Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kirli Sepeti Oyuncuları Dizi Kadrosu Now TV

Now TV ekranlarında yayınlanacak olan diziler arasında yer alan Kirli Sepeti yeni sezonda ekranlarda izleyenlerle buluşacak. Kirli Sepeti dizisi kaliteli oyuncu kadrosu ile göz dolduruyor, birbirinden ünlü ve kaliteli oyuncuları Ceren Moray, Ayça Bingöl, Serkay Tütüncü, Bestemsu Özdemir ve Cansu Tosun yer alıyor. Peki, kirli sepeti oyuncuları kimler olacak. İşte tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2024 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2024 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Kirli Sepeti Oyuncuları Dizi Kadrosu Now TV

Now TV ekranlarında sık sık yeni diziler yayınlanıyor. Kirli Sepeti oyuncuları ile ilgili birçok bilgi merak konusu haline gelmiş durumda. İzleyici karşısına çıkacak diziler arasında en iddialı olan dizi olduğunu söyleyebiliriz. İstanbul'da yaşayan bir site de çalışan hizmetliler ile onlara iş verenlerin geçmişlerini konu alan dizi oldukça büyük bir kesime hitap ediyor. Peki, Kirli Sepeti oyuncuları kimlerdir? Kirli Sepeti dizi kadrosunda hangi oyuncular yer alıyor. İşte merak edilen o detaylar...

KİRLİ SEPETİ OYUNCU KADROSU

Kirli Sepeti Medine

KİRLİ SEPETİ MEDİNE (Cansu Tosun)

Cansu Tosun, Türk oyuncu, 29 Ağustos 1990'da doğdu. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda tamamladı. "Arka Sokaklar",  "Paramparça", "Küçük Hanımefendi" (2011-2012), "Kayıp Şehir" (2012-2013), "Bugünün Saraylısı" (2013-2014), "Bir Deli Sevda" (2017), Kirli Sepeti (2023) dizilerinde rol aldı. Sinemada "İksir" (2013), "I am you" (2019) ve "Beni Sev" (Yakında) filmlerinde yer aldı.

Kirli Sepeti Aylin ( Melisa Döngel )

KİRLİ SEPETİ AYLİN (Melisa Döngel)

Melis Döngel, 7 Kasım 1987'de İstanbul'da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi İşletme mezunu. Modellik kariyerine atıldı, ardından oyunculukla tanındı. "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" dizisi ile başladı. "Paramparça" ve "Sen Anlat Karadeniz" gibi projelerle adını duyurdu. Oyunculukta başarılı ve sevilen bir isimdir.

Kirli Sepeti Hayriye ( Ceren Moray )

KİRLİ SEPETİ HAYRİYE (Ceren Moray)

Ceren Moray, 5 Ocak 1985 doğumlu Türk oyuncudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu. Televizyonda ve tiyatro sahnesinde başarılı performanslar sergilemiştir. "Kara Sevda" ve "Paramparça" gibi dizilerdeki rolleriyle tanınır. Türk eğlence sektörünün önemli isimlerindendir.

Kirli Sepeti Songül ( Ayça Bingöl )

KİRLİ SEPETİ SONGÜL (Ayça Bingöl)

Ayça Bingöl, 16 Kasım 1975 doğumlu Türk oyuncu ve şarkıcıdır. İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu. "Asmalı Konak" ve "Paramparça" gibi dizilerde tanınır. Müzikle de ilgilenir. Son olarak Kirli Sepeti dizisinde rol alacaktır.

Kirli Sepeti Kahraman ( Serkay Tütüncü )

Kirli Sepeti Kahraman ( Serkay Tütüncü )

Serkay Tütüncü, 29 Ekim 1988 İstanbul doğumlu Türk oyuncu ve modeldir. Tiyatro kökenli olan Tütüncü, televizyonda "Gülbeyaz," "Kardeş Payı," ve "Erkenci Kuş" gibi dizilerde yer almıştır.

Kirli Sepeti Yasemin ( Bestemsu Özdemir )

Kirli Sepeti Yasemin ( Bestemsu Özdemir )

Yasemin'in hayatındaki en büyük sıkıntı, sadece "ikinci eş" olması değil, aynı zamanda ablasının eski kocasının ikinci eşi olmasıdır. Feyyaz ile olan aşk dolu evliliği, ne yazık ki aşkı başkaları gibi özgürce yaşayamamasına sebep olur. Ablasının artık ona düşman gözüyle bakması ve Feyyaz'ın bu tür durumlarda manevi destek sağlamaması, Yasemin'i sürekli olarak yalnız ve mutsuz hissettirir.

Kirli Sepeti Feyyaz ( Serhat Kılıç )

Kirli Sepeti Feyyaz ( Serhat Kılıç )

Feyyaz, kararlı ve otoriter bir kişiliğe sahiptir. Eski eşinin kız kardeşi olan Yasemin'le evlidir, ancak bu tercihinin sonuçlarının sadece diğerleriyle değil, kendisiyle de yakından ilgili olduğunu bir türlü kabullenemez. Barışçıl bir yaşam arzulasa da, genellikle kendisini Yasemin ve Nergis arasındaki kavgalar ve entrikaların içinde bulur.

Kirli Sepeti Murat ( Halil İbrahim Ceylan )

Kirli Sepeti Nergis ( Billur Melis Koç )

Kirli Sepeti İlkgün ( Aleyna Özgeçen )

Kirli Sepeti Canan ( Devrim Yakut )

Kirli Sepeti Canan ( Devrim Yakut )

Kirli Sepeti Kenan ( Fehmi Karaaslan )

Kirli Sepeti Kenan ( Fehmi Karaaslan )

kirli sepeti şermin

Kirli Sepeti Şermin ( Nihan Doğa )

Kirli Sepeti Meryem ( Şeyda Merve Kölük )

Kirli Sepeti dizisinde oynayacak olan oyuncular belirlenmiş durumda. Now TV ekranlarında yayınlanacak olan dizi merak konusu olmuş durumda. Yayınlanan fragmanı dahi ilgi konusu olmuş durumda. Dizinin yayınlanmasına çok az bir süre kalmışken, diziye yeni katılacak olan oyuncular olması durumunda haberimize eklenecektir.

kirli sepeti oyuncu kadrosu

Kirli Sepeti dizisi oyuncu kadrosu

Oyuncu Karakter
Ayça Bingöl Songül
Ceren Moray Hayriye
Cansu Tosun Medine
Halil İbrahim Ceyhan Murat
Melisa Döngel Aylin
Serkay Tütüncü Kahraman
Bestemsu Özdemir Yasemin
Serhat Kılıç Feyyaz
Devrim Yakut Canan
Gözde Seda Altuner (Karakter ismi belirtilmedi)
Aleyna Özgeçer İlkgül
Deniz Sarıkaş (Karakter ismi belirtilmedi)
Nihan Doğa Şermin
Fehmi Karaarslan Kenan
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.