Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnci Taneleri hangi kanalda? İnci taneleri saat kaçta? İnci Taneleri ne zaman başlayacak?

BKM yapımı olarak yıllar sonra Yılmaz Erdoğan’ı ekranlara döndüren İnci Taneleri dizisi ilk fragmanıyla gündeme bomba gibi düştü. Fragmanı kısa sürede sosyal medyada gündem olan dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Dizinin bir sahnesinde Hazar Ergüçlü’nün pavyonda dans ettiği sahne günlerce konuşuldu. Dizinin fragmanından sonra büyük yankı uyandırması ne zaman yayınlanacağı konusunda arayışlara neden oldu. İzleyiciler arama motorlarında dizinin hangi kanalda, ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Peki, İnci Taneleri hangi kanalda? İnci taneleri saat kaçta? İnci Taneleri ne zaman başlayacak? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2024 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2024 14:41
Kaynak: Hilal Baldemir
İnci Taneleri hangi kanalda? İnci taneleri saat kaçta? İnci Taneleri ne zaman başlayacak?

Senaryosunu ve genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu BKM yapımı İnci Taneleri dizisi ilk iki fragmanıyla ekranlara geldi. Fragmanların her detayı farklı konulara ve yorumlara neden olan dizinin konusu olay örgüsü oldukça merak ediliyor. Özellikle ilk fragmanda geçen “Senin sadece aşkın değil failin olmakta varmış” cümlesi sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Dizide kadına şiddettin güzellemesine dair emarelerin yer alması ihtimali bile sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu. Öte yandan dizinin hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağı da büyük merak konusu oldu. Peki, İnci Taneleri hangi kanalda? İnci taneleri saat kaçta? İnci Taneleri ne zaman başlayacak? İşte merak edilen soruların cevabı…

Ünlü yazar, yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın yıllar sonra televizyon ekranlarına döneceği İnci Taneleri dizisi henüz yayın hayatına başlamadan sosyal medyada gündem oldu. Oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Mustafa Yıldıran gibi ünlü oyuncuların yer aldığı İnci Taneleri dizisi Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Dizi sevilen bir edebiyat öğretmeni olan Azem’in sıradan ve normal hayatının bir gecede yerle bir olmasını ve cezaevinde geçen uzun yıllardan sonra özgür kalarak ailesini bir araya toplama çabasını ve bu esnada karşı karşıya kaldığı acı gerçekleri konu alıyor.

İnci Taneleri dizisinin iki fragmanı ekranda seyirciyle buluştu çok kısa sahnelerin yer almasına rağmen seyircide büyük merak uyandıran dizinin ne zaman hangi tarihte ekranlara geleceği henüz belli değil bu nedenle dizinin hangi saatte ekranlara geleceği de belirsiz.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.