Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ömer dizisi oyuncuları ne kadar kazanıyor? Ömer dizisi Oyuncu maaşları ücretleri?

Star TV ekranlarının çok ses getiren dizisi Ömer dizisinin oyuncularının maaşları en merak edilen konular arasında yerini alıyor. Türkiye’nin en bilinen oyuncularının yer aldığı dizinin oyuncu maaşları çok merak ediliyor. Birçok seyirci arama motorlarında Ömer dizisi oyuncularının maaşları hakkında bilgiler aramakta. İşte, Ömer dizisi oyuncularının bölüm başı aldıkları maaşlar ve ücretler…

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2023 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2023 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Ömer dizisi oyuncuları ne kadar kazanıyor? Ömer dizisi Oyuncu maaşları ücretleri?

Ömer dizisi geçen sezon yayın hayatına başladı ve en çok seyredilen diziler arasında yer alan reyting rekorları kıran başrollerinde Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır’ın yer aldığı Ömer dizisi oyuncuları maaşları en merak edilen konular arasında yer alıyor. Birçok seyirci arama motorlarında Ömer dizisi oyuncuları maaşları hakkında bilgiler aramakta. İşte, Ömer dizisi oyuncularının bölüm başı aldıkları maaşlar ve ücretler...

Ömer Dizisi Oyuncuları Maaşları Ücretleri

Ömer, OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 9 Ocak 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği, senaryosunu Gülizar Irmak’ın kaleme aldığı dram türündeki ve ilk bölümden itibaren reyting rekoru kıran Türk televizyon dizisidir. Dizinin başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay paylaşmaktadır.

Pazartesi günleri ekrana gelen dizinin ilk bölümünden bu yana her bölüm gündem oluyor. Üç kardeşin en küçüğü olan Ömer, iç dünyası zengin, sakin ve öz konuşan bir karakterdir. Günün birinde karşısına çıkan, kendisinden yaşça büyük, dul ve çocuklu bir kadın olan Gamze'ye aşık olur. Gamze ise Ömer ile birlikte olma cesaret ve yürekliliğine sahip olmasına rağmen korkak davranır. Ömer ise ablası, abisi ve babası tarafından istemediği bir evliliğe zorlanır. Gamze ile Ömer bütün zorluklara karşı direnerek aşklarını tutkuyla sürdürmeye çalışsalar da engelleri çok büyük olacaktır. Bunlar arasında en çok merak edilen ise Ömer dizisi oyuncuları maaşları yer alıyor. Peki Ömer dizisi oyuncuları ne kadar kazanıyor? İşte detaylar…

Ömer dizisi Ömer maaşı (Selahattin Paşalı)

Ömer dizisi Ömer maaşı (Selahattin Paşalı)

Son dönemlerin parlayan yıldızları arasında yer alan yakışıklı ve genç oyuncu Selahattin Paşalı yer aldığı projeler içerisinde oyunculuğunu ve yeteneğini Ömer dizisi sayesinde izleyiciye gösterme fırsatı buldu. Yakışıklı oyuncu Ömer dizisiyle bölüm başı 100 bin TL kazanıyor bu da aylık kazancının 400 bin TL olduğunu gösteriyor.

Ömer dizisi Gamze maaşı (Gökçe Bahadır)

Ömer dizisi Gamze maaşı (Gökçe Bahadır)

Daha önce Yaprak Dökümü, Ufak Tefek Cinayetler ve Evlilik Hakkında Her Şey projelerinde başrol sahibi olan Gökçe Bahadır Ömer dizisinde Gamze rolünü oynuyor. Güzel oyuncu dizideki performansı ile ne kadar başarılı bir oyuncu olduğunu herkese kanıtlamış oldu. Dizideki karakteri Ömer ve hayatı arasında sıkışmış çaresiz bir kadını anlatırken Bahadır bu rolü sonuna kadar seyirciye hissettiriyor. Güzel oyuncu Gökçe Bahadır Ömer dizisiyle bölüm başına 80 bin TL kazanıyor bu da aylık kazancının 320.000 TL olduğunu gösteriyor.

Ömer dizisi Reşat maaşı (Barış Falay)

Ömer dizisi Reşat maaşı (Barış Falay)

Dizide Ömer’in babası muhafazakar bir din hocası olan Reşat Ademoğlu otoriter kişiliğiyle çocuklarının çekindiği ve saygı duyduğu bir profilidir. Türkiye’nin önemli oyuncularından olan Barış Falay geçmişten günümüze birçok önemli projede yer almış başarılı bir oyuncudur. Barış Falay Ömer dizisindeki Reşat karakteri ile haftalık 80 bin TL maaş alıyor bu da aylık 320 bin TL oluyor.

Ömer dizisi Nisa maaşı (Merve Dizdar)

Ömer dizisi Nisa maaşı (Merve Dizdar)

Ömer dizisinde Reşat’ın kızı, Ömer’in ablası Nisa karakterine hayat veren Merve Dizdar ise başarılı oyunculuğu ile adından söz ettirmeyi başardı. Güzel oyuncu Ömer dizisinde bölüm başı 70 bin TL kazanıyor böylelikle aylık kazancı 280 bin TL oluyor.

OYUNCU

MAAŞI (Aylık)

Barış Falay (Reşat)

320 bin TL

Selahattin Paşalı (Ömer)

400 bin TL

Gökçe Bahadır (Gamze)

320 bin TL

Merve Dizdar (Nisa)

280 bin TL

M. Tunç Tanrıverdi

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.