Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Berlin dizisi hangi kanalda, hangi platformda izlenir?

Netflix’in dünya genelinde izlenme rekorları kıran yapımı La Case De Papel’in karakteri Berlin için çekilen dizisi yayınlandı. Merakla beklenen dizinin konusu, hikayenin olay örgüsü ve ilk diziyle olan bağlantısı oldukça merak ediliyor. Dizinin nereden yayınlandığı, hangi platformdan izleneceği de büyük merak konusu oldu. Dizideki Berlin karakterinin yine La Casa De Papel dizisindeki Berlin karakteriyle aynı kişi olması izleyicide büyük heyecan ve merak uyandırdı. Peki, Berlin dizisi hangi kanalda, hangi platformda izlenir? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2024 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2024 13:49
Kaynak: Hilal Baldemir
Berlin dizisi hangi kanalda, hangi platformda izlenir?

En sevilen dijital yapımlardan biri olan La Case De Papel’in sevilen karakteri Berlin’in dizisi yayınlandı. Birçok kişinin merakla beklediği dizi Berlin karakterinin hikayesini konu alıyor. Dünya çapında büyük yankı uyandıran dizinin tek karakterini konu alan Berlin dizisi 29 Aralık’ta yayınlandı. Peki, Berlin dizisi hangi kanalda, hangi platformda izlenir? İşte bu sorunun cevabı…

Netflix’in en başarılı yapımlarından biri olan L Casa De Papel’in Berlin karakterinin yapacağı soygunu alan dizide hayatının altın çağını yaşayan Berlin, en büyük soygun planlarından birini hayata geçirerek bir gecede 44 milyon avro değerinde mücevher çalmak için Paris’te usta bir çeteyle bir araya gelir ve dizinin hikayesi başlar.

La Casa de Papel dizisinin ana karakterlerinden olan Berlin rolüne bürünen oyuncu Pedro Alonso yeni dizisi Berlin’in oyuncu kadrosunda Michelle Jenner, Itziar Ituno, Begona Vargas, Tristan Ulloa ve Julien Paschal gibi başarılı isimler yer alıyor.

En çok merak edilen sorulardan biri olan Berlin dizisi hangi kanalda, hangi platformda izlenir sorusunun cevabı ise Netflix’tir. Belin dizisi de tıpkı La Casa De Papel gibi Netflix platformunda yayınlanmaktadır. Diziyi merak edenler Netflix’ten izleyebilirler.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.