Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taş Kağıt Makas Oyuncuları ve Karakterleri Kanal D

Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas’ın oyuncu kadrosu belli oldu. Birçok ünlü ve başarılı oyuncunun yer aldığı dizinin kadrosu merak ediliyordu. Kore’ye ait bir yapım olan Remember: War Of The Son dizinden uyarlanan Taş Kağıt Makas dizisi daha ekranlara gelmeden seyircide büyük bir heyecan uyandırdı. Dizi ilk duyurulduğu anda oyuncu kadrosu oldukça merak ediliyordu. Peki, Taş Kağıt Makas Oyuncuları ve Karakterleri kimdir? İşte bu sorunun cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2024 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2024 16:31
Kaynak: Hilal Baldemir
Taş Kağıt Makas Oyuncuları ve Karakterleri Kanal D

Ekranlara gelmeye hazırlanan Taş Kağıt Makas dizisi oyuncu kadrosu seyircide büyük bir heyecan uyandırdı. Birbirinden başarılı ve ünlü oyuncunun bulunduğu dizinin kadrosu şimdiden belli oldu. Oldukça farklı bir konuyu ele alacak olan dizi oldukça güçlü oyuncularıyla izleyicileri ekrana kilitleyecek. Dizinin oyuncu kadrosu oldukça sık araştırılıyor. Peki, Taş Kağıt Makas Oyuncuları ve Karakterleri kimdir? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Yabancı bir diziden uyarlanacak olan Taş Kağıt Makas dizisi hipertimestik sendromu olan bir avukatın babasını kurtarmak için gösterdiği çabayı konu alacak. Dizinin senaryosunu Uğur Güneş kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan oturuyor.

Taş Kağıt Makas Oyuncuları ve Karakterleri      

Serra Arıtürk (Alev)

Ekin Koç (Umut)

Hande Ataizi ( Savcı Süreyya)

Aytaç Uşun (Azad)

Ozan Güven (Harun Yakar)

Burak Yörük (Fecir)

Hüseyin Avni Danyal

Bülent Seyran

Selim Galip

Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan Taş Kağıt Makas dizisinin kısa süre sonra ekranlara gelmeye hazırlandığı öğrenildi.

Serra Arıtürk kimdir?

22 Haziran 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Serra Arıtürk liseyi eğitimini İstanbul Özel Denizatı Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Gitar çalmaya çocuk yaşta başlayan Arıtürk ilerleyen yaşlarında Hüsrev İsfendiyaroğlu'ndan gitar eğitimi aldı. Müziğe olan yeteneğini sesiyle de destekleyen Serra Arıtürk şarkı söylemeye başladıktan sonra Boğaziçi Caz Korosu ekibinde yer almaya başladı.

Serra Arıtürk müzik ile ilgili çalışmalar yapmaya devam ederken Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesini kazanmıştır. 2019 yılında ise ilk parçası olan ‘Kendimi Bilmeden’ şarkısıyla çıkış yapmıştır. Oyunculuk kariyerinin en önemli işi ise 2021 yılında Kanal D'de yayımlanan Aşkın Tarifi adlı dizisindeki başrolü olmuştur.

Ekin Koç kimdir?

Başarılı oyuncu 1992 yılında Antalya’nın Alanya ilçesinde doğdu. Lise öğrenimini Alanya Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Yükseköğrenim için İstanbul'a giden Ekin Koç İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Üniversite okuduğu yıllaeda Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde Altan Gördüm'den oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuk kariyeri 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle başladı. Daha sonra ise Benim Adım Gültepe, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Bozkır, Uyanış: Büyük Selçuklu, Succession, Senden Bana Kalan, Ali ve Nino, Bizim İçin Şampiyon, Okul Traşı, Kurak Günler isimli yerli, yabancı ve dijital birçok farklı yapımda rol aldı.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.