Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kendi Düşen Ağlamaz Oyuncuları ve Karakterleri Tam Kadro TRT 1

TRT ekranlarına izleyici karşısına gelen kendi düşen ağlamaz dizisi beklenen den çok ilgi gördü. Güzel bir yaz dizisi ve aile dizisi olan bu dizide oynayan oyuncular merak konusu olmuş durumda. Vatandaşlar kendi düşen ağlamaz oyuncuları ve kadrosu sık sık arıyor. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2023 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2023 16:39
Kaynak: Aziz Selim
https://www.yalovahayat.com/
Kendi Düşen Ağlamaz Oyuncuları ve Karakterleri Tam Kadro TRT 1

Kendi düşen ağlamaz oyuncuları TRT 1 ekranların dizide hem genç hem de oldukça kaliteli bir ekip yer alıyor. TRT 1 ekranlarına gelen ve oldukça sevilen kendi düşen ağlamaz dizisi oldukça sevildi. 22 Haziran Perşembe akşamı izleyicisi ile bulaşan dizi yazın en güzel sezonluk işlerinden. Oyuncu kadrosunda ise Eylül Tumbar, Enes Koçak, Hakan Yılmaz, Dinç Daymen, Selen Soyder, Evrim Doğan gibi birçok isim bulunuyor. Dizinin senaristi ise Gülbike Sonay oldu. Eşlik edecek senarist Tuna Kıygıdır.

Yapım şirketi ise NGM Medya oldu. Haziran ayının son zamanlarında TRT ekranlarında olan dizi oldukça sevildi. Kendi düşen ağlamaz dizisinin yönetmeni ise Emre Kabakuşak oldu. Senaristler arasında İnci Balabanoğlu da yer aldı. Kendi Düşen Ağlamaz kadrosu genç ve dinamik olmak ile birlikte komedi aile dizisidir.

Kendi Düşen Ağlamaz Dizisi Oyuncuları

Kendi Düşen Ağlamaz Alize Soner (Eylül Tumbar)

Kendi Düşen Ağlamaz Alize Soner (Eylül Tumbar)

En son Biz Kimden Kaçıyorduk dizisinde yer alan güzel oyuncu Eylül ayı itibari ile 21 yaşındadır. Güzel oyuncu Eylül Tumbar İzmir de ekonomi üniversitesinde Sinema ve dijital medya okudu. Medya ofisi olarak Emre Akbaş medya ofisini tercih etmiştir. 55 bin takipçisi bulunan güzel oyuncu biz kimden kaçıyorduk anne dizisinde Bambi karakteri ile yer almıştır.

Dizide Alize rolünü alacak olan güzel oyuncu ünlü bir inşaat firmasına sahip Nusrettin’in kızıdır. Yaşamı boyunca zenginlikler içerisinde prensesler gibi büyüdü. Annesi onu doğururken ölmüştür. Babası Sinem diye bir kadınla evlenmek ister fakat Alize buna karşı çıkar. Babası evlenmesin diye babasının asla onaylamayacağı Serkan karakteri ile yalan bir evlilik yapar. Babası evlenmez sanar fakat olaylar bu şekilde gelişmez ve babası da evlenmek ister.

Kendi Düşen Ağlamaz Serkan Darıca (Enes Koçak)

Kendi Düşen Ağlamaz Serkan Darıca (Enes Koçak)

Trt dizilerinin sevilen yapımı kendi düşen ağlamaz oyuncuları arasında başrol oynayacak olan Enes Koçak da bulunuyor. 1999 doğumlu olan yakışıklı oyuncu 2023 yılında 24 yaşını doldurmuştur. Kariyerine ise modellik yaparak başlamıştır. 2022 senesinde Mİss&Mr Model yarışmasında birinciliği yakalamıştır. Kraliçe dizisinde ise Burak diye tanındı. Ayrıca Hâkim dizisinde de rol almıştır.

Dizide Serkan tamirci ustasıdır. Alize karakteri ile bir araba kazası sonucu tanışacaktır. Alizeyi ilk gördüğü anda hiç sevmez. Alize sürekli Serkan’ın başına işler açar. Fakat sonunda babası Nusrettin sayesinde Alize ile evlenmeyi kabul eder.

Kendi Düşen Ağlamaz Nusrettin Soner (Hakan Yılmaz)

Kendi Düşen Ağlamaz Nusrettin Soner (Hakan Yılmaz)

En son Yahşi cazibe dizisinde Kemal Kükreyen karakteri ile kendini tanıdığımız Hakan Yılmaz şimdilerde Kendi düşen ağlamaz dizisinde sevenleriyle buluşacak. 1969 yılında Rize de doğdu. Eğitim aldığı yıllar içinde her zaman tiyatronun içerisinde yer almıştır. En son oynadığı dizi kuruluş Osman olmakta. Kuruluş Osman dizisinde Kantakuzenos karakterine hayat vermiştir. Koca koca yalanlar dizisinde, üç arkadaş dizisinde, cesur hemşire dizisinde, pis yedili dizisinde de yer aldı.

Alizenin babası rolünü oynayan Nusrettin büyük bir inşaat şirketine sahiptir. Alizeyi çok şımarık yetiştirdiği için pişmanlık duyar. Annesiz bir kız çocuğu büyütmenin zorluklarını yaşamıştır. Şimdilerde ise sinem karakterine âşıktır. Alizenin sinem ile evlenmesine karşı çıkmayacağını düşünür. Fakat yanılır.

Kendi Düşen Ağlamaz Alp Demir ( Serhan Onat)

Kendi Düşen Ağlamaz Alp Demir ( Serhan Onat)

Dizide Alp Demirhan karakterine hayat veren Serhan Onat 27 Mayıs 1994 İzmit doğumludur. Anadolu üniversitesinde devlet konservatuarında okumuştur. Dokuz oğuz dizisinde Çavuş Boran karakterinde oynamıştır. Ayrıca Meryem, Akıncı, Kuruluş Osman dizilerinde popülerlik elde etmiştir.

Alp Demirkan çok ünlü olan otelci Murat Demirkan’ın oğlu olmaktadır. Murat Demirkan’ın otelleri vardır. Alize karakterinin arkadaşlarını otelde stajyer olarak kullanır. Çok çapkın bir karakterdir. Çok zengin olan Alp sonunda Alize karakterine âşık olur. İşler bu şekilde karışır.

Kendi Düşen Ağlamaz Bahattin (Yiğit Kalkavan)

Kendi Düşen Ağlamaz Bahattin (Yiğit Kalkavan)

Yiğit Kalkavan, "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisindeki Bahattin karakterini başarıyla canlandıran oyuncudur. Rize doğumlu olan Kalkavan, 1993 yılında dünyaya gelmiştir. Eğitimini Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tamamlayan oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi de almıştır. Aynı zamanda lisanslı trambolin sporcusu olan Yakışıklı oyuncu, daha önce birçok dizide de rol almıştır. Cimcim Harikalar Jimnastik Kulübü'nde lisanslı trambolin sporuyla da ilgilenmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.