Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kara Ağaç Destanı Sultan Kimdir? Meltem Akçöl Kim? Kaç Yaşında?

TRT ekranlarında yayınlanan Kara Ağaç Destanı oyuncuları ve performansları izleyici tarafından tam not aldı. Birçok izleyici dizide ki oyuncular ile ilgili bilgileri merak ediyor ve arama motorlarında arıyor. Peki, Kara Ağaç Destanı Sultan Kimdir? Meltem Akçöl Kim? Kaç Yaşında? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 12:36
Kaynak: Hilal Baldemir
Kara Ağaç Destanı Sultan Kimdir? Meltem Akçöl Kim? Kaç Yaşında?

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi "Kara Ağaç Destanı", aile bağlarını konu alan ve gizemli bir atmosfere sahip yapısıyla şimdiden izleyicilerin dikkatini çekiyor. Genç ve yetenekli oyuncu Meltem Akçöl ise bu yapımda ön plana çıkan isimlerden biri. Peki, Kara Ağaç Destanı Sultan Kimdir? Meltem Akçöl Kim? Kaç Yaşında? İşte detaylar...

Kara Ağaç Destanı Sultan kimdir?

TRT1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı, 1970'li yıllarda geçen dizi izleyici ile buluştu. Kara Ağaç Destanı ilk yayınlandığı günden bugüne birçok izleyici tarafından tam not aldı. 1970'li yılların esintisini içeren dizi ile ilgili birçok bilgi merak konusu haline gelmiş durumda. Dizi de dikkatleri üzerine çeken bir oyuncu da Sultan karakterini canlandıran Meltem Akçöl olduğu söyleyenebilir.

Meltem Akçöl, 2001 yılında İstanbul'da doğmuştur ve Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde lisans eğitimine devam etmektedir. Oyunculuğa adım atmadan önce sosyal medyada paylaştığı etkileyici videolarıyla tanınmıştır. Meltem Akçöl'ün hobileri arasında fotoğraf çekmek ve yeni yerler keşfetmek bulunmaktadır.

Kara Ağaç Destanı Sultan kaç yaşında

Kara Ağaç Destanı Sultan kaç yaşında?

Meltem Akçöl, 21 yaşındadır.

Kara Ağaç Destanı Sultan Sultan boyu kilosu nedir

Kara Ağaç Destanı Sultan Sultan boyu kilosu nedir?

166 cm boyunda ve 48 kilodur.

Kara Ağaç Destanı Sultan Sosyal Medya Hesabı

Kara Ağaç Destanı Sultan Sosyal Medya Hesabı

İnstagram da oldukça tanınan Akçöl'ün hesabında 1 milyon 641 bin takipçisi bulunmaktadır.

Meltem Akçöl'ün Oyunculuk Kariyeri Meltem Akçöl, öncelikle İnstagram'da paylaştığı videolarla fenomen haline gelmiş ve daha sonra 2021 yılında "Kırık Hayatlar" dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Daha sonra "Duy Beni" ve "Gülcemal" gibi projelerde de yer almıştır.

Sultan Karakterinin Rolü Kara Ağaç Destanı'nda Sultan karakteri, babasının intikamını almak için ailesine dönen bir genç kızın hikayesini anlatmaktadır.

Meltem Akçöl'ün Aşk Hayatı Meltem Akçöl, "Duy Beni" dizisindeki rol arkadaşı Bora Elkoca ile ilişki yaşamıştır. Ancak güncelde Akçöl'ün aşk hayatına dair net bir bilgi bulunmamaktadır.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.