Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kötü Kan Dizisi Oyuncuları

NTC Medya’nın yeni yapımı Kötü Kan, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Eski polis Kartal’ın mafya dünyasındaki mücadelesini ve çocuklarıyla yeniden kurmaya çalıştığı bağı anlatan dizi, aksiyon ve dramı bir araya getiriyor. Kötü Kan dizisi oyuncuları, performanslarıyla izleyiciyi ekrana kilitlemeye hazırlanıyor!

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 23:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 23:41
Kaynak: Hilal Baldemir
Kötü Kan Dizisi Oyuncuları

NTC Medya’nın yapımını üstlendiği, Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını yaptığı “Kötü Kan”, aksiyon ve dram dolu hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. M. Çağatay Tosun’un yönetmenliğinde çekilen dizinin senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme alıyor.

Dizi, eski bir polis memuru olan Kartal’ın dramatik hikayesi etrafında dönüyor. Kartal, bir gece kulübünde güvenlik müdürlüğü yaparken tehlikeli bir mafya grubuyla karşı karşıya kalır. Bu tehlikeli dünyadan sıyrılmaya çalışırken, yıllardır uzak kaldığı çocuklarına tekrar yakınlaşma çabasına girer. Hem mafya batağından çıkmak hem de çocuklarına yeniden baba olabilmek, Kartal’ın hayatını iki cephede de zorlu bir savaşa sürükler.

Kötü Kan Dizisi Oyuncuları

kötü kan kartal

Kartal
Ertan Saban

damla sönmez nazan

Damla Sönmez

hüseyin avni danyal fevzi

Hüseyin Avni Danyal

levent ülgen burhan

Levent Ülgen

Dram ve aksiyonun başarılı bir şekilde harmanlandığı “Kötü Kan”, izleyicilere derin bir baba-oğul ilişkisini sunarken, mafya dünyasının karanlık yüzünü de gözler önüne seriyor. Genel Koordinatörlüğünü Emel Kurt’un üstlendiği dizi, Cenk Yengin’in uygulayıcı yapımcılığında hayata geçiyor.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.