Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuş Uçuşu Oyuncuları ve Karakterleri Tam Liste

Son günlerde oldukça popüler olan diziler arasında yer alan Kuş Uçuşu dizisi gündeme damga vurmuş durumda. Aslı Tuna'nın hırsı ile kanalda haber spikeri Lale Kıran'ın yerine geçmesi ve bu aşamadan sonra yaşanan olaylar dizisi oldukça farklı senaryosu ile gündeme etkili şekilde düştü. Birçok diziyi izleyen izleyiciden tam not alan dizi, son günlerde en çok konuşulan diziler arasında yer almaya başladı. Peki, Kuş Uçuşu oyuncuları kimlerdir? Kuş Uçuşu dizisi karakterleri kimlerdir? İşte tüm detaylar

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2023 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2023 12:42
Kaynak: Hilal Baldemir
Kuş Uçuşu Oyuncuları ve Karakterleri Tam Liste

Aslı Tuna adlı üniversite öğrencisinin gençliğinden üniversite bitene kadar ki yaşadığı zaman da Lale Kıran'a duymuş olduğu heyecan ve ilgi ilerleyen zamanlarda hırsa dönüşecektir. Bu hırs hem kendine hem de Lale Kıran'a karşı oldukça büyük ve öfkeli tavırları kötü sonuçlar getirecek. Bugüne kadar birçok farklı dizi senaryosu ile karşı karşıya geldiğimizi söyleyebiliriz. Bu dizilerin birçoğu aşk kategorisi barındırır iken, bir kısmı da tarihi türde diziler olduğu söylenebilir. Son günlerde en çok konuşulan dizilerden biri de Kuş Uçuşu dizisi olduğunu söyleyebiliriz. Senaryosu ile ön plana çıkan dizi, bir haber suncusunu konu alıyor. mon5 adlı kanalın haftaiçi haberlerini sunan sunucu kavgası ile ilgili konu edinen dizi farklı türü ile ilgi görmeye başladı. Şuanda 2 sezonu Netflix'de yayınlanan dizi ile ilgili birçok konu merak edilmeye başlandı, bu konulardan en büyüğü ise dizinin oyuncu kadrosu olduğunu söyleyebiliriz. Peki, Kuş Uçuşu oyuncuları kimlerdir? Kuş Uçuşu dizisi karakterleri kimlerdir? İşte tüm detaylar

Kuş Uçuşu Oyuncuları ve Karakterleri

Kuç Uçuşu Lale Kıran (Birce Akalay)

Kuç Uçuşu Lale Kıran (Birce Akalay)

Lale Kıran adlı karakteri canlandıran Birce Akalay, dizi de haber bülteni sunuculuğu yapmaktadır. Mon5 adlı kanalın ana haber bültenini sunmakta ve oldukça iyi bir reyting almaktadır. Fakat Aslı Tuna, Lale'nin popülaritesini ve bulunduğu bölgeyi elde etmek için elinden geleni yapacaktır. Lale Kıran oldukça iyi bir annedir ve yaşam tarzı ile birçok kişiye örnek olmaktadır.

Kuç Uçuşu Kenan Sezgin (İbrahim Çelikkol)

Kuç Uçuşu Kenan Sezgin (İbrahim Çelikkol)

Kenan karakteri ana haber bülteninin yapımcısıdır. Laleye olan ilgisi de onun yanında olmasına en büyük etkenler arasında yer almaktadır. İyi bir yapımcı olsa dahi önemli özelliği Lale'ye taşıdığı büyük aşkı olan Kenan yaşadıkları olaylarda her zaman ve sürekli Lala'nin yanında olmaya devam edecektir. Bu nedenle Kuş Uçuşu dizisinde oldukça önemli bir karakterdir. Yakışıklılığı ile ön plana çıkan ve tüm kadınların gözdesi olan Kenan, ne kadar ilgi çekici dahi olsa gözü Lale'den başkasını görmemektedir.

Kuç Uçuşu  Aslı Tuna (Miray Daner)

Kuç Uçuşu Aslı Tuna (Miray Daner)

Kuş Uçuşu dizisinin ana karakteri de sayılabilir, çünkü olan olayların nerede ise tamamının müsebbibi Aslı olduğunu söyleyebiliriz. Son zamanlarda yaptığı şeyler birçok kişinin ayağını kaydıramasına sebep olmuştur. Bu nedenle de başta Lale Kıran'ın ayağını kaydırdıktan sonra mon5 kanalının sahibinin ayağını kaydırmak olmuştur. Stajyer olarak geldiği kanalda hızlı yükselişi oldukça göze çarpmaya başlamıştı.

Kuç Uçuşu Selim Kıran (Burak Yamantürk)

Kuç Uçuşu Selim Kıran (Burak Yamantürk)

Kuç Uçuşu Gül (Defne Kayalar)

Kuç Uçuşu Gül (Defne Kayalar)

Kuç Uçuşu Müge Türkmen (İrem Sak)

Kuç Uçuşu Müge Türkmen (İrem Sak)

Kuş Uçuşu Mila (Merve Nil Güder)

Kuş Uçuşu Mila (Merve Nil Güder)

Kuş Uçuşu Yusuf (Demircan Kacel)

Kuş Uçuşu Yusuf (Demircan Kacel)

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.