Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kara Ağaç Destanı Oyuncuları ve Karakterleri Tam Liste TRT 1

2024 yılında yayınlanması beklenen diziler arasında yer alan Kara Ağaç dizisine dair tüm detaylar belli oldu. Birçok kişi şimdiden dizi ile ilgili birçok bilgiyi araştırmaya başladığını diyebiliriz. Peki, Karaağaç dizisi oyuncuları kimlerdir? Karaağaç dizisi karakterleri kimlerdir? Karaağaç dizisi tam listesi nedir? İşte tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2023 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 12:22
Kaynak: Hilal Baldemir
Kara Ağaç Destanı Oyuncuları ve Karakterleri Tam Liste TRT 1

Kara Ağaç Destanı oyuncuları birçok izleyen tarafından merak konusu olmuş durumda iken, son günlerde dizi ile ilgili birçok detay ortaya çıkmış durumda. Kara Ağaç Destanı dizisi oyuncuları netleşmeye başlamışken, dizi ile ilgili birçok bilgi de ortaya çıkmaya başladı. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi olan ve uzun yıllardır yayındaki Gönül Dağı dizisinin yapımcılığını üstlenen Köprü Film de bu dizinin yapımcılığını üstleniyor. 1970'li yılların ortalarında süregelen ağalık sistemini konu alan dizi de ki yaşanması beklenen olaylar şimdiden merak konusu haline geldi. Peki, Kara Ağaç Destanı dizisi oyuncuları kimlerdir? Kara Ağaç Destanı dizisi karakterleri kimlerdir? Kara Ağaç Destanı dizisi tam listesi nedir? İşte tüm detaylar...

Kara Ağaç Destanı Oyuncuları ve Karakterleri

Karaağaç dizisi Celil Ağa (Olgun Şimşek)

Kara Ağaç Destanı Celil Ağa (Olgun Şimşek)

Olgun Şimşek, Türk sinema ve tiyatro oyuncusu, 1971 yılında Bursa'da doğdu. İlköğretim ve ortaöğretim eğitimini Bursa, Mustafakemalpaşa'da tamamladı ve Mustafakemalpaşa Lisesi'nden mezun oldu.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nın oyunculuk bölümünden 1993 yılında başarıyla mezun olan Şimşek, kariyerine televizyonda şov programlarında yer alarak başladı. Özellikle Bir Demet Tiyatro komedi dizisindeki Kudret tiplemesi, Yedi Numara komedi dizisindeki Sabit Ballıoğlu karakteri ve İbo Show'daki Güçlü karakteri ile geniş kitlelerce tanındı. Uğur Yücel'in yönetmenlik deneyimi olan "Yazı Tura" filminde canlandırdığı Rıdvan rolü ile birçok ödül, başta Altın Portakal olmak üzere kazandı.

Kara Ağaç Destanı Ömer (Emre Kıvılcım)

Emre Kıvılcım, 2 Eylül 1990 tarihinde Malatya'da dünyaya gelmiştir. On yaşına kadar memleketi olan Malatya'da yaşamış, ardından İstanbul'a taşınarak yaşamını burada sürdürmüştür. Kimya Mühendisi olarak eğitim gören ünlü oyuncu, aynı zamanda İş Güvenliği Uzmanlığı üzerine yüksek lisans yapmıştır. Oyunculuk ile ilgilenmeye başladıktan sonra mühendislik kariyerini bırakmıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde burslu olarak oyunculuk eğitimi almış ve kariyerine adım atmıştır. İlk kez Kanal 7 ekranlarında yayınlanan "Zeytinyağlı Yiyemem Aman" isimli televizyon filmi ile kamera önüne geçmiştir.

Karaağaç dizisi Sultan (Meltem Akçöl)

Kara Ağaç Destanı Sultan (Meltem Akçöl)

Meltem Akçöl, 2001 yılında İstanbul'da doğmuştur ve şu anda 22 yaşındadır. 166 cm boyunda ve 48 kg ağırlığındadır. Genç yaşına rağmen oyunculuk ve sosyal medya alanında adını duyurmuş bir isimdir. Özellikle Instagram'da paylaştığı reels videoları ile tanınan Akçöl, sosyal medya fenomeni olarak bilinmektedir. Hobileri arasında fotoğrafçılık ve ilişki kurma bulunan genç yetenek, Televi Menajerlik bünyesinde oyunculuk kariyerine devam etmektedir.

Meltem Akçöl'ün Instagram hesabında farklı kıyafetlerle çekilmiş çok sayıda fotoğraf bulunmaktadır. Ayrıca, 2021 yılından itibaren "Kırık Hayatlar", "Duy Beni", "Gülcema" gibi çeşitli film ve dizilerde rol almıştır. Genç yaşına rağmen oyunculuk yeteneği ve projelerdeki başarısıyla dikkat çekmektedir.

Karaağaç dizisi Asiye (Özlem Conker)

Kara Ağaç Destanı Asiye (Özlem Conker)

Özlem Conker, 1 Temmuz 1973 tarihinde Ankara'da doğan Türk oyuncudur. Oyunculuk kariyerine reklam filmleri ile başlamış ve daha sonra dizi oyunculuğuna küçük rollerle adım atmıştır. TRT 1'de yayımlanan "Kurşun Kalem" ve "Vasiyet" dizilerinden sonra asıl çıkışını "Kınalı Kar" dizisi ile yapmıştır.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.