Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dönence dizisi Oyuncuları ve Kadrosu Kanal D

Gençlik dizileri arasında yerini alan Dönence dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladı. Usta oyuncu kadrosu ile birlikte kalitesini ön plana çıkaran dönence dizisi hız kesmeden devam ediyor. Birçok izleyen dönence dizisi oyuncularını merak ediyor. İşte dönence oyuncuları ve kadrosu.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2023 21:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2023 22:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Dönence dizisi Oyuncuları ve Kadrosu Kanal D

Yaz aylarında başlayan en güzel diziler arasında alan ve kalitesini kanıtlamış dizi, artık yeni sezonda da yayınlanmaya devam ediyor. Dönence dizisi oyuncuları izleyenler tarafından merak edilmekte. Gençlik dizisi olan dizi Gülce ve Rüzgar'ın hastalığını konu alıyor ve birbirinden farklı olayları yer ediniyor. İşte döncen dizisi oyuncu kadrosu ve detayları.

Dönence dizisi oyuncuları

Dönence Cem

Dönence Cem ( Emre Kınay )

Emre Kınay, Cem karakterini canlandırıyor. Cem, 47 yaşında olan Verda'nın eşi ve Gece ile Gülce'nin babasıdır. Mimarlık alanında yetenekli bir kişi olmanın yanı sıra, aile babası olmak için biçilmiş kaftan gibidir. Ancak Cem, ailesinden bile gizlediği büyük bir sırra sahiptir ve bu sır, Foça'ya taşındıktan sonra onu zorlamaya başlar. Yıllarca sevgi bağıyla tüm zorlukların üstesinden gelmiş olan ailenin hayatı, Cem'in sırrı yüzünden alt üst olup olmayacağı konusu merak konusudur.

Dönence Özgür

Dönence Özgür ( Caner Topçu )

Caner Topçu, Özgür karakterini canlandırıyor. Özgür, denize olan aşkına rağmen özel gereksinimli kardeşi Rüzgar için tüm hayallerinden vazgeçmiş, gizemli bir gençtir. Kardeşi Rüzgar'a olan bağlılığı nedeniyle aşka kapılarını kapatmıştır. Ancak Gece'nin Foça'ya gelmesiyle, Özgür hayatının ıskalanmaması gerektiğini fark eder ve kalbine söz geçirip geçiremeyeceği merak konusudur.

Dönence Gece

Dönence Gece ( Sümeyye Aydoğan )

Sümeyye Aydoğan, Gece karakterini canlandırıyor. Gece, 19 yaşındadır ve en büyük hayali sevgilisi Miro (Emir) ile birlikte besteledikleri şarkıları kitlelere ulaştırmaktır. Ancak hayatı boyunca yaptığı gibi yine kız kardeşi için hayallerini ertelemek zorunda kalır. Ailesi, kız kardeşi için daha sakin ve huzurlu bir ortam sağlama isteğiyle İzmir/Foça'ya taşınmalarına karar verince, Gece birdenbire yeni bir hayata ve Foça'da neler beklediğine dair bir maceraya atılır.

Dönence Miro

Dönence Miro ( Atakan Hoşgören )

Atakan Hoşgören, Miro karakterini canlandırıyor. Miro, Gece ile birlikte müzik yapma hayalleri kuran 20 yaşında bir gençtir. Babası İrfan yüksek bir diplomatken, annesi Emel davranış bilimlerinde uzmandır. Miro, Gece'ye sürpriz yapmak için Foça'ya gittiğinde, hayatını mahvedebilecek bir olaya karışır. Peki Miro, bu beladan kurtulabilecek midir?

Dönence Verda

Dönence Verda ( Didem İnselel )

Didem İnselel, Verda karakterini canlandırıyor. Verda, 45 yaşında olan Gece ve Gülce'nin annesidir. Kızı Gülce'nin ihtiyaçlarını karşılamak için akademik kariyerini bırakmış ve kendini tamamen ona adamış biridir. En büyük isteği, kızının, onların yardımı olmadan da hayatta başarılı bir şekilde ilerleyebilecek kadar güçlü bir birey haline gelmesidir. Kızı için Foça'ya taşındığında, Verda'yı bekleyen hiç hesap etmediği zorluklar vardır. Peki Verda, bu sınavların üstesinden gelebilecek midir?

Dönence Harun

Dönence Harun ( Ogün Kaptanoğlu )

Oğün Kaptanoğlu, Harun karakterini canlandırıyor. Harun, 55 yaşında varlıklı bir işadamı ve hayırseverdir. Foça'da oğlu Ata ile birlikte yaşamaktadır. Oğlunun ilhamıyla, özel gereksinimli çocuklar için kurduğu "Ata Sörf ve Yelken Kulübü," kasabanın çekim merkezi haline gelmiştir. Bu kulüp sayesinde Verda ve ailesi Harun'a komşu olmuştur. Harun, Verda'nın zor anlarında en büyük destekçisi olur. Ancak bu durum, Harun ve Cem arasında bir gerilime neden olabilir mi?

Dönence Gülce

Dönence Gülce ( Ülkü Hilal Çiftçi )

Ülkü Hilal Çiftçi, Gülce karakterini canlandırıyor. Gülce, 17 yaşında özel gereksinimlere sahip bir bireydir. Özel durumu nedeniyle gürültü, yüksek ses, kaotik ortamlar, dokunulmakta ısrar edilmesi ve mevcut düzenin değişmesi gibi birçok durumdan rahatsız olabilmektedir. Ancak tüm bu zorluklara rağmen üstün zekaya sahip olup resim ve ezber konularında müthiş yeteneklere sahiptir. İnsanlarla iletişim kurmada zorluklar yaşayan Gülce için Foça'ya taşınmak, ona iyi gelebilecek midir?

Dönence Rüzgar

Dönence Rüzgar ( Doğa Karakaş )

Doğa Karakaş, Rüzgar karakterini canlandırıyor. Rüzgar, 17 yaşında özel gereksinimlere sahip bir gençtir. Tek ailesi, her zaman yanında olan ve birlikte olmaktan keyif aldığı ağabeyi Özgür'dür. Rüzgar, sıcakkanlı ve sempatik bir kişiliğe sahiptir ve kasaba halkının gözdesidir. Ancak Özgür'ün onunla ilgili sırrı öğrenmesi, Rüzgar için nelerin beklediğini değiştirebilir.

Dönence Sera

Dönence Sera ( Nazlı Çetin )

Nazlı Çetin, Sera karakterini canlandırıyor. Sera, 19 yaşında olan Gece'nin liseden en yakın arkadaşıdır. Annesini kaybettikten sonra, babası başkasıyla evlenmiş ve Sera'yı yeni aileye dahil etmemiştir. Babası, Sera'yı parayla boğarak ondan uzak durmasını sağlamıştır. Eğlenceli ve uçarı bir kişiliğe sahip olan Sera, derinlerde babasına duyduğu öfke ve sevgi özlemiyle zaman zaman başa çıkmak zorunda kalır. Foça'ya taşınma, Sera'ya aradığı aile sıcaklığını ve sevgiyi sağlayabilecek midir?

Dönence Alican

Dönence Alican ( Umut Kaya )

Umut Kaya, Dönence dizisinde Alican karakterini canlandırıyor. Alican, genç ve gizemli bir kişiliğe sahiptir. Gülce'ye olan derin sevgisi onun en belirgin özelliğidir. Ancak Gülce'nin özel gereksinimleri nedeniyle ilişkileri bazı zorluklarla doludur. Gülce'nin Foça'ya taşınma kararı aldığında, Alican da onunla gitmeye karar verir. Ancak bu karar, hem Gülce'nin hem de kendi hayatlarını büyük ölçüde etkileyen olaylara yol açar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.