Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılcık Şerbeti Sezon Finali Ne Zaman? 2024

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde her hafta birbirinden şok edici gelişmeler yaşanırken son bölümde Doğa’nın mı Alev’in mi hamile olduğu sorusu seyircide büyük bir merak ve heyecan yaratmıştı. Her Cuma Show TV ekranlarında yayınlanan dizi son olarak 52. bölümü ile ekranlara geldi. İzleyicinin her bölümünü merakla izlediği dizinin sezon finali tarihi de belli oldu. Yaz sezonunda ekranlara ara verecek olan dizinin ne zaman, kaçıncı bölümde sezon finali yapacağı merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti Sezon Finali Ne Zaman? 2024. İşte merek edilen sorunun cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2024 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2024 13:55
Kaynak: Hilal Baldemir
Kızılcık Şerbeti Sezon Finali Ne Zaman? 2024

Ekranların severek izlenen reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin son bölümünde heyecan doruklarda yaşandı. Fatih’ten boşanan Doğa’nın hamile olduğunu söylemesiyle büyük bir şok yaşayan Kıvılcım bu haberi vermek üzere Fatih ve Görkem’in nişanını bastı. Kıvılcım’ın peşinden giden Alev ise hamile olanın kendisi olduğunu açıklamak istedi. Tüm bu gelişmelerin yaşandığı 52. bölümde izleyiciyi ekrana kilitleyen Kızılcık Şerbeti’nin sezon finali tarihi de belli oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti Sezon Finali Ne Zaman? İşte detaylar…

Başrollerini Barış Kılıç Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen ve Doğukan Güngör'ün paylaştığı ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümü ile yeniden gündem olmaya devam ediyor. Son olarak 52. bölümü ile ekranlara gelen dizide yaşanan gelişmeler seyircide büyük merak uyandırırken dizinin ne zaman sezon finali yapacağı da merak konusu oldu.

Son haftalarda kadroya dahil olan yeni isimlerle dizinin seyri bir hayli değişirken sezon finalinden sonra de yeni isimlerin kadroya dahil olacağı öğrenildi.

Dizide Abdullah Ünal karakterine hayat veren usta oyuncu Settar Tanrıöğen’in iki hafta önce yaşadığı ani beyin kanamasıyla ameliyata alınması büyük bir şok yaşatmıştı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisi sürerken dizide de bir salgın hastalıkla mücadele ettiği ve karantinada olduğu senaryoya yansıtılmıştı.

Dizinin önümüzdeki bölümlerinde de yer alamayacak olan usta oyuncunun sağlık sorunlarının setlere devam etmeye izin verip vermeyeceği ise büyük merak konusu oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, son dakika bir değişiklik olmazsa Kızılcık Şerbeti 65. bölümde sezon finali yapacak. Buna göre dizinin sezon finaline kadar 13 bölüm daha ekranlara gelmesi bekleniyor.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.