Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sandık Kokusu Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? 2. Sezon Başlangıç Tarihi ne zaman?

Sandık Kokusu yeni sezon ne zaman başlayacak şimdiden merak konusu haline gelmiş durumda. Birçok dizi sever dizinin 2. sezonu şimdiden başlaması yönünde isteklerini dile getiriyorlar. Peki, Sandık Kokusu yeni sezon ne zaman, Sandık Kokusu ne zaman başlayacak? Sandık Kokusu yeni sezon başlangıç tarihi nedir? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2024 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2024 15:01
Kaynak: Hilal Baldemir
Sandık Kokusu Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? 2. Sezon Başlangıç Tarihi ne zaman?

Show TV ekranlarında yayınlanan ve izleyenler tarafından severek izlenen Sandık Kokusu birçok izleyen tarafından ilgi ile takip edildi. İlk sezonun sona ermesinin ardından yeni sezon için onay alan dizi ikinci sezon ile izleyenlerin karşısına çıkacak. Birçok dizi sever Sandık Kokusu yeni sezon ile ilgili birçok bilgiyi şimdiden merak edip araştırmaya başladı. Peki, Sandık Kokusu yeni sezon ne zaman, Sandık Kokusu ne zaman başlayacak? Sandık Kokusu yeni sezon başlangıç tarihi nedir? İşte detaylar...

Sandık Kokusu Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak

Sandık Kokusu Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Özge Özpirinçci, Necip Memili ve Demet Akbağ gibi tanınmış simaların yer aldığı Sandık Kokusu dizisi birinci sezonun final bölümü ile son olarak izleyici karşısına 12 Haziran Çarşamba günü çıkmıştı. 26. bölüm ile birlikte ilk sezonu bitiren dizi ikinci sezon da yayınlanacak.

Sandık Kokusu dizisi 2. sezon 27. bölümü ile Eylül ayının ortalarında yayınlanması bekleniyor. Birçok dizi severi mutlu eden bu haber son günlerin en sevindiren haberleri arasında yer almaya başladı.

Sandık Kokusu 2.Sezon Başlangıç Tarihi

Sandık Kokusu 2.Sezon Başlangıç Tarihi

Sandık Kokusu dizisinde ki set çalışmaları şuanda başlamamış durumda. Ağustos ayının ortalarında set çalışmaları başlaması beklenen dizi de çekimlerin ardından Eylül ayında yeni sezonun başlaması bekleniyor.

Gözde Seda Altuner Yeni Sezonda Sandık Kokusunda

Gözde Seda Altuner Yeni Sezonda Sandık Kokusunda

Kirli Sepeti dizisinin Nergis rolünü canlandıran "Gözde Seda Altuner" Sandık Kokusu dizisi ile prensipte anlaşmış durumda. Yeni sezonda diziye renk katması beklenen Gözde Seda Altuner dizi de Hasan'ın kız kardeşi rolünü canlandırması bekleniyor.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.