Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnci Taneleri Nusret kimdir? İnci Taneleri Rıza Kocaoğlu kimdir?

Son günlerin en çok konuşulan ve eleştirilen dizilerinden biri olan İnci Taneleri dizisine Nusret karakteriyle ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu’nun dahil olacağının duyurulmasının ardından izleyicide büyük bir merak başladı. Dizide yer alan Dilber karakterinin pavyon dansıyla özellikle sosyal medyada gündem olan dizi birçok kesim tarafından eleştirilerin odağı olurken birçok kişi tarafından da oldukça beğenildi öyle ki dizi yayınlandığı her bölümüyle reytinglerde birinci sıraya yerleşti. Zaten güçlü olan oyuncu kadrosuna şimdi çok güçlü bir oyuncu daha dahil oluyor. Rıza Kocaoğlu, Nusret rolüyle diziye dahil oluyor. Peki, İnci Taneleri Nusret kimdir? İnci Taneleri Rıza Kocaoğlu kimdir? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2024 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2024 13:12
Kaynak: Hilal Baldemir
İnci Taneleri Nusret kimdir? İnci Taneleri Rıza Kocaoğlu kimdir?

Dilber dansıyla sosyal medyayı kasıp kavuran İnci Taneleri dizisine yeni bir transfer gerçekleşiyor. Başrollerinde, Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka’nın yer aldığı diziye Nusret karakteriyle ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu dahil oldu. Son günlerde dizinin yayından kalkacağına dair iddialar yer alsa da dizi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle de reytinglerde birinci sıraya oturmayı başardı. Pavyon sahneleri ile tepki çeken dizi aynı zamanda büyük bir izleyici kitlesi tarafından da çok sevildi. Şimdi ise diziye yeni bir oyuncu dahil oluyor. Peki, İnci Taneleri Nusret kimdir? İnci Taneleri Rıza Kocaoğlu kimdir? İşte merak edilen soruların cevabı…

İnci Taneleri Nusret kimdir?      

Son olarak Tuzak dizisi ile izleyici karşısına çıkan Rıza Kocaoğlu verdiği aradan sonra İnci Taneleri ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizide Nusret karakterine hayat verecek olan Rıza Kocaoğlu ilk sahnelerinde cezaevinde olacak. Nusret’in cezaevinden çıktıktan sonra nasıl bir hikayesinin olacağı ise merak konusu oldu. 

İnci Taneleri Rıza Kocaoğlu kimdir?       

1979 yılında İzmir’de doğan Rıza Kocaoğlu, oyunculuğa olan merakını üniversite eğitimini bu alanda alarak geliştirmiştir. Kocaoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümünde lisans eğitimi almıştır.  Çağan Irmak’ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu “Bana Şans Dile” filmi ile 2001 yılında sinemaya ilk adımını atmıştır.

Başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu bugüne kadar 50’ye yakın sinema filminde ve birçok TV dizisinde yer almıştır. Bunların arasında en dikkat çekenlerden biri Kuzey Güney olurken diğeri de Çukur olmuştur. Öte yandan “İçerde” dizisinde Davut rolünü canlandıran oyuncu,  “Çukur” dizisinde de Aliço karakterine hayat vermiştir.

Rıza Kocaoğlu’nun Oynadığı Bazı Filmler ve Diziler 

Tuzak / Güven / 2023
Çukur / Aliço /2017-
İçerde / Davut / 2016-2017
Dünyanın En Güzel Kokusu / Hakan / 2016
Karadayı / Kibrit Yasin / 2012-2014
Kuzey Güney / Ali Güntan / 2011-2012
Av Mevsimi / Asit Ömer / 2010
Ezel / Temmuz / 2009-2010
Emret Komutanım: Şah Mat / Obsesif Tuncay / 2006
Kuzenlerim / İrfan /2002 – 2004 
Bana Şans Dile / Bahadır / 2001

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.