Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elmas dizisi Oyuncuları ve Karakterleri (Tam Liste Oyuncu Kadrosu)

2024 yılının gelmesi ile birlikte yeni dizilerde netleşmeye başladı. Yayın hayatına başlayası beklenen diziler arasında ilk sıra da yer alan Elmas dizisi birçok kişi tarafından merak konusu olmuş durumda. İzleyiciler Elmas dizisi ile ilgili birçok araştırma yapmaya şimdiden başladı. Peki, Elması oyuncuları kimlerdir? Elmas dizisi karakterleri kimler? Elması dizisi oyuncu tam listesi nedir? İşte tüm cevaplar

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2024 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2024 12:19
Kaynak: Hilal Baldemir
Elmas dizisi Oyuncuları ve Karakterleri (Tam Liste Oyuncu Kadrosu)

Son günlerde birçok dizi yayın hayatına başladı. Kış aylarının gelmesi ile birlikte izleyenler televizyon ekranlarına yöneldi. Buna göre yayına başlaması planlanan Elmas dizisi oyuncuları birçok kesim tarafından merak konusu olmuş iken diziye dair birçok bilgi netlik kazanmaya başladı. Alim yapı tarafından çekimleri başlanan dizi de oldukça tecrübeli isimler yer alıyor. Alperen Duymaz, Engin Öztürk, Büşra Develi gibi tanınmış isimler yer alıyor. Peki, Elması oyuncuları kimlerdir? Elmas dizisi karakterleri kimler? Elması dizisi oyuncu tam listesi nedir? İşte tüm cevaplar

Elmas Oyuncuları ve Karakterleri

Elmas Cihan Baran (Alperen Duymaz)

Elmas Cihan Baran (Alperen Duymaz)

Alperen Duymaz, 4 Aralık 1992 tarihinde İstanbul'da doğan Türk oyuncu ve modeldir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine 2012 yılında başlamış olan Duymaz, ilk kez "Muhteşem Yüzyıl" dizisi ile televizyon ekranlarında dikkat çekti. Ardından birçok dizi ve filmde rol alarak oyunculuk yeteneklerini sergiledi. 2015 yılında "Poyraz Karayel" dizisindeki performansıyla büyük beğeni topladı ve oyunculuk kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı. Duymaz, genç yaşına rağmen başarılı projelerde yer alarak Türk televizyon ve sinema dünyasında tanınan bir isim haline geldi.

Elmas Büşra Develi

Elmas Büşra Develi

Büşra Develi, 24 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da doğan Türk oyuncu ve modeldir. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde eğitim almıştır. Oyunculuk kariyerine 2013 yılında başlamış olan Develi, ilk olarak "Muhteşem Yüzyıl" dizisindeki rolüyle dikkat çekti. Ardından birçok televizyon dizisi ve sinema filminde yer alarak oyunculuğunu geliştirdi. Büyük beğeni topladığı projeler arasında "Aşk Yeniden," "Ağlama Anne," ve "Savaşçı" gibi diziler bulunmaktadır. Hem güzellik hem de oyunculuk yetenekleri ile Türkiye'nin tanınan genç oyuncularından biri haline gelen Büşra Develi, kariyerine başarılı projelerle devam etmektedir.

Elmas Sarp (Engin Öztürk)

Elmas Sarp (Engin Öztürk)

Engin Öztürk, 28 Eylül 1988 tarihinde İstanbul'da doğan Türk oyuncu ve mankenidir. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdikten sonra oyunculuk kariyerine yönelmiştir. Genç yaşına rağmen dikkat çekici projelerde yer alarak Türk televizyon ve sinema sektöründe tanınan bir isim olmuştur. Öztürk, ilk kez "Muhteşem Yüzyıl: Kösem" dizisindeki performansı ile geniş kitleler tarafından tanındı. Ardından "Yüksek Sosyete," "Savaşçı," ve "Baht Oyunu" gibi televizyon dizilerinde önemli roller üstlendi. Ayrıca, "Kaptan Feza" ve "Tatlı Küçük Yalancılar" gibi sinema projelerinde de yer aldı. Engin Öztürk, hem başarılı oyunculuğu hem de çekici görünümü ile Türkiye'nin öne çıkan genç aktörlerinden biridir.

Elmas İzzet (Ali Sürmeli)

Elmas Kirve (Levent Ülgen)

Elmas Sema (Ayten Soykök)

Elmas Hülya (Duygu Arda)

Elmas Aynur (İdil Fırat)

Elmas Banu (Gamze Topuz)

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.