Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kan Çiçekleri Oyuncuları ve Karakterleri Kanal 7

Kanal 7 ekranlarının sevilerek izlenen dizileri arasında yer alan Kan Çiçekleri dizisi yeni sezonda da büyük heyecanla bekleniyor. Kan Çiçekleri oyuncuları kadrosunda bir değişiklik olup olmayacağı halen belirsizliğini korur iken, dizi de yer alacak kesin kadro belirlenmiş durumda. İşte Kan Çiçekleri oyuncuları ve karakterleri...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2023 00:53
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2023 22:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Kan Çiçekleri Oyuncuları ve Karakterleri Kanal 7

Kanal 7 de izleyicilerle buluşan Kan Çiçekleri dizisi oldukça kaliteli oyuncu kadrosu ile izleyenler karşısına çıkmaya devam ediyor. Kan Çiçekleri oyuncuları kalitesi ve uzmanlığı ile adlarından söz ettirmeyi de ihmal etmiyor. Barış Bektaş, Dilek Güler, Yağmur Yüksel, Berkay Çınar, Selinay Taşol gibi güçlü oyuncuların yer aldığı dizi de birçok oyuncu yer alıyor. Birçok kişi Kan Çiçekleri oyuncuları ve karakterlerini arıyor. İşte detaylar...

Kan Çiçekleri Oyuncuları ve Karakterleri

Kan Çiçekleri Baran ( Barış Baktaş )

Kan Çiçekleri Baran ( Barış Baktaş )

Kan Çiçekleri Barış Baktaş, 12 Şubat 1992 tarihinde Batman şehrinde dünyaya gelmiş bir sanatçıdır. Eğitim hayatını İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Muhasebe ve Denetim bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. Sahne sanatlarına olan ilgisi, Ayşen İnci, Bülent Emin Yarar ve Bülent Çolak gibi deneyimli isimlerden aldığı sahne ve doğaçlama eğitimleriyle gelişmiştir.

Sanat kariyerindeki ilk adımlarını sinema dünyasında atmış, "Yağmur’un Gözyaşları" ve "Ceberruh" gibi başarılı sinema filmlerinde rol almıştır. Ayrıca TRT'de yayınlanan "Savaşın Efsaneleri" adlı belgesel filminde Kral Henry karakterini başarıyla canlandırmıştır. Televizyon dünyasına da adını yazdırmış ve Kanal 7'de yayınlanan "Kan Çiçekleri" dizisinde Baran Karabey karakterini hayat vererek seyircileri etkilemiştir.

Barış Baktaş, 1.84 metre boyunda ve yaklaşık 84 kilogram ağırlığındadır. Astrolojik olarak Kova burcu olan Barış Baktaş, sanat dünyasındaki yeteneği ve karizmasıyla dikkat çeken bir isimdir.

Barış Baktaş'ın şu ana kadar rol aldığı bazı diziler ve filmler şunlardır:

  • Kan Çiçekleri
  • No: 26
  • Ölüm Çığlığı
  • Ceberruh

Barış Baktaş, kariyerine olan tutkusu ve yeteneği ile Türk televizyon ve sinema dünyasında gelecekte daha büyük başarılar elde etmeye aday bir sanatçı olarak ön plana çıkmaktadır.

Kan Çiçekleri Dilan ( Yağmur Yüksel )

Kan Çiçekleri Dilan ( Yağmur Yüksel )

Kan Çiçekleri Derya Yıldız ( Ceyda Pınar )

Kan Çiçekleri Derya Yıldız ( Ceyda Pınar )

Kan Çiçekleri ( Cevriye Demir )

Kan Çiçekleri Ali

Kan Çiçekleri Ali ( Berkay Çınar )

Berkay Çınar, Ayça Irgan Menajerlik firması çatısı altında aktörlük kariyerine devam etmektedir. Oyunculuk yeteneklerini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi ile geliştirmiştir. Ayrıca Ekol Oyunculuk Atölyesi'nde de eğitim almıştır.

Kariyeri boyunca birçok tanınmış kurumsal marka ve firma için reklam projelerinde yer almıştır, örnek olarak Medipol Üniversitesi ve Lipton gibi markaları sayabiliriz.

Berkay Çınar'ın boyu 1.80 metre olup, doğum tarihi 25 Haziran 1996'dır ve burcu Yengeç'tir. Şu anda 26 yaşındadır.

Oyunculuk kariyerine "Mahrem" adlı dizi ile adım atmış, daha sonra Kanal 7'de yayınlanan "Kan Çiçekleri" dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Bu dizide, Yağmur Yüksel, Selinay Taşol, Barış Baktaş, Gökhan Gürdeyiş, Nalan Örgüt, Erol Yavan, Hilal Kuvvet, Yılmaz Ulutaş, Ekrem Aral Tuna, Dilek Güler, Ceyda Pınar ve Göksel Kayahan gibi tanınmış isimlerle birlikte rol almıştır.

Sosyal medya kullanımı konusunda resmi Instagram hesabını @berkycinarr kullanmaktadır, ancak fazla paylaşım yapmadığı gözlemlenmektedir. Şu ana kadar sevgilisi olup olmadığına dair net bir bilgiye ulaşılamamıştır.

Kan Çiçekleri Zümrüt Demir

Kan Çiçekleri Zümrüt Demir ( Selinay Taşol )

Kan Çiçekleri Azade Karabey

Kan Çiçekleri Azade Karabey ( Nalan Örgüt )

Kan Çiçekleri Kudret Karabey ( Erol Yavan )

Kan Çiçekleri Seyit ( Hasan Ballıktaş )

Kan Çiçekleri Hanife Demir ( Halil Kuvvet )

Kan Çiçekleri Hasan Karabey ( Yılmaz Ulutaş )

Kan Çiçekleri Cevdet Demir ( Ekrem Aral Tuna )

Kan Çiçekleri Cihan Karabey (Göksel Kayahan )

Kan Çiçekleri Fırat Karabey ( Gökhan Gürdeyiş )

Kan Çiçekleri Kader ( Nuray Şerefoğlu )

Kan Çiçekleri Gül Güler ( Buse Bedir )

Kan Çiçekleri dizisinden birçok oyuncu yer almaktadır. Haberimize yeni gelen oyuncular olduğu anda hızlı bir şekilde eklenecektir.

İlginizi çekebilir Kirli Sepeti oyuncuları

İlginizi çekebilir Aldatmak Oyuncuları

İlginizi çekebilir Dilek Taşı oyuncuları

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.