Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sandık Kokusu Oyuncuları ve Karakterleri Show Tv

Show TV ekranlarına bomba gibi bir giriş yapan Sandık Kokusu Kasım ayından bu yana Show TV’nin en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Usta oyuncularla dolu kadrosuyla ve farklı konusuyla izleyiciyi ekrana kilitleyen Sandık Kokusu reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başarıyor. Show TV’nin Çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizisi olan Sandık Kokusu’nun konusu ve oyuncu kadrosu oldukça merak ediliyor. Peki, Sandık Kokusu oyuncuları kimlerdir? İşte Sandık Kokusu karakterleri Show TV…

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 00:17
Kaynak: Hilal Baldemir
Sandık Kokusu Oyuncuları ve Karakterleri Show Tv

Sandık Kokusu oyuncuları seçilirken O3 Medya oldukça hassas davrandı ve yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun'un oturduğu dizinin senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alıyor. Dizi, bir anne kız çatışmasını bu çerçevede gelişen olayları konu alıyor ve güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini gözler önüne seriyor. Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci’nin başrolünü üstlendiği dizi izleyiciden tam not almaya devam ederken diziyi yeni izleyenler oyuncu kadrosunu merak ediyor. Peki, Sandık Kokusu oyuncuları kimlerdir? İşte Sandık Kokusu karakterleri Show TV…

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Sandık Kokusu Karsu Çelik (Özge Özpirinçci) kimdir?

Ergenlikten itibaren zor bir hayatla mücadele etmeye başlayan Karsu, her şeye rağmen dik duruşundan ödün vermeyen güçlü bir kadındır. Karsu kendince sorunlarına çözümler üretip hayata tutunmaya devam eder. Karsu hayatta en çok anne olmayı sevmiş, annesiyle olan karmaşık ilişkisi, eşi ve çocuklarıyla yaşadıkları ve anneliğin getirdiği sorumluluklar onu zaman zaman isyan etme noktasına getirmiştir. Ama o asla pes etmeyen bir kadındır.

Sandık Kokusu Filiz Çelik (Demet Akbağ) kimdir?

Güçlü ve baskın bir karakteri olan Filiz'in gençliğinden beri güzelliği her zaman dillere destan olmuştur. Yaşlanmak ise Filiz’in en büyük kâbusudur. Yaşından genç giyinir ve övgü almaya doyamaz. Aceleci bir kişiliği vardır, her zaman kendi bildiğinin en doğrusu olduğuna inanır. Kötü bir anne değildir ama zor biridir. Umursamaz, şen şakrak, alaycı bir yapısı olsa da bunlar aslında içindeki kırılganlığı korumak için ördüğü duvarlardır.

Sandık Kokusu Atilla Saran (Metin Akdülger) kimdir?

Atilla, yeni kitabı için insanlardan olabildiğince uzakta sakin bir yerde inzivaya çekilmiş olan bir yazardır. Cennet Sitesi’ne Filiz'in kiracısı olarak taşınır. Kararlı ve sert bir yapısı vardır. Sakin ve kendi hâlinde gözükse de herkesten sakladığı bir sırrı vardır. Gençliğini yaşayamamış Atilla, Karsu'nun doğallığı karşısında şaşkına döner.

Sandık Kokusu Reha Özkan (Necip Memili) kimdir?

Adanalı zengin bir ailenin oğlu olarak dünyaya gelen Reha, Karsu'yla kısa süre flört ettikten sonra evlenir ve çiftin üç çocukları olur. Karsu'yu hem çok sever hem de ondan nefret eder. Karsu'nun donanımlı bir kadın olmasını her zaman içten içe kıskanır, Karsu’nun kendisinden iyi olmasından rahatsızlık duyar ve yersiz kıskançlıklarıyla sürekli huzursuzluk çıkarır.

Sandık Kokusu Kayhan Açıkgöz (Cevdet)

Sandık Kokusu Meriç Aral (Irmak)

Sandık Kokusu Levent Can

Sandık Kokusu Seda Türkmen

Sandık Kokusu Mina Akdin

Sandık Kokusu İnci Şen

Sandık Kokusu Nalan Yavuz

Sandık Kokusu Ergun Kuyucu

Sandık Kokusu Şahin Sancak

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.