Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gönül Dağı Oyuncuları Son Bölüm Kıyafetleri, Elbiseleri ve Markaları

Gönül Dağı son zamanların en çok izlenen TRT 1 yapımı olan diziler arasında yerini alıyor. Anadolu'nun bozkırlarında geçen olayları anlatan dizinin oyuncuları, alkışlanacak oyunculukları yanı sıra giydikleri elbiseler ile de dikkat çekiyor. Gönül Dağı son bölüm kıyafetleri çok beğenilip çok araştırılıyor. İşte Gönül Dağı oyuncuları kıyafetleri ve markaları...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2023 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2023 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Gönül Dağı Oyuncuları Son Bölüm Kıyafetleri, Elbiseleri ve Markaları

Gönül Dağı son zamanların en çok izlenen TRT 1 yapımı olan diziler arasında yerini alıyor. Anadolu'nun bozkırlarında geçen olayları anlatan dizinin oyuncuları, alkışlanacak oyunculukları yanı sıra giydikleri elbiseler ile de dikkat çekiyor. Gönül Dağı son bölüm kıyafetleri çok beğenilip çok araştırılıyor. İşte Gönül Dağı oyuncuları kıyafetleri ve markaları...

Gönül Dağı Dizisi Oyuncuları Kıyafetleri ve Markaları

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin kıyafetleri oldukça ilgi çekiyor. Özellikle her son bölüm yayınlandığı zaman birçok izleyici gönül dağı son bölüm kıyafetleri aramalarını yaparak kıyafetleri mutlaka arıyor. Haberimizde her son bölüm yayınlandığında gönül dağı kıyafetlerini sizler için ekleyeceğiz. İşte Gönül dağı dizisi oyuncularının giydiği kıyafetler:

gönül dağı elifin gelinliği

Elif hemşirenin Gönül Dağı 95. bölüm de giydiği gelinlik oldukça ilgi çekmişti. Araştırmalarımız sonucunda gelinliğe benzer birçok gelinlik yer alıyor. Fakat tasarımı incelendiği zaman gelinliğin özel dikim olduğu belli oluyor.

elif gelinlik

Gönül Dağı dizisinde Elif 95. bölüm de Kenan Doktor ile dünya evine girmiş ve muhteşem bir gelinlik ile düğününde boy göstermişti. Ama Elif hemşirenin gelinliği incelediğimiz zaman özel dikim olduğu ortaya çıkıyor.

Gönül dağı elif hemşire bindallı

Gönül Dağı dizisinde Elif hemşirenin kına gecesinde giydiği bindallı Hepsi Burada sitesinde şuanda satışta. “Sosyete Lacivert Gümüş Kaftan Bindallı” adı ile satışta yer alan bindallı oldukça benzerliğe sahip.

Gönül Dağı Asumanın Kıyafetleri, Elbiseleri

gönül dağı asumanın elbisesi

28. bölüm de Asuman'ın türkü söylerken giydiği boydan elbise internette Yeşil Çiçek Desenli Uzun Kollu Bluz adı ile aratarak rahat bir şekilde bulabilirsiniz.

gönül dağı asumanın elbisesi

Gönül Dağı 104. bölüm de asumunın giydiği elbise oldukça ilgi çekmişti. Bu elbise Tuğba Ceylin Butik Yazlık Önden Yırtmaçlı Kruvaze Yaka Viskon Kumaş Salaş Midi Elbise adı ile pazaryerlerinde satışta. 

Gönül Dağı Ramazan Çeketi

Gönül Dağı dizisinden en çok dikkatleri üzerine çeken oyuncu da Ramazan karakteri olduğunu söyleyebiliriz. Gönül Dağı Ramazan Ceketi oldukça dikkat çekiyor. Birbirinden farklı kesimleri ve renkleri ile ilgiyi üzerine topladığını söyleyebiliriz.

gönül dağı ramazan ceketi

Ramazan'ın giydiği ceket pazaryerlerinde şuanda satışta. “Kilim Desen Siyah Kırmızı Özel Dikim Vintage Bomber Aztek Mont Kilim” olarak yer alan ceket oldukça güzel ve renkleri ile ilgi çekiyor.

Gönül Dağı Selma Öğretmen Kıyafetleri

Gönül Dağı dizisine sonradan giren oyuncular arasında yer alan fakat canlandırdığı karakteri çok iyi bir şekilde canlandırıp akıllarda yer edinen nadir oyuncular arasında yer alıyor Selma öğretmen. Gönül Dağı Selma öğretmen kıyafetleri ile gözleri kamaştırıyor:

Gönül Dağı Selma öğretmen kıyafetleri

Gönül Dağı selma öğretmenin giydiği gömlek ise “DeFacto Regular Fit Basic Uzun Kollu Gömlek” olarak biliniyor.

Selma öğretmen kıyafeti

Gönül Dağı Ramazan Kıyafetleri

Dizinin en matrak ve farklı giyinen karakteri olan ramazan oldukça sevecenliği ile ön plana her zaman çıkıyor. Bu nedenle giyimi ile de kendine izleyenleri hayran bırakıyor. İşte Gönül Dağı Ramazan kıayfetleri:

gönül dağı ramazan gömlek

Razaman'ın 105. bölümün ilk sahnelerinde üzerine giymiş olduğu kıyafet Mavi markaya ait bir gömlek. Bu gömleğe ulaşabilmek için "Keten Karışımlı Beyaz Gömlek" şeklinde mavinin sitesinde arama yapabilirsiniz. Birbirinden farklı bedenleri olan bu gömlek XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL gibi toplam da 7 bedeni mevcuttur. 

Gönül Dağı Cemile Kıyafetleri, Elbisesi

Dizi de Veysel'in eşi rolünü canlandıran Cemile oldukça sevecen ve minyon tipli biridir. Dizinin ilk bölümünden itibaren dizi de yer edinen ve halen yerini koruyan önemli oyuncular arasındadır. İşte, Gönül Dağı Cemile elbiseleri:

gönül dağı cemile mavi çicek desenli elbise

Cemile'nin araba pazarlığı sırasında üzerine giymiş olduğu "Mavi çiçek desenli boydan elbise" oldukça güzel ve şık duruyor. Ama aramalarımıza rağmen elbise ile ilgili bir ürüne ulaşamadık. Ulaşabilmemiz halinde haberimize eklenecektir.

Gönül Dağı Taner Elbiseleri, Kıyafetleri

Taner dizinin en bilmiş kişisi, zekası ile oldukça güzel başarılar da elde ettiğini unutmamak gerekiyor. Fakat yaptığı deney hatalı olunca 105. bölüm de Veysel'in canı ile bedeni öneiyor diyebiliriz. Gönül Dağı Taner elbiseleri, kıyafetleri:

gönül dağı taner 105. bölüm gömlek

Taner 105. bölüm de roket fırlatma zamanında üzerine giymiş olduğu gömek "Slim Fit Dar Kesim Gizli Düğmeli Yaka Pamuklu Gömlek" olarak geçmekte. Gömleğin markası ise Altınyıldız Classics olarak aramalarda bulabilirsiniz. Gömlek dar kesimi ile kendini oldukça gösteriyor ve toplam 5 bedeni bulunuyoır. Taner'in giydiği gömlek XS, M, L, XL, XXL olarak bedenleri bulunuyor.

Gönül Dağı oyuncu kıyafetleri birbirinden farklı birçok kıyafetten oluşuyor. Bu kıyafetler arasında bazen özel tasarım, bazen de markalı ürünler yerini alıyor. Yukarı da ki Selma Öğretmen'in üzerinde ki boydan elbise ile ilgili hiçbir bilgi yer almıyor.

Gönül Dağı dizisi yeni bölümleri yayınlandığı anda Günül Dağı oyuncu kıyafetleri haberimize eklenecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.