Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılcık Şerbeti oyuncuları ne kadar kazanıyor? Kızılcık Şerbeti Oyuncu maaşları ücretleri?

Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncularının maaşları en merak edilen konular arasında yer alıyor. Türkiye’nin önde gelen oyuncularının yer aldığı dizinin oyuncu maaşları çok merak ediliyor. Birçok seyirci arama motorlarında Kızılcık Şerbeti oyuncuları maaşları hakkında bilgiler aramakta. İşte, Kızılcık Şerbeti oyuncularının bölüm başı aldıkları maaşlar ve ücretler...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2023 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2023 17:13
Kaynak: Öznur Yıldız
https://www.yalovahayat.com/
Kızılcık Şerbeti oyuncuları ne kadar kazanıyor? Kızılcık Şerbeti Oyuncu maaşları ücretleri?

Kızılcık Şerbeti geçen sezon başladı ve severek izlenen dizileri arasında yer alan reyting rekorları kıran başrollerinde Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncuları maaşları en merak edilen konular arasında yer alıyor. Birçok seyirci arama motorlarında Kızılcık Şerbeti oyuncuları maaşları hakkında bilgiler aramakta. İşte, Kızılcık Şerbeti oyuncularının bölüm başı aldıkları maaşlar ve ücretler...

Kızılcık Şerbeti Oyuncuları Maaşları Ücretleri

Kızılcık Şerbeti, Gold Film imzalı, ilk bölümü 28 Ekim 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Hakan Kırvavaç'ın (Ketche) üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek'in kaleme aldığı dram türündeki ve ilk bölümden itibaren reyting rekoru kıran Türk televizyon dizisidir. Dizinin başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen paylaşmaktadır.

Cuma günleri ekrana gelen dizinin ilk bölümünden bu yana her bölümü gündem oluyor. Birbirinden tamamen farklı kültürlere ve yaşam biçimlerine sahip iki ailenin çocuklarının birbirlerine aşık olup yıldırım nikahıyla evlenmesiyle başlayan ve iki ailenin şiddetli çatışmalarını anlatan dizi ile ilgili her konu merak ediliyor. Bunlar arasında en çok merak edilen ise Kızılcık Şerbeti oyuncuları maaşları yer alıyor. Peki Kızılcık Şerbeti oyuncuları ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...

Kızılcık Şerbeti Doğa maaşı Sıla Türkoğlu

Kızılcık Şerbeti Doğa maaşı (Sıla Türkoğlu)

Son dönemlerin parlayan yıldızları arasında yer alan güzel ve genç oyuncu Sıla Türkoğlu yer aldığı projeler içerisinde oyunculuğunu ve yeteneğini Kızılcık Şerbeti sayesinde izleyiciye gösterme fırsatı buldu. Güzel oyuncu Kızılcık Şerbeti dizisiyle bölüm başı 100 bin TL kazanıyor bu da aylık kazancının 400 bin TL olduğunu gösteriyor.

Kızılcık Şerbeti Fatih maaşı Doğukan Güngör

Kızılcık Şerbeti Fatih maaşı (Doğukan Güngör)

Daha önce Hakim ve Zümrüdüanka projelerinde yer alan Doğukan Güngör ilk kez Kızılcık Şerbeti ile başrol oynama şansı elde etti. Yakışıklı oyuncu dizideki performansı ile ne kadar başarılı bir oyuncu olduğunu herkese kanıtlamış oldu. Dizideki karakteri ailesi ve karısı arasında sıkışmış çaresiz bir genci anlatırken Güngör bu rolü sonuna kadar seyirciye hissettiriyor. Yakışıklı oyuncu Doğukan Güngör tıpkı partneri Sıla Türkoğlu gibi Kızılcık Şerbeti dizisiyle bölüm başı 100 bin TL kazanıyor bu da aylık kazancının 400 bin TL olduğunu gösteriyor.

Kızılcık Şerbeti Abdullah maaşı Settar Tanrıöğen

Kızılcık Şerbeti Abdullah maaşı (Settar Tanrıöğen)

Dizide Ünal ailesinin babası zengin ve muhafazakar bir iş adamı olan Abdullah Ünal otoriter kişiliğiyle çocuklarının çekindiği ve saygı duyduğu bir profilidir. Türkiye’nin önemli oyuncularından olan Settar Tanrıöğen geçmişten günümüze birçok önemli projede yer almış başarılı bir oyuncudur. Settar Tanrıöğen Kızılcık Şerbeti dizisindeki Abdullah karakteri ile haftalık 50 bin TL maaş alıyor bu da aylık 200 bin TL oluyor.

Kızılcık Şerbeti Alev maaşı Müjde Uzman

Kızılcık Şerbeti Alev maaşı (Müjde Uzman)

Kızılcık Şerbeti dizisinin çılgın ve aykırı teyzesi olarak karşımıza çıkan Alev karakteri dizide kendine has dobra ve özgür kişiliği ile diziye ayrı bir renk katıyor. Karaktere hayat veren Müjde Uzman ise başarılı oyunculuğu ile kendin bir kez daha kanıtlamış oldu. Güzel oyuncu Kızılcık Şerbeti dizisinde bölüm başı 50 bin TL kazanıyor böylelikle aylık kazancı 200 bin TL oluyor.

OYUNCU

MAAŞI (AYLIK)

Sıla Türkoğlu (Doğa)

400 bin TL

Doğukan Güngör (Fatih)

400 bin TL

Settar Tanrıöğen (Abdullah)

200 bin TL

Müjde Uzman (Alev)

200 bin TL

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.