Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kirli Sepeti dizisi hangi gün, saat kaçta başlıyor? Kirli Sepeti hangi kanalda, ne zaman yayınlanıyor?

Fox TV ekranlarında başlayacak olan dizi merak ile bekleniyor. Yeni sezonda başlayacak olan diziler arasında olan Kirli Sepeti yeni sezon hangi gün yayınlanacağı ve saat kaçta olduğu izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Kirli Sepeti dizisi saat kaçta başlıyor, hangi gün? Kirli Sepeti ne zaman yayınlanıyor? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2023 22:09
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2023 22:09
Kaynak: Öznur Yıldız
https://www.yalovahayat.com/
Kirli Sepeti dizisi hangi gün, saat kaçta başlıyor? Kirli Sepeti hangi kanalda, ne zaman yayınlanıyor?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Kirli Sepeti dizisi hangi gün, saat kaçta başlıyor? merak konusu olmuş durumda. Yeni sezonda başlayacak diziler arasında yer alan Kirli Sepeti yayın günü, saati ve hangi kanalda yayınlanacağı konusu birçok vatandaş şimdiden aramaya başladı. Peki, Kirli Sepeti dizisi hangi gün, saat kaçta başlıyor?

Kirli Sepeti hangi gün

Kirli Sepeti hangi gün?

Yeni diziler arasında yer alan ve "Bir aşağıdakiler, yukarıdakiler hikayesi..." ile tanıtımı yapılan dizi ilk bölümü ile izleyiciler karşısına çıkacak. Kirli Sepeti dizisi 24 Eylül 2023 Pazar akşamı yayınlanacak. Dizi artık her hafta pazar günü izleyiciler ile buluşacak.

Kirli Sepeti saat kaçta başlıyor

Kirli Sepeti saat kaçta başlıyor?

İzleyenlerin karşısında 24 Eylül 2023 Pazar günü itibari ile geçecek olan Kirli Sepeti dizisi her Pazar saat 20.00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

Kirli Sepeti hangi kanalda?

Fatih Aysoy tarafından yapımcılığı üstlenilen ve MED YAPIM aracılığı uyarlanan Kirli Sepeti dizisi FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Kirli Sepeti oyuncuları

Kirli Sepeti'nin oyuncuları arasında, Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Serhat Kılıç, Devrim Yakut, Deniz Sarıkaş, Bestemsu Özdemir ve Aleyna Özgeçen yer almaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.