Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Safir Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri Atv

Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni diziler arasında yerini edinen Safir dizisi hızlı bir şekilde ilk bölümü ile izleyenler karşısına çıktı. Dizi beklendiği ilgiyi elde edecek mi bilinmez ama izleyenler Safir dizisi oyuncuları hakkından bilgiler arıyor. İşte Safir dizisi karakterleri ve oyuncuları ile ilgili bilgiler.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2023 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2023 14:56
Kaynak: Öznur Yıldız
https://www.yalovahayat.com/
Safir Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri Atv

Safir dizisi oyuncuları birbirinden kaliteli ve uzman oyuncular arasından seçilerek kadro oluşturuldu. Kadro da birçok tanınmış sima yer alıyır. Bunlar arasında başrolleri paylaşan İlhan Şen ile Özge Yağız hem oyunculuk performansları hemde kendileri ile söz ettiriyor. Can Bartu Aslan, Gizem Sevim, Nur Yazar, Erkan Bektaş, İpek Tuzcuoğlu, Burak Berkay Akgül gibi oyuncular dizide yer alıyor.

Safir Dizisi Oyuncuları

Safir Ateş Gülsoy ( İlhan Şen )

Safir Ateş Gülsoy ( İlhan Şen )

İlhan Şen'in canlandırdığı karakter, Gülsoy ailesinin en büyük oğlu olarak karşımıza çıkıyor. Yurtdışında eğitim görmüş, özgür bir ruha sahip, nazik, ölçülü, dürüst ve adalet duygusu yüksek bir insandır. Ancak sınırları aşıldığında son derece kararlı ve tavizsiz bir kişiliği vardır. Kapadokya'da tanınmış, varlıklı bir ailede büyümüş, küçük yaşta babasını trafik kazasında kaybetmiştir. Dedesi Ömer, kendi otoritesini ve iradesini empoze etmek için her türlü çabayı gösteren biridir ve bu nedenle çocukluğundan beri ilişkileri gerilimli bir şekilde devam etmektedir. Babasının ölümünden sonra annesi onu adeta babasının yerine koymuş, tüm sevgi ve koruma ihtiyacını ondan beklemiştir. Bu nedenle Ateş, aile içinde aslında baba figürü haline gelmiştir. Annesi Gülfem, kardeşleri Yaman ve Okan onun için çok değerlidir.

Safir Feraye Yılmaz ( Özge Yağız )

Safir Feraye Yılmaz ( Özge Yağız )

Özge Yağız, Feraye dizi de karakterini canlandırıyor. Feraye, Kapadokya'nın büyüleyici güzelliklerine sahip bir kızdır. Güzel Sanatlar Fakültesinin son sınıfında Moda Tasarımı okumaktadır. Babası, bölgenin tanınmış ailelerinden olan Gülsoy ailesinin önemli bir çalışanıdır. Feraye, çok küçük yaşta annesini kaybetmiştir. Annesinin ölümünden sonra babası hasta olup tekerlekli sandalyeye mahkum kalınca, evde bir kadın figürü olsun diye evlenir ve Feraye, üvey annenin zorbalığına maruz kalır. Bu deneyim, ona kendini savunmayı ve bağımsız bir şekilde ayakta durmayı öğretir. Feraye, çalışkan, dürüst, inançlı ve aşkın gücüne inanan sadık bir karakterdir. Gülsoy ailesinin ortanca oğlu Yaman ile çocuklukları birlikte geçmiştir. İkisinin ortak noktası, anne sevgisini kaybetmiş çocuklar olmalarıdır. Birbirlerinin ilk arkadaşı ve ilk aşkı olmuşlardır.

Safir Yaman Gülsoy ( Burak Berkay Akgül )

Safir Yaman Gülsoy ( Burak Berkay Akgül )

Burak Berkay Akgül tarafından canlandırılan karakter, Gülsoy ailesinin ortanca oğlu olan Yaman'dır. Yaman, küçük yaşta kaybettiği babasını hiç hatırlamamaktadır. Annesi Gülfem için ise en gözde çocuk her zaman abisi Ateş olmuştur. Yaman, abisi Ateş ve kardeşi Okan ile birlikte anneleri için hep ikinci planda kalmıştır. Ateş, henüz küçük bir çocukken evden ayrıldığında, aile içindeki dengeyi korumak için dedesi Ömer'in otoritesine boyun eğmek zorunda kalmıştır. Annesi tarafından göremediği sevgiyi ise beraber büyüdüğü Feraye'de bulmuş ve ona çocukluğundan beri aşkla bağlı kalmıştır. Ailesinden sevgi görmemesine rağmen, sevdikleri için her şeyi göze alabilen, heyecanlı, romantik bir karakterdir ve gerektiğinde dünyayı karşısına alabilecek bir kararlılığa sahiptir. En büyük hayali, Feraye ile evlenip bu zamana kadar yaşayamadığı sevgiyi hem kendine hem de kuracağı aileye vermektir.

Safir Gülfem Gülsoy ( İpek Tuzcuoğlu )

Safir Gülfem Gülsoy ( İpek Tuzcuoğlu )

İpek Tuzcuoğlu, Gülfem Gülsoy karakterini canlandırıyor. Gülfem, Gülsoy ailesinin gelini olarak dinç, bakımlı, eğitimli ve güzel bir kadındır. Genç yaşta kaybettiği kocası Ahmet'ten sonra bir daha evlenmemiştir. Üniversite öğrencisiyken tanışıp aşık olarak evlendiği Kapadokya'nın tanınmış ve zengin bir ailesinden gelmektedir. Ahmet ile evliliğinden üç oğlu olan Ateş, Yaman ve Okan dünyaya gelmiştir. Ömer kayınpederiyle iyi bir ilişkisi vardır.

Safir Vural Bakırcıoğlu ( Erkan Bektaş )

Safir Vural Bakırcıoğlu ( Erkan Bektaş )

Erkan Bektaş, Vural Bakırcıoğlu karakterini canlandırıyor. Vural, Kapadokya'da doğmuş, fakir bir ailenin çocuğu olarak büyümüştür. Hırslı ve güç sahibi olma arzusuyla dolu bir kişiliğe sahiptir. Ailesi tarafından terk edilmiş ve zorlu bir çocukluk geçirmiştir. Bu nedenle iş dünyasının karanlık yönlerine yönelmiş ve büyük bir maddi başarı elde etmiştir.

Safir Cemile Yılmaz ( Nur Yazar )

Nur Yazar, Cemile Yılmaz karakterini canlandırıyor. Cemile, kızı Aleyna için yapamayacağı hiçbir şeyin olmadığı bir annedir.

Safir Aleyna Yılmaz ( Gizem Sevim )

Safir Aleyna Yılmaz ( Gizem Sevim )

Gizem Sevim, Aleyna Yılmaz karakterini canlandırıyor. Aleyna, Cemile'nin biricik kızıdır ve Feraye'nin üvey kardeşidir.

Safir Okan Gülsoy ( Can Bartu Arslan )

Safir Okan Gülsoy ( Can Bartu Arslan )

Can Bartu Arslan, Okan Gülsoy karakterini canlandırıyor. Okan, ailenin en küçüğüdür ve kendini dedesi Ömer'e kanıtlayabilmek için her türlü çabayı gösteren, deli dolu ve günü kurtarmaya odaklı bir kişiliğe sahiptir.

İlginizi çekebilir Dilek Taşı oyuncuları

İlginizi çekebilir Aldatmak dizisi oyuncuları

İlginizi çekebilir Kan Çiçekleri oyuncuları

İlginizi çekebilir Kirli Sepeti Oyuncuları

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.