbirinden güzel ve etkili kıyafetler bulunuyor. Üç kız kardeş dönüş elbiseleri:

üç kız kardeş dönüş boydan renkli elbise valon detaylı

Dönüş'ün giydiği elbise bu boydan kıyafet "Çiçek Desenli Volan Detaylı Relax Fit Maxi" olarak geçiyor. Kısa kollu modeli ile yazlık olan bu model kısa eteği ile de güzelliği gözlerden kaçmıyor, tabi kısa derken diz altı olduğunu söyleyebiliriz. Dönüş'ün üzerindeki uzun kollu hırka da elbisenin renk patlamasını sağlamış ve birbirine oldukça yakışmasını sağlamış.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.