Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hava Muhalefeti film nereden izleyebilirim? Hava Muhalefeti nereden izlenir?

Son günlerin gözde komedi filmleri arasında yer alan Hava Muhalefeti filmi ile ilgili birçok soru arama motorlarında soruluyor. Peki, Hava Muhalefeti film nereden izleyebilirim? Hava Muhalefeti nereden izlenir? İşte detaylar.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 20:06
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2023 20:06
Kaynak: Öznur Yıldız
https://www.yalovahayat.com/
Hava Muhalefeti film nereden izleyebilirim? Hava Muhalefeti nereden izlenir?

Hava Muhalefeti film nereden izleyebilirim? sorusunu soruyor iseniz son günlerin gözde ve popüler komedi içerikli filmlerinden biri olan Hava Muhalefeti filmini izlemek istiyorsunuz demektir. Film beklendiği gibi bir online platform ile anaştı ve yayınlanmaya başladı. Peki, Hava Muhalefeti film nereden izleyebilirim? Hava Muhalefeti nereden izlenir? İşte detaylar.

Hava Muhalefeti film nereden izleyebilirim?

14 Nisan 2023 tarihinde sinemalarda gösterime giren Hava Muhalefeti filmi ilk hafta 22.123 seyirci ile oldukça güzel bir performans göstermişti. Toplam 7 haftanın sonunda 124.978 kişinin izlediği film toplam 7 hafta sonunda 9.861.791 milyon TL hasılat yaptı. Sadece 7 hafta sinemalarda gösterilen Hava Muhalefeti filmi artık hiçbir sinemada yayınlanmıyor.

Hava Muhalefeti nereden izlenir?

Son olarak Netflix platformu ile anlaşan film artık Netflix abonelerine özel gösteriliyor. Oldukça güzel film olan ve rahmetli Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'ın başrolünü canlandırdığı film oldukça komik ve ilgi çekici. Sevgililsi ile Bodrum'a tatile gitmek isteyen Cemil, uçakta VIP bölümünde eşini görünce olanlar oluyor. Eşine yakalanmamak için istemsiz dahi olsa uçak kaçırmaya kadar uzanan bir komedi türünde ki film. Hava Muhalefeti filmini seveceğinize oldukça eminiz. 

Netflix fiyatları ne kadar?

Netflix paket fiyatları değişkenlik göstermekte bu haberimizi inceleyerek paket fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ama kısaca bilgi vermek gerekirse en temel paket fiyatı 99,99 TL olarak belirlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.