Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuruluş Osman oyuncuları ne kadar kazanıyor? Kuruluş Osman Oyuncu maaşları ücretleri?

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran Türk tarihinin önemli dizilerinden Kuruluş Osman dizisinin oyuncularının maaşları en merak edilen konular arasında yer alıyor. Türkiye’nin önde gelen oyuncularının yer aldığı ve çekimleri .ok zorlu şartlar altında yapılan dizinin oyuncu maaşları çok merak ediliyor. Birçok seyirci arama motorlarında Kuruluş Osman oyuncuları maaşları hakkında bilgiler aramakta. İşte, Kuruluş Osman oyuncularının bölüm başı aldıkları maaşlar ve ücretler...

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2023 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2023 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Kuruluş Osman oyuncuları ne kadar kazanıyor? Kuruluş Osman Oyuncu maaşları ücretleri?

Kuruluş Osman, 4 yıl önce yayın hayatına başlayan ve heyecanla izlenen diziler arasında yer alan reyting rekorları kıran ATV dizisidir. Başrollerinde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Özge Törer’in yer aldığı Kuruluş Osman dizisi oyuncuları maaşları en merak edilen konular arasında yer alıyor. Birçok seyirci arama motorlarında Kuruluş Osman oyuncuları maaşları hakkında bilgiler aramakta. Türk Devleti’nin kuruluşunu anlatan bu tarihi dizi ile ilgili birçok detay merak ediliyor. İşte, Kuruluş Osman oyuncularının bölüm başı aldıkları maaşlar ve ücretler...

Kuruluş Osman

Kuruluş Osman Oyuncuları Maaşları Haftalık Ücretleri

Kuruluş Osman, Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu ise Mehmet Bozdağ’ın kaleme aldığı tarih, dram, aksiyon, macera türündeki oldukça başarılı bir Türk dizisidir. Dizinin başrollerini Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer, Burak Çelik, Buse Arslan gibi başarılı oyuncular paylaşmaktadır.

Çarşamba akşamları saat 20.00’da ekrana gelen dizinin ilk bölümünden bu yana her bölümü heyecan ve merakla bekleniyor. Osmanlı Devleti’nin kuruluş dönemini anlatan Ertuğrul Gazi oğlu Osman Gazi’nin toprakları için nasıl mücadeleler verdiğini hangi yollardan geçtiğini ne fedakarlıklarla Osmanlı Devleti’nin kurulduğunu anlatan ve o dönemin ambiyansını, ruhunu izleyiciye hissettiren bir yapımdır.

Osman Gazi

Kuruluş Osman Osman Gazi maaş (Burak Özçivit)

Yer aldığı her projede başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla herkesi kendine hayran bırakan Burak Özçivit, Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Osman Gazi karakteriyle bir kez daha seyircinin takdirini aldı. Hayat verdiği her karakterle bütünleşen ve bunu seyirciye başarılı bir şekilde yansıtan Burak Özçivit Kuruluş Osman dizisiyle oyunculuğunu bir üst seviyeye taşıdı. Başarılı oyuncu bu zorlu çekimlere sahne olan dizide bölüm başı 320 bin TL kazanıyor yakışıklı oyuncunun aylık kazancı 1 Milyon 280 bin TL.

Malhun Hatun

Kuruluş Osman Malhun Hatun maaş (Yıldız Çağrı Atiksoy)

Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey’in eşi Malhun Hatun’a hayat veren Yıldız Çağrı Atiksoy dram türündeki yapımlarda gösterdiği başarıyı Kuruluş Osman’da da bir kez daha gösterdi. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden bu yana yer aldığı her yapımda başarılı oyunculuğunu gösteren Yıldız Çağrı Atiksoy Kuruluş Osman’da Bayındır Obası'nın ve Yenişehir'in Baş Hatunu / Hanımı rolünü de layıkıyla yerine getiriyor. Sosyal medyada yer alan bilgilere göre başarılı oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, Kuruluş Osman dizisinde haftalık 100 bin TL yani aylık 400 bin TL ücret alıyor.

Bala Hatun

Kuruluş Osman Bala Hatun maaş (Özge Törer)

Güzel oyuncu Özge Törer, Kuruluş Osman dizisinde Osman Gazi’nin eşi olan Bala Hatun’a hayat vermektedir. Henüz 25 yaşında olan güzel oyuncu küçük yaşına rağmen üstlendiği bu büyük rolü gayet başarılı bir şekilde seyirciye yansıtmıştır. Özge Törer, Kuruluş Osman dizisinde bölüm başı 50 bin TL kazanmaktadır. Özge Törer’in aylık kazancı 200 bin TL’dir.

OYUNCU

MAAŞI (Aylık)

Burak Özçivit (Osman Gazi)

1 Milyon 280 Bin TL

Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun Hatun)

400 Bin TL

Özge Törer (Bala Hatun)

200 Bin TL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.