Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyayla Benim Aramda dizisi Oyuncuları ve Kadrosu

MF Yapım’ın Disney Plus için çektiği Dünyayla Benim Aramda dizisinin yönetmenliğini Hülya Gezer üstlenirken senaryosunu Pınar Bulut kaleme aldı. Dizinin ana teması aşk ve ihtirasa dayanırken güçlü oyuncu kadrosu ile dizi izleyiciyi hayran bıraktı. Öte yandan dizinin oyuncu kadrosu oldukça merak ediliyor. Başarılı oyuncuların yer aldığı dizi kadrosu adeta bir devler ligi. Peki, Dünyayla Benim Aramda dizisi Oyuncuları ve Kadrosu nedir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2023 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2023 16:10
Kaynak: Hilal Baldemir
Dünyayla Benim Aramda dizisi Oyuncuları ve Kadrosu

Dünyayla Benim Aramda dizisinin yayınlanan ilk tanıtımında yer alan "Bir aşkın bittiği nereden anlaşılır? Nasıl emin olunur artık gitmek gerektiğine?" sözleri ilk andan itibaren izleyenlerin kendi hayatlarından birçok duygu bulacağının sinyallerini veriyor. İlk tanıtımdan itibaren seyircide büyük bir merak uyandıran dizi Disney Plus’ta yayınlanan en çok izlenen Türk yapımları arasına girdi.

Dünyayla Benim Aramda dizisi Oyuncuları ve Kadrosu 

Dizide başrol olan Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un müstehcen sahneleri büyük yankı uyandırırken bazı izleyiciler tarafından sahneler Dijital Platform için bile çok fazla bulundu. Hatta öyle ki sosyal medyada bazı kullanıcılar RTÜK bu platformları da denetlemeli yorumları yapıldı. Öte yandan güçlü oyuncu kadrosu ile dizi izleyiciden tam not aldı.

Dünyayla Benim Aramda dizisi oyuncu kadrosunda bulunan isimler şu şekilde:

Buğra Gülsoy (Tolga)

Demet Özdemir (İlkin)

Zerrin Tekindor (Burçin)

Hafsanur Sancaktutan (Sinem)

Metin Akdülger (Kenan)

İbrahim Selim (Cüneyt)

Melisa Döngel (Ceren)

Ali Yoğurtçuoğlu (Uluç)

Hazal Aracı (Soprano)

Dünyayla Benim Aramda konusu

2022 yılında yayınlanan dizinin konusu ise oldukça dikkat çekicidir. Dizinin başrollerini Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy paylaşıyor. Dünyayla Benim Aramda, uzaklaştığı ve arasına mesafe giren sevgilisiyle ilişkisini ayakta tutmaya çalışan bir kadına odaklanıyor. İçindeki boşluğu aşkla doldurmaya çalışan kadın, zaman geçtikçe sevgilisinden uzaklaşır ve aralarına mesafe girer. İlişkisini ayakta tutmak isteyen kadın, bunun için sevgilisine sosyal medya üzerinden oyunlar oynamaya başlar.

Dünyayla Benim Aramda dizisi 2022 yılında Disney Plus'ta yayınlanmıştır.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.