Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kirli Sepeti İlkgül Neden Yok? Neden Ayrıldı? Aleyna Özgeçen

Kirli Sepeti dizisinde ayrılıklar üst üste gelmeye devam ediyor. Son olarak diziden ayrılan Kahraman karakterinin ardından şimdi de İlkgün karakteri diziden veda ediyor. Peki, İlkgün Kirli Sepeti dizisinde neden yok? İşte tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 21:08
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 21:08
Kaynak: Hilal Baldemir
Kirli Sepeti İlkgül Neden Yok? Neden Ayrıldı? Aleyna Özgeçen

Eski Fox Tv yeni adı ile Now tv ekranlarında yayınalan ve ilk yayınlandığı günden itibaren severek izlenen Kirli Sepeti dizisinde yaprak dökümü hızlı bibr şekilde devam ediyor. İlkgün'ün sevgilisi karakterini canlandıran Kahraman'ın ayrılığından sonra İlkgün karakterini canlandıran Aleyna Özgeçen de dizide vedası kesinleşti.

Kirli Sepeti İlkgül Neden Yok

Kirli Sepeti İlkgül Neden Yok?

Geçtiğimiz hafta, Serkay Tütüncü'nün ayrılık haberinin ardından sevilen dizi kadrosunda Ceren Moray, Ayça Bingöl, Bestemsu Özdemir, Cansu Tosun, Melisa Döngel, Serhat Kılıç, Halil İbrahim Ceyhan, Billur Melis Koç, Merve Kölük, Orhan Becerir, Fehmi Karaaslan, Deniz Sarıkaş, Su Kutlu gibi isimlerin devam ettiği duyurulmuştu.

Ancak, Kirli Sepeti dizisinin izleyicileri, son bölümlerde İlkgül karakterini canlandıran Aleyna Özgeçen'in neden yer almadığını merak etmeye başladılar. İlkgül, Songül'ün kızı olarak hikayede önemli bir rol oynamaktaydı. Canan'ın evinde annesiyle birlikte hizmetçilik yaparken, kendi kimliğini kaybetmeyen bir karakter olarak tanınıyordu. Meryem'in ölümü onu derinden etkilemiş ve Ahmet'e olan duyguları da dizinin önemli bir parçası olmuştu. Ancak senaryo gereği, derin hikayesi ve karakter dinamikleri nedeniyle İlkgül'ün diziden ayrılması kararlaştırılmıştı.

Aleyna Özgeçen Kirli Sepetinden Neden Ayrıldı

Aleyna Özgeçen Kirli Sepetinden Neden Ayrıldı?

Aleyna Özgeçen, NOW TV ekranlarında her pazar 20.00'da izleyiciyle buluşan Kirli Sepeti dizisinde Songül'ün kızı İlkgül karakterine hayat veren isim olarak biliniyordu. Ancak güzel oyuncu, dizideki senaryo gereği ayrılmak zorunda kaldığını duyurdu. 2003 doğumlu yetenekli oyuncu, yeni projelerde yer almak amacıyla bir süre setlere ara verecek, ancak ilerleyen zamanlarda tekrar ekranlara dönecektir. İlkgül karakteriyle izleyicilerin sevgisini kazanan Aleyna Özgeçen'in veda haberi, dizinin takipçileri arasında büyük bir etki yaratacak gibi görünüyor. Şimdi gözler, İlkgül'ün vedası sonrasında Songül ve Ahmet karakterlerinin hikayesinde nelerin yaşanacağında olacak.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.