Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kirli Sepeti Songül kimdir? Nereli, evli mi ve kaç yaşında?

Kirli Sepeti Songül karakteri ile izleyicinin karşısına çıkan Ayça Bingöl ile ilgili birçok bilgi merak konusu haline gelmiş durumda. Kariyeri, biyografisi, evlilik hayatı ile ilgili bilgiler son günlerin ilgi konusu haline gelmiş durumda. Peki, Kirli Sepeti dizisinin Songül karakterini canlandıran Ayça Bingöl kimdir, nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı? İşte, o detaylar

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2024 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2024 14:39
Kaynak: Hilal Baldemir
Kirli Sepeti Songül kimdir? Nereli, evli mi ve kaç yaşında?

Kirli Sepeti dizisinde Songül karakterini canlandıran oyuncu Ayça Bingöl'dür. Dizi de çocukları ve ailesi için çok çalışan, uğraşan hayatını ailesine adayan Songül karakteri dizi de başroller arasında yer almaktadır. Peki, Kirli Sepeti Songül kimdir? İşte, herkesin merak ettiği o karakter ile ilgili bilgiler.

KİRLİ SEPETİ SONGÜL KİMDİR?

Songül, dizi de ailesinin daha iyi bir konuma gelmesi için yıllarca temizlikçilik yapmış bir kişidir. İki çocuğu olan Songül, kızı İlkgün ve oğlu ise İlkkan'ı tek başına babasız büyütmektedir. Kendisi sıkıntılı bir hayat yaşamasına rağmen kardeşi gibi sevdiği Hayriye ve Mediye'ye önem vermekte dertlerine derman aramaktadır. Çocukları için hayatını yaşayan ve elinden geldiği kadar onları rahat bir hayat yaşatmak isteyen bir annedir. Dizi de bir villa da hizmetçilik yapmaktadır.

kirli sepeti songül kimdir

KİRLİ SEPETİ SONGÜL GERÇEK ADI

Dizinin ablası ve en sevilen karakteri olan Songül'ün gerçek adı Ayça Bingöl'dür. 1975 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Hayatının ilk yıllarından itibaren tiyatro ve diziler ilgilenen Ayça, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olarak, 1966 yılından itibaren ise Dorman Tiyatrosu'nda profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 

Birçok dizi ve film de rol almıştır. Çiçek Taksi, Asmalı Konak, Sihirli Annem, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Bez Bebek gibi herkes tarafından bilinen birçok yapımda adı yer almaktadır. Son olarak 2023 yılı itibari ile Kirli Sepeti dizisinde Songül karakterini canlandırmaktadır.

ayca bingöl çocukları

AYÇA BİNGÖL ÖZEL HAYATI

Şuanda 49 yaşında olan ve Oğlak burcu olan Ayça Bingöl 2001 yılında Ali Altuğ ile evlenmiştir. Evliliklerinden Aylin ve Leyla adlarında ikiz çocukları vardır. Düzenli bir birliktelik yaşayan Bingöl sık sık sosyal medya hesaplarından ailesi ile ilgili paylaşımlarda yapmaktadır.

AYÇA BİNGÖL SOSYAL MEDYA HESABI

Herkes tarafından takip edilen sanatçılardan biri olan Bingöl Instagram hesabında bugün itibari ile 308 bin takipçisi bulunmaktadır. 407 de paylaşım yapmaktadır. Instagram hesabı için ise aycabingol1 adlı kullanıcısı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.