Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kirli Sepeti Oyuncuları Son Bölüm Kıyafetleri, Elbiseleri ve Markaları

Kirli Sepeti dizisi oyuncu kıyafetleri, elbiseleri dizinin her yeni bölümünden sonra sizler ile bu habere ekleyerek paylaşacağız. Fox TV ekranlarında yayınlanması beklenen dizi için artık geri sayım başladı. Med Yapım imzası ile hazırlanan ve izleyenlerin karşısına gelecek olan dizide yer alacak oyuncuların kıyafetleri merakla bekleniyor. İşte Kirli sepeti dizisi oyuncuları son bölüm elbiseleri ve markaları...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2023 22:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2023 22:05
Kaynak: Öznur Yıldız
https://www.yalovahayat.com/
Kirli Sepeti Oyuncuları Son Bölüm Kıyafetleri, Elbiseleri ve Markaları

Kirli Sepeti dizisi oyuncu kıyafetleri, elbiseleri dizinin her yeni bölümünden sonra sizler ile bu habere ekleyerek paylaşacağız. Geçen haberde Kirli Sepeti oyuncuları ve karakterleri hakkında detaylı bilgiler paylaşmıştık. Dizinin başlayacağı tarih ile ilgili sevindirici bilgiler televizyon kanalından geldi. Fox TV ekranlarında yayınlanması beklenen dizi için artık geri sayım başladı. MED YAPIM imzası ile hazırlanan ve izleyenlerin karşısına gelecek olan dizide yer alacak oyuncuların kıyafetleri merakla bekleniyor. İşte Kirli sepeti dizisi oyuncuları son bölüm elbiseleri ve markaları...

Kirli Sepeti Dizisi Oyuncuları Kıyafetleri ve Markaları

Son dönemlerde birçok dizide yer alan oyuncuların kıyafetleri ve kombinleri merak konusu olmuş durumda. Hem dizi içerisinde hem de dizi dışında giydiği kıyafetler oldukça önem taşıyor. Kirli Sepeti son bölüm kıyafetleri dizi yayınlandıktan sonra bu haber içerisine eklenecektir. Bu nedenle sayfamızı takip etmeyi unutmayın.

Kirli Sepeti Medine (Cansu Tosun) Kıyafetleri, Elbiseleri

Kirli Sepeti dizisinin ana karakteri olarak anılan Medine gerçek hayatta oldukça güzel ve şık elbiseler giydiği gözden kaçmıyor. Güzle fiziği ve ten rengi ile giydiği yakışıyor diyilebilecek oyunculardan biri olan Cansu Tosun, dizi de giyeceği kıyafetleri marka, fiyat ve diğer detaylarını paylaşacağız. Kirli Sepeti Medine kıyafetleri:

kirli sepeti medine hırka

Kirli Sepeti Medine hırka oldukça yakışmış ve üzerindeki elbise ile uyumu ile gözden kaçmamaktadır. Medine waffle desenli kısa kollu hırka ve yanları dikişli yazma ile oldukça güzel bir kombin oluşturmuş. İnternette bu iki kombini araştırdık fakat her hangi bir örnek bulamadık. Özeli dikim olabilir.

Kirli Sepeti Hayriye (Ceren Moray) Kıyafetleri, Elbiseleri

Fragmanda ki ilk bölüm de ekranlara gelen Kirli Sepeti Hayriye kıyafetleri oldukça bilindik kıyafetler olduğunu söyleyebiliriz. Üzerinde ki tişört ise "LCWAIKIKI Basic Bisiklet Yaka Desenli Kısa Kollu Kadın Tişört" olarak araştırılarak bulunabilir. Tişörtün ise S, M, L, XL, 2XL,3XL,4XL bedenleri mevcuttur. Kirli Sepeti Hayriye kıyafetleri:

cansu tosun elbiseleri kıyafetleri

Kirli Sepeti Songün (Ayça Bingöl) Kıyafetleri, Elbiseleri

Birbirinden farklı kıyafetler ile ilgi odağı olacağını düşündüğümüz dizi de her oyuncunun ve karakterin kendine özgü stili bulunuyor. Bunlardan biri de Kirli Sepeti Songül kıyafetleri ile gözlerden kaçmadığını söyleyebiliriz. Songül karakteri dizide yaşı ile de akıllı ve öncü bir karakteri canlandırıyor. Kirli Sepeti Hayriye elbiseleri:

kirli sepeti songül tişört

Kirli Sepeti Songül Kısa Kollu Bluz'u oldukça dikkat çekiyor. Dizi de oynadığı karaktere göre oldukça ideal bir bluz olması ile de ön plana çıkıyor. Siyezen marka bluz "Büyük Beden Önü Patlı Kapri Kol Bluz Turkuaz" olarak bulunabilir. Renk olarak ise sadece Turkuaz bulunuyor. Beden ise 42-44, 46-48, 50-52 bedenleri mevcut. Kirli Sepeti Songül giydiği buliz ise likralı viskon kumaşdan üretildiği belirtilmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.