Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mükemmel Eşleşme Oyuncuları (Yeni Gelenler Dâhil Tüm Oyuncular)

Mükemmel eşleşme oyuncu kadrosu tamamlandı. Belirlenen oyuncu kadrosu açıklanmaya başladı. Yapımcı aynı zamanda senarist olan Birol Güven TRT 1ekranlarında yayına başlayacak olan Mükemmel eşleşme hakkında merak edilenleri açıkladı. Mükemmel eşleşme yönetmen ismi Emre Kavuk olurken oyuncuların isimleri sırasıyla: Gizem Sevim, Ahmet Kayakesen, Ayşegül Günay, Volkan Severcan, Asuman Dabak, Ayhan Taş oyunculardan bazılarıdır. İşte tüm oyuncular...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2023 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2023 13:36
Kaynak: Aziz Selim
https://www.yalovahayat.com/
Mükemmel Eşleşme Oyuncuları (Yeni Gelenler Dâhil Tüm Oyuncular)

Görücü usulü anneleri tarafından tanışan gençlerin sonradan oluşan aşkını anlatan bir dizidir.  Evlendikten sonra oluşan bu aşk hikayesi sevilen ve dikkat çeken bir hikayedir. Mutlu bir aile tablosu izlenecektir. Mükemmel eşleşme oyuncu kadrosu isimleri ile kaliteyi ön plana çıkarıyor. Senarist Birol Güven dizi sayesinde evlilik aşkı bitirmez tam tersi başlatır demek isteyecek. Mükemmel Eşleşme dizisi birçok kesimden oldukça iyi puanlar almış durumda. Dizinin Ahmet Kayakesen ile Gizem Sevim oyuncuları başrol karakterleri olarak ön plana çıkıyor. Dizinin yapımcısı Çocuklar Duymasın ve Seksenler'in de yapımcılığını yapan Birol Güven'in üstlendiği Mükemmel Eşleşme MinT Motion Pictures imzası taşımaktadır.

Mükemmel Eşleşme Oyuncuları

Mükemmel Eşleşme Kerem (Ahmet Kayakesen)

Mükemmel Eşleşme Kerem (Ahmet Kayakesen)

Başrollerden birini alan Ahmet Kayakesen 1988 senesinde İzmir de doğdu. 34 yaşında olan oyuncu son yıllarda Yasak Elma dizisinde ayrıca Nasıl Fenomen dizisinde rol aldı. Ayrıca Hercai dizisinde de sonradan kadroya katılarak fark yarattı. 1.84 boyunda olan oyuncunun kilosu 72 olmaktadır. Sevgilisi ise Burcu Binicidir.

Mükemmel eşleşme dizisinde Kerem karakterine hayat verecektir. Çok başarılı bir tasarımcı olan Kerem dizi de zanaat sahibi bir tasarımcıdır. Çok fazla tasarım şirketinden davet alır ve dikkatlerini çeker. Fakat Kerem’in en büyük hayali kendi işini kurmaktır. Tasarım şirketi kurup büyümeyi hayal eder. Yakışıklı fakat evliliğe karşıdır. Pınarla tanışana dek tüm kadınları vakit kaybı görür. Pınar tüm bu düşüncelerini değiştirir.

Mükemmel Eşleşme Pınar (Gizem Sevim)

Mükemmel Eşleşme Pınar (Gizem Sevim)

İcon Talent oyuncusu olan Gizem Sevim ilk deneyimini mükemmel eşleşme dizisinde yapıyor. Temel bir oyunculuk eğitimi almıştır. Başrollerden birine hayat verecektir.

İş hayatında başarılı bir kadın olan Pınar evliliği düşünmez. Prensipli ve işine aşık bir genç kızdır. Pınar Haldun bey’in işine emek vermiştir ve sevilen bir çalışandır. İşkolik tanımının karşılığıdır. Aşka zamanı kalmayan Pınar annesinin tanıştırıp evlendirdiği Kerem’e aşık olacaktır.

Mükemmel Eşleşme Meral (Goncagül Sunar)

Mükemmel Eşleşme Meral (Goncagül Sunar)

Goncagül Sunar daha önce benim tatlı yalanım dizisinde rol aldı. Şimdilerde ise Mükemmel eşleşme dizisinde rol alması bekleniyor. 1970 doğumlu olan oyuncu 52 yaşındadır. Fakat yaşını belli etmemektedir. Tam manada tanındığı dizi ise mahallenin muhtarları dizisidir. Oynadığı dizilerden bazıları ise: çemberimde gül oya, umutsuz ev kadınları, asmalı konak, kaderimin yazıldığı gün, hayat şarkısıdır.

Kerem’in annesi rolünde olacak olan Goncagül Sunar oldukça başarılı bir oyuncudur. Oğlunu çok seven her anne gibi oğlunun evlenmesi için kendi elinden gelen her şeyi yapar. Astroloji ile arası iyi olan meral bu konulara çok inanır.

Mükemmel Eşleşme Necati (Volkan Severcan)

Mükemmel Eşleşme Necati (Volkan Severcan)

Çocuklar duymasın dizisinin sevilen oyuncusu Selami karakteri ile tanındı. Aynı zamanda tanındığı günden bu yana seyircinin sevgisini kazandı. Volkan severcan 28 Ağustos 1966 doğumludur. İzmir memleketidir. 56 yaşında olan oyuncu yaşının hakkını veriyor. Seslendirmen olması da oldukça sevilmektedir. Uzun bir süre ekranlara ara verdikten sonra yeni başlayacağı mükemmel eşleşme ile seyirci karşısına çıkacak.

Krem’in babası Necati’dir. İstanbul’u pek sevmeyen Necati’nin buraya gelme sebebi oğlunu evliliğe ikna etmektir. İstanbul asla ona göre olmamakta. Heyecanlı bir kişiliğe sahiptir. Oğluna düğün yapmak için heyecanlanmaktadır.

Mükemmel Eşleşme Cevat (Ayhan Taş)

Mükemmel Eşleşme Cevat (Ayhan Taş)

Ayhan Taş 1971 doğumludur. 25 Haziran tarihinde doğmuştur. Büyük bir tiyatro kariyeri vardır. Babam çok değişti dizisi en son rol aldığı dizidir. Ayrıca işler güçler, kardeş payı dizilerinde de oynadı. Mahşer-i cümbüş programında komedi de yer almıştır. Son olarak mükemmel eşleşme dizisinde de komedi koridorunda yer alacak.

Pınar karakterinin babası rolünde oynayacak oyuncu komik kişiliğiyle ön plana çıkacak. Cevat karakteri damadına çok yüksek meblağ bir para vermiştir ve bu parayı almaya çalışacaktır.

Mükemmel Eşleşme Firuze (Asuman Dabak)

Mükemmel Eşleşme Firuze (Asuman Dabak)

Mükemmel eşleşme dizisinde başrol karakterlerinden birini oynayan Asuman Dabak 1 şubat 1970 doğumludur. Asuman Dabak son oynadığı diziler içimizden biri, Ege’nin hamsisi Tutunamayanlar dizileridir.

Firuze Cevat ile evlidir. Cevat gibi Firuze de kızının evlenmesi için büyük bir çaba sarf edecektir. Kızının evliliğini isteyen bu karakter altına karşı düşkün bir kadındır. Fakat damadı Ahmet’e güvenmez. Damadının kimseye bir faydasının olmayacağından emindir. Laz’dır.

Mükemmel Eşleşme Fadime (Ayşegül Günay)

Mükemmel Eşleşme Fadime (Ayşegül Günay)

1969 doğumlu olan Ayşegül Günay Eskişehir doğumludur. 53 yaşında olan oyuncu güzel bir kadındır. Üniversiteyi Eskişehir de Tiyatro eğitimi alarak yapmıştır. Ayşegül Günay oynadığı diziler: lale devri, asla vazgeçmem dizileridir. Bu dizilerde tanınmıştır. Son oynadığı diziler arasında bir mucize olsun, kuruluş Osman dizileri vardır. Şimdi ise mükemmel eşleşme dizisinde oynayacak.

Pınar karakterinin teyzesi rolünü alacak olan Ayşegül Günay hakkını vereceği bir role sahip oldu. Fadime ve Firuze’nin kafa yapıları birbirine uymaktadır. Firuze’nin ablası rolündedir. Fadime de damatları olan Ahmet’e borç vermiştir. Sürekli damat Ahmet’e kanmaya devam ediyor. Hayatında hiç evlenmemiş birini canlandırıyor. Aklı başına geldiği zaman evlenmek istemiş fakat iş işten geçmiş. Kardeşiyle beraber aynı evde yaşamaktalar.

Mükemmel Eşleşme Irmak (Eylül Öztürk)

Mükemmel Eşleşme Irmak (Eylül Öztürk)

Sunucu olan Eylül Öztürk Hey Anne isminde program da sunuculuk yapmıştır. Balıkesir’de doğmuştur. 2017 yılında Barış Kenan ile evlenmiş biridir. Vine fenomeni olarak da tanınır.

Mükemmel eşleşme dizisinde oynayacak olan Eylül Öztürk Pınar’ın ablası rolündedir. Çok mantıklı bir karakterdir. Irmak da kardeşinin evliliği için çaba gösterir. Fakat annesi ve teyzesi kadar hırslı bir kadın değildir. Eşi Ahmet’e bütün aile güvenir fakat eşi olarak kendi güvenmez. Kızlarının adı ise Mevsim’dir.

Mükemmel Eşleşme Ahmet (Cem Zeynel Kılıç)

Mükemmel Eşleşme Ahmet (Cem Zeynel Kılıç)

Çıkış yakaladığı benim tatlı yalanım dizisi seyircisi tarafından çok sevilmiştir. Cem Zeynel Kılıç 1978 doğumludur. Erzincan doğumlu olmaktadır. 44 yaşında olan oyuncu 27 Nisan da doğmuştur. Yedi tepe üniversitesinde Tiyatro bölümü okumuştur. Son oynadığı diziler arasında Dalgalar, İzler, Ben ve masum dizileri vardır. İstanbul devlet tiyatrosunda görev yapmıştır.

Ahmet karakterine hayat verecek olan cem Zeynel kılıç paraya düşkün bir damat rolünü oynayacaktır. Kripto paralar ile uğraşan ve işim bu diyen Ahmet işsizdir. Kısa yoldan zengin olmak ister. Sürekli akrabalarından borç alır ve bu paraları nerede ise batırmıştır. Para kaybettiği halde insanlar ona hala güvenir ve para verir.

Mükemmel Eşleşme Mevsim (Damla Alibeşe)

Mükemmel Eşleşme Mevsim (Damla Alibeşe)

Çocuk oyuncu olan Damla Alibeşe daha önce bir zamanlar Kıbrıs, dalgalar, ve izler dizilerinde filmlerinde rol almıştır. Mükemmel eşleşme oyununda çocuk başrol oyuncusudur.

Küçük oyuncu Damla Alibeşe mükemmel eşleşme dizisinde mevsim adında küçük tatlı bir kızdır. Bilgisayar ile oynamayı çok seven ve dijital ortamlara ayak uyduran bir çocuktur. Sokağa çıkmayı sevmez.

Mükemmel Eşleşme Sevinç (Ayşen Sezerel)

Mükemmel Eşleşme Sevinç (Ayşen Sezerel)

En son hayeller ve hayatlar dizisinde oynamıştır. Kulüp, zalim İstanbul, baraj filmlerinde oynamıştır. 1966 doğumlu olan oyuncu 56 yaşındadır. Dizi de anne rolünde olmaktadır.

Mükemmel eşleşme dizisinde Sevinç karakterine hayat vermiştir. Aile içinde çöp çatanlık yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir. Kerem ve Pınar’ın annesini yakından tanır. İki ailenin çocuklarına çöp çatanlık eder.

Mükemmel Eşleşme Yağmur (Seyhan Taşdemir)

Mükemmel Eşleşme Yağmur (Seyhan Taşdemir)

Türkan hanımın konağı dizisinde rol almıştır. Bu dizi de Güliz rolündedir. Mükemmel eşleşme dizisinin kadrosuna da yeni girmiştir. Birçok tanınmayan sima mükemmel eşleşme dizisinde bir arada olacaktır. Çok güzel bir kızı canlandıracaktır. 1997 doğumludur. 25 yaşındadır.

Pınar karakterinin kankasıdır. Pınar ve yağmur kankadır. Arkadaşının evlenmesi için oda çaba harcar.

Mükemmel Eşleşme Berke (Yankı Ayhan)

Mükemmel Eşleşme Berke (Yankı Ayhan)

2000 yılında doğmuştur. Ankara da dünyaya gelmiştir. 22 yaşında olmaktadır. Kliplerde oynamıştır. İlk kez mükemmel eşleşme dizisinde rol alacaktır.

Kerem ile yakın arkadaş olan Berke evini turistlere verdiğinden dolayı kışın kKerem karakteri ile yaşar. Yağmur ile ş birliği yaparak pınar ile arasını yapar. Yağmur karakteri ile aşk yaşayacaktır.

Mükemmel Eşleşme Yeni Gelen Oyuncular

Mükemmel Eşleşme Ece (Ebru Şam)

Mükemmel Eşleşme Ece (Ebru Şam)

Alp Navruz ile bir dönem sevgili olmuştur. 1990 Almanya doğumludur. 2009 yılında Miss Turkey tescilli güzelidir. Adanalı dizisinde oynamıştır. Doktorlar dizisinde de oynamıştır.

Mükemmel eşleşme dizisine katılan oyuncu Ece karakterine hayat verir. Keremle eski sevgidir. Hala Kerem’i unutmamıştır. Kerem ve Pınar’ın hayatını mahvedecektir

Mükemmel Eşleşme Haldun Bey

Mükemmel Eşleşme Haldun Bey

Irmak ve Yağmur karakterlerinin patronu olmakta. Şirket için yeni bir tasarım elemanı almak ister. Kerem bu yeni tasarımcı olur.

Mükemmel Eşleşme Bektaş Erdoğan

Mükemmel Eşleşme Bektaş Erdoğan

Seksenler dizisinde semih rolünde oynadı. İrem dericinin de oynadığı Bekar Bekir filminde oynadı. 1984 senesinde İstanbul da doğdu. Sivas memleketidir. Oynadığı filmdeki Bekar Bekir karakteri ile sevildi. Kadir Has Üniversitesin de reklamcılık bölümü okumuştur.

Mükemmel Eşleşme Etem Caner Karaüç

Mükemmel Eşleşme Etem Caner Karaüç

Mükemmel eşleşme dizisinde hem oyuncu hemde senarist olmaktadır. 1982 de Konya da doğdu. 40 yaşında olmaktadır. Seksenler dizisi ve çocuklar duymasın dizisinde rol aldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.