Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuruluş Osman Ne Zaman Final Yapacak? Yeni Sezonda Devam Edecek mi?

ATV ekranlarında yayınlanan tarihi dizi Kuruluş Osman yaz ayları yaklaşması ile birlikte birçok kişi tarafından ne zaman sezon finali yapılacak sorusu sorulmaya başlandı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 17:38
Kaynak: Hilal Baldemir
Kuruluş Osman Ne Zaman Final Yapacak? Yeni Sezonda Devam Edecek mi?

Kuruluş Osman dizisi ilk yayınlandığı günden bugüne birçok izleyici tarafından tam not almayı başardı. Dizi bu yıl tam 5'inci sezonunu tamamlıyor. Birçok kişi dizinin yaz aylarının yaklaşması sebebi ile Kuruluş Osman dizisi sezon finali ile ilgili birçok soruyu merak ediyor. Peki, Kuruluş Osman sezon finali ne zaman? İşte detaylar...

Bozdağ Film tarafından yapılan ve ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayınalnaya başlayan, yönetmenlik koltuğunda ise Metin Günay ardından Ahmet Yılmaz'ın yer aldığı Kuruluş Osman dizisi birçok kesim tarafından tam puan almayı başardı. İlk dizinin tanıtımı 13 Ekim 2019 tarihinde çekildiğinde daha dizi yayınlanmadan fragmanı izleme rekorları kırmıştı. Kuruluş Osman 2024 sezon finali ise izleyenler tarafından merak konusu olmaya başladı.

Kuruluş Osman sezon finali ne zaman

Kuruluş Osman sezon finali ne zaman?

Kuruluş Osman dizisi, her Çarşamba günü saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanıyor. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte dizinin kısa süre içerisinde sezon finali yapması bekleniyor.

Dizi yönetimi tarafından sezon final tarihi ile ilgili halen net bir açıklama gelmiş durumda değil fakat Kuruluş Osman 131. Bölümü ile 21 Haziran 2023 yılında sezon finali yapmıştı.

2024 yılı için de 19 Haziran veya 26 Haziran 2024 tarihinde sezon finali yapması bekleniyor. Sezon final tarihi tam olarak netleşince haberimizin detayında paylaşacağız.

Kuruluş Osman yeni sezonda devam edecek mi

Kuruluş Osman yeni sezonda devam edecek mi?

Dizinin yapımcıları tarafından yeni sezonda var olup olmayacağı konusunda net bir paylaşım yapılmadı. Ama yukarı da ki Kuruluş Osman reyting verileri de incelendiği zaman bu kadar yüksek reytinglere sahip olan bir dizinin yayından kaldırılması mantıksız olacaktır. Bu nedenle Kuruluş Osman dizisi yeni sezonda devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.