Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Darmaduman Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

Fox TV ekranlarının dizileri arasında yer alan Darmaduman dizisi oyuncuları artık netlik kazanmış durumda. Darmaduman dizisi Beverly Hills, 90210 dizisinin uyarlamasıdır. Dizinin oyuncuları arasında Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora, Hafzanur Sancak tutan, Aytaç Şaşmaz, Nur Fettahoğlu, necip Memeli vardır.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2023 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2023 09:56
Kaynak: Aziz Selim
https://www.yalovahayat.com/
Darmaduman Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

Darmaduman dizisi Beverly Hills, 90210 dizisinin uyarlamasıdır. Darmaduman dizisi oyuncuları arasında Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora, Hafzanur Sancak tutan, Aytaç Şaşmaz, Nur Fettahoğlu, necip Memeli vardır.

Amerika da 90’lı yıllarda yayınlanmış olan dizi Beverly Hills Darmaduman adı ile 27 Ekim 2022 yılında ekranlarda oldu. Perşembe günleri yayın hayatına başladı. Dizi kısa sürede final yaparak yayın hayatını tamamladı.

Darmaduman Oyuncu Kadrosu:

  • Darmaduman dizisi Derin ( Hafsanur Sancaktutan
  • Darmaduman dizisi Kerem (Mert Yazıcıoğlu)
  • Darmaduman dizisi Ece (Aslıhan Malbora)
  • Darmaduman dizisi Evren (Aytaç Şaşmaz)
  • Darmaduman dizisi Harun (Necip Memili)
  • Darmaduman dizisi Beliz (Nur Fettahoğlu)
  • Darmaduman dizisi Metin coşkun
  • Darmaduman dizisi Aslı Orcan
  • Darmaduman dizisi Meral Çetinkaya

İlginizi çekebilir Veda Mektubu oyuncuları ve karakterleri

İlginizi çekebilir Mükemmel Eşleşme oyuncuları ve karakterleri

İlginizi çekebilir Ruhun Duymaz oyuncuları ve karakterleri

Darmaduman Oyuncuları

Darmaduman dizisi Harun (Necip Memili)

Darmaduman dizisi Harun (Necip Memili)

Daha önce Çukur dizisi ve Üç Kuruş dizisinde de yer alan oyuncu Darmaduman dizisinde de yer aldı. 27 Mayıs 1980 doğumlu olan oyuncu Adana şehrinde doğmuştur. 42 yaşında olan oyuncu Çukurova üniversitesi tiyatro bölümünde eğitim almıştır. En son kanunsuz topraklar dizisinde oynadı. 77 kg ağırlığındadır. 1.86 boyunda olan oyuncu evlidir. Darmaduman dizisinde de bir babaya hayat verir.

Harun, ece ve Kerem karakterlerinin babası rolünde olan oyuncu Beliz karakterinin de eşidir. Babasıyla 25 yıl önce kırıcı bir kavga yaşayan Harun İstanbul şehrinden Eskişehir’e taşınmış ve burada uzun seneler yaşadıktan sonra sevgilisi Beliz ile evlendi. Evlendikten sonra ikiz çocukları oldu. Haksızlığı sevmeyen Harun bu huyundan dolayı işlerinde barınamaz. Hem maddi sebeplerden hem de babasının kalp krizi geçirmesi sebebi ile İstanbul’ taşınır. Babası ile olmaktan kaçınsa dahi kaderi onu babası ile beraber yaşamaya zorlar.

Darmaduman dizisi Beliz (Nur Fettahoğlu)

Darmaduman dizisi Beliz (Nur Fettahoğlu)

12 Kasım 1980 senesinde Almanya da dünyaya geldi. Dünyalar güzeli Nur Fettahoğlu Necip Memeli ile partner oldu. Daha önce Aşk-ı memnu dizisinde Peyker karakterine hayat veren Nur Fettahoğlu haliç üniversitesi Moda tasarımı bölümünden mezundur. Kurtlar vadisi dizisinde oyunculuk yapan güzel oyuncu Payitaht Abdülhamit, kağıt ev ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynamıştır.

Darmaduman dizisinde Beliz karakterine hayat verecek olan Nur Fettahoğlu Harun karakteri ile evlidir. Harun Beliz’ aşk ile bağlıdır. Çocukları olan Ece ve Kerem için her şeyi göze alabilecek bir anneyi canlandırır. Kaynanası ve kayınbabası ile anlaşamayacağından emin olsa dahi İstanbul’a çocukları için taşınmaya tamam demiştir.

Darmaduman dizisi Ayla (Meral Çetinkaya)

5 Mart 1945 senesinde Bursa şehrinde hayata merhaba demiştir. 77 yaşında olan güzel oyuncu Yavuzer Çetinkaya ile evlidir. Daha önce aziz dizisinde yer almıştır.

Alya karakteri Harun’un annesidir. Eşi Asaf ile oğlu Harun seneler evvel küsmüştür ve Ayla’nın elinden hiçbir şey gelmemiştir. Gücü oğlu ile babasını barıştırmaya yetmeyen Ayla kocası Asaf kalp krizi geçirince oğlunu yanına çağırdı. Otoriter bir eş ve annedir. Gelini Beliz ve torunlarına da otoriter bir tavırla yaklaşan Ayla yanlış yaptığının farkındadır. Bakalım 25 yıl sonra yakaladığı bu şansı elinde tutabilecek midir?

Darmaduman dizisi Asaf (Metin Coşkun)

Darmaduman dizisi Asaf (Metin Coşkun)

Daha önce Masumlar apartmanı dizisinde izlediğimiz Metin Coşkun Darmaduman dizisinde rol almakta. 1 Ocak 1948 doğumlu olan oyuncu İstanbul’da doğmuştur. 74 yaşındadır.

Harun karakterinin otoriter babasına hayat verir. Babasına gösterdiği saygıyı oğlundan bekleyen ve bu saygının karşılığını bulamayan Asaf oğlunun inadının gerçek noktasıdır. Kendi gibi inatçı bir oğula sahiptir. Asaf aksidir fakat kalp krizi geçirdikten sonra daha da asi bir karaktere bürünür. Eşinin ısrarı ile torunları ve oğlu ile beraber aynı evde yaşar.

Darmaduman dizisi Kerem (Mert Yazıcıoğlu)

Darmaduman dizisi Kerem (Mert Yazıcıoğlu)

1993 yılında doğan Mert Yazıcıoğlu Denizli de dünyaya gelmiştir. 29 yaşında olan oyuncu Karagül dizisinde yer almıştır. Karagül dizisinde çok sevilmiştir. İstanbul da İşletme eğitimini tamamlamıştır. Umuda kelepçe vurulmaz dizisi ve Bir litre göz yaşı dizilerinde oynadı. Oyuncu Afra Saraçoğlu ile aşk yaşamış ve bu aşk çok konuşulmuştur. İnternet dizilerinde aşk 101 de büyük bir başarı elde etmiştir.

Harun ve Beliz karakterlerinin oğluna hayat veren Kerem ikiz kardeşi Ecem ile iyi anlaşır. Kardeşi Eceyi çok sever ve onu korumak için elinden geleni yapar. İstanbul da özel bir üniversite de eğitime başlar. Duygularını belli etmeyen bir kişiliğe sahiptir. Değişimi imkansız olan şeyleri değiştirmeye çalışmaz. İstanbul da ilk kez aşkı tadacaktır.

Darmaduman dizisi Ece (Aslıhan Malbora)

Darmaduman dizisi Ece (Aslıhan Malbora)

27 Mart 1995 doğumlu olan Aslıhan Malbora Afyon da dünyaya gelmiştir. 27 yaşında olan güzel oyuncu İstanbul da gıda ve kimya bölümünde okumuştur. Kalbimin sultanı ve her yerde sen dizilerinde yer aldı. Star olduğu dizi ise üç kuruş dizisidir. Oyuncu mühendis Metin Temel ile aşk yaşamakta. 1.64 boyunda olan güzel oyuncu 52 kilodur.

Darmaduman dizisinde oynayacağı rol Harun ve Beliz karakterinin ikiz kızıdır. İkizi olan Kerem’in aksine sorumluluk sahibi olan Ece annesine ve babasına kendini beğendirmeye çalışan bir genç kızdır. Eskişehir de uçarı hallerini bastıran Ece bu uçarı hallerini İstanbul’a gelince açığa çıkarır. Kerem ile başladığı üniversite de uçarı halleri başına türlü işler açacaktır. İstanbulda yaşadığının farkına varır ve burada ilk kez aşık olur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.