Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ölümlü Dünya 2 nereden izlenir? Ölümlü Dünya 2 nerede, hangi platformda var? Ölümlü Dünya 2 sinemada mı?

İlk filmiyle adeta gişe rekorları kıran ve hem televizyonda hem de dijital platformlarda milyonlarca kez izlenen Yalan Dünya’nın çok beklenen ikinci filmi çıktı. Filmin sevenleri sinemaya akın ederken birçok kişi de filmin dijitalde nereden izlenebileceğini araştırıyor. izleyiciler arama motorlarında sık sık bu konuyu araştırıyor. Peki, Ölümlü Dünya 2 nereden izlenir? Ölümlü Dünya 2 nerede, hangi platformda var? Ölümlü Dünya 2 sinemada mı? İşte merak edilen bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2024 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2024 12:48
Kaynak: Hilal Baldemir
Ölümlü Dünya 2 nereden izlenir? Ölümlü Dünya 2 nerede, hangi platformda var? Ölümlü Dünya 2 sinemada mı?

İlk filmiyle 2018 yılında vizyona giren ve vizyonda kaldığı süre boyunca toplamda 585.145 izleyici ile 7 milyon lira hasılat elde eden Ölümlü Dünya serisi 2.filmi ile 1 Aralık’ta izleyici ile buluştu. 4. haftasında toplam 1.5 milyon izleyiciye ulaşan filmin ilk filmden 3 kat daha fazla izlenmesi aslında ilk filmin ne kadar beğenildiğini ortaya koydu. Dijital platformlarda milyonlarca kez izlenen Ölümlü Dünya 1’in ardından seyirci Ölümlü Dünya 2’yi nereden izleyebileceğini araştırıyor. Peki, Ölümlü Dünya 2 nereden izlenir? Ölümlü Dünya 2 nerede, hangi platformda var? Ölümlü Dünya 2 sinemada mı? İşte bu soruların cevabı…

ölümlü dünya 2 nereden izlenir

Ölümlü Dünya filmi 12 günde 1 milyon seyirciye ulaşarak gişe rekoru kırdı. İlk filmin devamı olan Ölümlü Dünya 2 ilk filmden daha çok merak edilerek vizyona girişi merakla beklendi. İlk filmin vizyondan kalktıktan sonra internette ve dijital platformlarda izlenme rekorları kırmasının ardından 5 yıl sonra gelen ikinci filmde heyecan ve beklenti oldukça büyük oldu. Filmi sinemada izleyemeyenler nereden izleyebileceğini araştırıyor.

ölümlü dünya 2 hangi platformda

Ölümlü Dünya 2 nereden izlenir?

Filmi merakla bekleyenler için söyleyebiliriz ki şu an için yalnızca sinemada izlemek mümkün. Ölümlü Dünya 2 filminin sinema dışında herhangi bir internet sitesinde ya da dijital platformda gösterimi şu an için yok. Film vizyondan kalktıktan sonra internet sitelerinde ya da farklı dijital platformlarda izlenmeye açık olabilir.

Ölümlü Dünya 2 sinemada mı?

Ölümlü Dünya 2 filmi 1 Aralık 2023 tarihinde ön gösterim ile vizyona girdi. Film ilk 12 günde 1 milyon izleyiciye ulaşarak rekor kırdı. İlk filmden 3 kat daha fazla gişe yapan filmin vizyonda kaldığı sürece daha ne kadar izleyiciye ulaşacağı merak konusu oldu.

Ölümlü Dünya 2 şu an yalnızca sinemada yayında başka bir yerde izlemek mümkün değil şu an için.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.