Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kirli Sepeti Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? 2. Sezon Başlangıç Tarihi ne zaman?

Kirli Sepeti yeni sezon ne zaman başlayacak şimdiden merak konusu haline gelmiş durumda. Birçok dizi sever dizinin 2. sezonu şimdiden başlaması yönünde isteklerini dile getiriyorlar. Peki, Kirli Sepeti yeni sezon ne zaman, Kirli Sepeti ne zaman başlayacak? Kirli Sepeti yeni sezon başlangıç tarihi nedir? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2024 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2024 13:43
Kaynak: Hilal Baldemir
Kirli Sepeti Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? 2. Sezon Başlangıç Tarihi ne zaman?

Now TV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden itibaren birçok izleyici tarafından tam not alan dizilerin başında gelen Kirli Sepeti dizisi hem konusu hem de karakterleri ile izleyicilerin odak noktası haline gelmiş durumda. Dizinin ilk sezonunun sona ermesinden sonra dizi takipçileri yeni sezon ne zaman olduğunu merakle bekliyor. Birçok dizi sever Kirli Sepeti yeni sezon ile ilgili araştırmalara başladı. Peki, Kirli Sepeti yeni sezon ne zaman, Kirli Sepeti ne zaman başlayacak? Kirli Sepeti yeni sezon başlangıç tarihi nedir? İşte detaylar...

Kirli Sepeti Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak

Kirli Sepeti Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Now TV ekranlarında yayınlanan ve Kirli Sepeti oyuncuları ile de göze çarpan dizi de Cansu Tosun, Melisa Döngel, Ceren Moray, Ayça Bingöl gibi tanınmış simalar yer alıyor. Dizinin sezon finali 26 Mayıs 2024 tarihinde izleyici karşısına gelmişti. Gelecek sezon için küçük ip uçları veren dizinin yeni sezonu ne zaman yayınlanacak merak konusu haline gelmiş durumda.

Kirli Sepeti dizisi 2. sezon 33. bölümü ile Eylül ayının ortalarında yayınlanması bekleniyor. Birçok dizi sever tarafından ilgi ile takip edilen diziler arasında yerini alan ve ilk yayınlandığı günden itibaren herkesin ilgisini toplayan dizinin başlama tarihi izleyenler tarafından merak konusu haline gelmiş durumda.

Sandık Kokusu 2.Sezon Başlangıç Tarihi

Sandık Kokusu 2.Sezon Başlangıç Tarihi

Kirli Sepeti dizisinde ki set çalışmaları şuanda başlamamış durumda fakat dizinin Ağustos ayının son haftalarında set çalışmalarına başlanması bekleniyor. Diziye katılacak veya diziden ayrılacak yeni karakterler halen belli olmamış durumda. Belli olması halinde haberimiz de paylaşılacaktır.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.