Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ruhun Duymaz bitti mi? Ruhun Duymaz final mi? Ruhun Duymaz dizisi neden bitiyor?

Yaz aylarında başlayan ve oldukça popüler olan Ruhun Duymaz dizisi beklenmedik bir şekilde final haberleri geldi. Diziyi takip eden birçok kişi arama motorlarında araştırmalara başladı. Peki, Ruhun Duymaz bitti mi? Ruhun Duymaz final mi? Ruhun Duymaz dizisi neden bitiyor? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2023 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2023 11:14
Kaynak: Öznur Yıldız
https://www.yalovahayat.com/
Ruhun Duymaz bitti mi? Ruhun Duymaz final mi? Ruhun Duymaz dizisi neden bitiyor?

Fox TV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden beri ilgi odağı olan dizi için final haberleri gelmeye başladı. Yaz aylarında başlayan ve oldukça popüler olan Ruhun Duymaz dizisi beklenmedik bir şekilde final haberleri geldi. Diziyi takip eden birçok kişi arama motorlarında araştırmalara başladı. Peki, Ruhun Duymaz bitti mi? Ruhun Duymaz final mi? Ruhun Duymaz dizisi neden bitiyor? İşte detaylar...

Ruhun Duymaz bitti mi

Ruhun Duymaz bitti mi?

Yaz aylarında yayınlanmaya başlayan ve Onur Karası ile Burcu Özberk başrolerini üstlendiği polisiye dizisi Ruhun Duymaz ile ilgili dizi ve kanal yönetimi beklenmedik bir karar aldı ve buna göre Ruhun uymaz final mi yaptı sorunun cevabını net bir şekilde cevapladı:

Ruhun Duymaz dizisi 9. bölüm ile final yaptı. Dizi reytinglerde umulan verileri elde edemeyince dizi ekranlara veda etti.

Ruhun Duymaz dizisi neden bitiyor?

Yayınlandığı ilk bölümden beri yüksek izlenme ve reyting beklentisine sahip olan dizi de umulan veriler yakalanmadı. Son yayınlanan reyting raporunda da beklenen verileri alamayınca dizinin final kararı alması doğru adım olarak görülmeye başlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.